Witajcie. Czy mogę Was prosic o pomysł na orginalny prezent.`Oboje z mężem zostalismy zaproszeni na uroczystość 25lecia ślubu. Przyjęcie w lokalu z baletami. Ludzie nie należą do biednych, kasę mają.. Co im kupić??? Oklepane ręczniki, pościele czy serwis kawowy..? Myslę, ze 300zł przeznaczę..Pomożecie pomysleć?
Oj masz trudny orzech do zgryzienia. Wez pod uwagę, że ludzie Ci są ustawieni jak sama piszesz. Ja nigdy bym nie chciała dostać ręczników ( wyjątej to ślub) serwisu do kawy też bym nie chciała bo każdy po 25 latach małżeństwa już ma takie rzeczy. Myslę nad jakimś bonem do SPA dla Pani i Pana, bon do Artykułów AGD. Jak znacie się w wiekszości to może mozna złozyć sie wspólnie i wykupić wycieczkę na 3 dni ( albo i więcej) gdzieś.
Nie sądze że dawanie pieniędzy na 25 lecie ludziom którzy mają wszystko jest dobrym pomysłem,to nie są młodzi ludzie którzy dopiero zaczynają wspólne życie,jestem za jakimś prezentem.Pomysł z lampą jest bardzo fajny,moi rodzice 10lat temu obchodzili 25lecie,dostali min.piękne duże lustro w srebrnej ramie,mały stolik i dwa krzesła na balkon,i do dzisiaj bardzo chwalą sobie te prezenty,myśle że za 300zł uda Ci się kupić coś naprawde fajnego.
Ooo, lampka nocna czy ładne lustro..już mi sie podoba. Chyba pomału pójde tym tropem.
Koperta z pieniążkami - dobry pomysł, ale jak pisze Kasia, dla młodych.Ci ludzie kasę kotłują na lokatach, bankach i niestety nie mają czasu by ją spożytkować. Dając im kasiorkę zrobię im kłopot (hihi) a nie miły upominek.
Ostatnio byłam na 40- leciu u rodziny. Też bardzo bogaci (własny olbrzymi jacht na Mazurach, itp. itd.) Też główkowałam ,co im dać skoro wszystko mają? I wymyślłam! Zamówiłam rzeźbę (przedstawiającą anioła) u artysty rzeźbiarza oraz książkę (z dedykacją )o jego pracach- również jego autorstwa. Rzeźba dość pokaźna-piękna. Jubilatka aż się popłakała ze wzruszenia, bo to dla niej znaczyło wiele więcej niż coś gotowego ze sklepu. Rzeźba stoi dumnie w sypialni na komodzie.
Ja bliskim osobom z rodziny na 30 lecie ślubu dałam album, Piękny, gruby, skórzany. Na pierwszej stronie dedykacja życzenia... A później fotki pozbierane od rodziny, znajomych... Najpierw Pan i Pani jako dzieci ... (mi się nawet udało zdobyć od dzieci Jubilatów zdjęcia ich rodziców) dzieciństwo, młodość, póżniej czasy narzeczeństwa, ślub, ich dzieci, wspólne wakacje, komunie dzieci, ślub jednego dziecka, i zdjęcie wnuczki. Ponieważ album był gruby i zostało wiele stron na końcu był wpis coś w stylu że te stony są na dalsze lata pisania wspólnej historii. Prezent co prawda wymagał pracy i zangażowania ale widok łez wzruszenia Jubliatów bezcenny... Myślę, że taki prezent sprawił im dużo radości... taka historia rodziny w pigułce
ostatnio rocznicę ślubu obchodziła siostra mojego męża, a że na kasie śpią, więc wciąż jest problem z pomysłami...ja na pomysły nie wpadam, bo...nie lubię....na nie wpadać...co niektórym...ale M wymyślił karasie czerwone do stawu, bo poprzednie wszystkie wyleciały:( tzn.zdechły... zakupił więc stadko a dla kontrastu jesiotra....karasie pływają głębiej a jesiotry tuż pod powierzchnią...no i mój Tanguś miał śniadanie w niedzielę z ranka....a myślałam, że to leń i pierdoła...ale o tym sza!
ja kiedyś na taką imprezkę kupiłam dwa duże kieliszki do wina dałam do wygrawerowania, zapakowałam do drewnianej skrzyneczki takiej z trzema przegródkami, kieliszki po bokach a pośrodku butelka porządnego wina - jubilaci byli bardzo zadowoleni, a też należeli do tych majętnych, którym niewiadomo co kupić.
Domia nie kupuj badziewia typu ;figurki , drzewka wiem z własnego doświadczenia to zwykłe ZAPCHAJ DZIURY .Nie wiadomo co z tym zrobić .Kup rzecz potrzebną to juz starsi ludzie , lubią pewnie rzeczy typu ;pościel , kocyki lub coś z Agd .Może zapytaj dyskretnie kogoś z najblizszej rodziny.
Domia nie kupuj badziewia typu ;figurki , drzewka wiem z własnego doświadczenia to zwykłe ZAPCHAJ DZIURY .Nie wiadomo co z tym zrobić .Kup rzecz potrzebną to juz starsi ludzie , lubią pewnie rzeczy typu ;pościel , kocyki lub coś z Agd .Może zapytaj dyskretnie kogoś z najblizszej rodziny.
