Czarna powkładałam do małych pojemniczków po lodach, wrzuciłam do zamrażarki i sukcesywnie konsumuję z lodami - smakuje bardzo dobrze. Czerwoną wyrzuciłam, jakoś wydaje mi się, że czerwona ma za dużo pestek, ale może zrobiłam źle? ciekawa jestem czy padną jakieś propozycje, wszak pomysływość naszych Żarłoczków nie zna granic.
A ja bez emocji wyrzuciałabym do śmieci .. Miąższu toto już nie ma , tylko '' napite '' nasionka . Do ciasta hmm , jak ktos lubi jak pesteczki wchodzące w szczeliny miedzy zębami to jak najbardziej ..
Witajcie, zostały mi czerwone porzeczki z nalewki i tak się zastanawiam do czego je wykorzystać?
http://wielkiezarcie.com/recipe22719.html może zamiast śliwek porzeczki?
http://wielkiezarcie.com/recipe9781.html jeszczejeden przepis
Czarna powkładałam do małych pojemniczków po lodach, wrzuciłam do zamrażarki i sukcesywnie konsumuję z lodami - smakuje bardzo dobrze. Czerwoną wyrzuciłam, jakoś wydaje mi się, że czerwona ma za dużo pestek, ale może zrobiłam źle? ciekawa jestem czy padną jakieś propozycje, wszak pomysływość naszych Żarłoczków nie zna granic.
Ja bym zmiksowała, ewent dodała cukru i do słoiczkow jako dżemik lub potem do ciasta dodawać możesz:)
A ja bez emocji wyrzuciałabym do śmieci .. Miąższu toto już nie ma , tylko '' napite '' nasionka . Do ciasta hmm , jak ktos lubi jak pesteczki wchodzące w szczeliny miedzy zębami to jak najbardziej ..
Ja też bym wyrzuciła:)