Elegancka rzeżba czy figurka nie jest złym pomysłem.Album ze zdjęciami super.Ja za 2 lata będę miała 25 rocznicę i jak by m ktos ''kocyk'' czy garnek podarował to chyba by mnie trafiło.Starą też nie jestem i sie nie czuję.Zgroza''starsi ludzie''......
Domia nie kupuj badziewia typu ;figurki , drzewka wiem z własnegodoświadczenia to zwykłe ZAPCHAJ DZIURY .Nie wiadomo co z tym zrobić .Kuprzecz potrzebną to juz starsi ludzie , lubią pewnie rzeczy typu ;pościel ,kocyki lub coś z Agd .Może zapytaj dyskretnie kogoś z najblizszejrodziny. Elegancka rzeżba czy figurka nie jest złym pomysłem.Album ze zdjęciami super.Ja za 2 lata będę miała 25 rocznicę i jak by m ktos ''kocyk'' czy garnek podarował to chyba by mnie trafiło.Starą też nie jestem i sie nie czuję.Zgroza''starsi ludzie''......
To co lepiej koguta sztucznego , ach dobrze że NIGDY od ciebie Bełkot68 prezentu nie dostanę bo kasa poszłaby w BŁOTKO
Domia nie kupuj badziewia typu ;figurki , drzewka wiem z własnegodoświadczenia to zwykłe ZAPCHAJ DZIURY .Nie wiadomo co z tym zrobić .Kuprzecz potrzebną to juz starsi ludzie , lubią pewnie rzeczy typu ;pościel ,kocyki lub coś z Agd .Może zapytaj dyskretnie kogoś z najblizszejrodziny. Elegancka rzeżba czy figurka nie jest złym pomysłem.Album ze zdjęciami super.Ja za 2 lata będę miała 25 rocznicę i jak by m ktos ''kocyk'' czy garnek podarował to chyba by mnie trafiło.Starą też nie jestem i sie nie czuję.Zgroza''starsi ludzie''......
Młudka się znalazła !! 50 masz na karku to juz PO PTOKACH polecam temat dla ciebie o menapauzie
Domia nie kupuj badziewia typu ;figurki , drzewka wiem zwłasnegodoświadczenia to zwykłe ZAPCHAJ DZIURY .Nie wiadomo co z tymzrobić .Kuprzecz potrzebną to juz starsi ludzie , lubią pewnie rzeczy typu;pościel ,kocyki lub coś z Agd .Może zapytaj dyskretnie kogoś znajblizszejrodziny. Elegancka rzeżba czy figurka nie jest złympomysłem.Album ze zdjęciami super.Ja za 2 lata będę miała 25rocznicę i jak by m ktos ''kocyk'' czy garnek podarował to chyba by mnietrafiło.Starą też nie jestem i sie nie czuję.Zgroza''starsi ludzie''...... Młudka się znalazła !! 50 masz na karku to juz PO PTOKACH polecam temat dla ciebie o menapauzie
Młódka to sie pisze przez ó zamkniete więc zmykaj do szkoły nadrabiac braki w edukacji.Do twojego poziomu zniżać sie nie będe ,długo na tym forum z twoją bezszczelnoscią też nie zabawisz więc żegnam.
Domia nie kupuj badziewia typu ;figurki , drzewka wiemzwłasnegodoświadczenia to zwykłe ZAPCHAJ DZIURY .Nie wiadomo co ztymzrobić .Kuprzecz potrzebną to juz starsi ludzie , lubią pewnie rzeczytypu;pościel ,kocyki lub coś z Agd .Może zapytaj dyskretnie kogośznajblizszejrodziny. Elegancka rzeżba czy figurka nie jestzłympomysłem.Album ze zdjęciami super.Ja za 2 lata będę miała25rocznicę i jak by m ktos ''kocyk'' czy garnek podarował to chyba bymnietrafiło.Starą też nie jestem i sie nie czuję.Zgroza''starsiludzie''...... Młudka się znalazła !! 50 masz na karku to juz PO PTOKACHpolecam temat dla ciebie o menapauzie Młódka to sie pisze przez ó zamkniete więc zmykaj do szkoły nadrabiac braki w edukacji.Do twojego poziomu zniżać sie nie będe ,długo na tym forum z twoją bezszczelnoscią też nie zabawisz więc żegnam.
Ty mądra NIE PISZE SIĘ tylko piszemy samo sie nic nie robi hahha Nie udało ci się ty młudko przez U (
Widac gołym okiem ze Twoja kultura osobista pozostawia wiele do zyczenia. Moze po prostu w tego typu postach wyładowujesz swoją frustrację na Twój młudkowy ( przez"u" oczywiscie ) wiek. Na 2013 rocznik to Ty mi nie wyglądasz, z Twoją zgryzliwoscia w pewnych tematach to raczej cos około 1913
No cóż – z tego co piszesz, nie ma co kupować im byle czego do domu. A gdyby tak – porządna, piękna walizka dla dwojga? Taka żeby wracając z wesela od razu mogli spakować w nią garnitur i długie suknie – ślubną i tą na „po”. Jeśli wybierają się w jakąś podróż poślubną, to w ogóle jak znalazł!
Korzystając, ze wątek odświeżony, pokażę Wam co kupiliśmy w prezencie.. Oczywiście kupiłam to, "idąc" po Waszych pomysłach.. Strzał był trafny. Wybaczcie, ze fotka leży..) 50kg głaz - lampa solna. Ślicznie wkomponowała sie w całość mieszkania i jest jego ozdobą.
No to ją podnieś...przecież jesteś kobietą, a kobiety (podobno) podnosić potrafią
Witajcie. Czy mogę Was prosic o pomysł na orginalny prezent.`Oboje z mężem zostalismy zaproszeni na uroczystość 25lecia ślubu. Przyjęcie w lokalu z baletami. Ludzie nie należą do biednych, kasę mają.. Co im kupić??? Oklepane ręczniki, pościele czy serwis kawowy..? Myslę, ze 300zł przeznaczę..Pomożecie pomysleć?
Z góry bardzo dziękuję za wszelkie pomysły.
A może ładną stojącą lamkę nocną.Pozdrawiam.Dostaliśmy z mężem na rocznicę 25 od znajomych i bardzo jesteśmy zadowoleni.Pozdrawiam.ptysiek 1228.
Oj masz trudny orzech do zgryzienia. Wez pod uwagę, że ludzie Ci są ustawieni jak sama piszesz. Ja nigdy bym nie chciała dostać ręczników ( wyjątej to ślub) serwisu do kawy też bym nie chciała bo każdy po 25 latach małżeństwa już ma takie rzeczy. Myslę nad jakimś bonem do SPA dla Pani i Pana, bon do Artykułów AGD. Jak znacie się w wiekszości to może mozna złozyć sie wspólnie i wykupić wycieczkę na 3 dni ( albo i więcej) gdzieś.
ja bym po prostu włożyła pieniądze do koperty ;) sami sobie kupią
Kasę daj - ładnie opakuj - będą zadowoleni!!!
Nie sądze że dawanie pieniędzy na 25 lecie ludziom którzy mają wszystko jest dobrym pomysłem,to nie są młodzi ludzie którzy dopiero zaczynają wspólne życie,jestem za jakimś prezentem.Pomysł z lampą jest bardzo fajny,moi rodzice 10lat temu obchodzili 25lecie,dostali min.piękne duże lustro w srebrnej ramie,mały stolik i dwa krzesła na balkon,i do dzisiaj bardzo chwalą sobie te prezenty,myśle że za 300zł uda Ci się kupić coś naprawde fajnego.
Ooo, lampka nocna czy ładne lustro..już mi sie podoba. Chyba pomału pójde tym tropem.
Koperta z pieniążkami - dobry pomysł, ale jak pisze Kasia, dla młodych.Ci ludzie kasę kotłują na lokatach, bankach i niestety nie mają czasu by ją spożytkować. Dając im kasiorkę zrobię im kłopot (hihi) a nie miły upominek.
Dziękuję za pomysły.
Ostatnio byłam na 40- leciu u rodziny. Też bardzo bogaci (własny olbrzymi jacht na Mazurach, itp. itd.) Też główkowałam ,co im dać skoro wszystko mają? I wymyślłam! Zamówiłam rzeźbę (przedstawiającą anioła) u artysty rzeźbiarza oraz książkę (z dedykacją )o jego pracach- również jego autorstwa. Rzeźba dość pokaźna-piękna. Jubilatka aż się popłakała ze wzruszenia, bo to dla niej znaczyło wiele więcej niż coś gotowego ze sklepu. Rzeźba stoi dumnie w sypialni na komodzie.
Bardzo fajny pomysł. POPIERAM Z TYM ANIOŁEM !
Sama bym takiego chciała...
A jeśli masz zdjęcie tej Pary możesz zrobić z niego coś w formie obrazu.
Na allegro jest dużo aukcji na których robią obrazy olejne, szkicowane itp ze zdjęcia.
w 300 zł byś się na pewno zmieściła :)
a może zaciekawi Was oferta Św. Celestyna? :)
http://zaz.celestyn.pl/sklep/manufacturer.php?id_manufacturer=5
Ja bliskim osobom z rodziny na 30 lecie ślubu dałam album, Piękny, gruby, skórzany. Na pierwszej stronie dedykacja życzenia... A później fotki pozbierane od rodziny, znajomych... Najpierw Pan i Pani jako dzieci ... (mi się nawet udało zdobyć od dzieci Jubilatów zdjęcia ich rodziców) dzieciństwo, młodość, póżniej czasy narzeczeństwa, ślub, ich dzieci, wspólne wakacje, komunie dzieci, ślub jednego dziecka, i zdjęcie wnuczki. Ponieważ album był gruby i zostało wiele stron na końcu był wpis coś w stylu że te stony są na dalsze lata pisania wspólnej historii. Prezent co prawda wymagał pracy i zangażowania ale widok łez wzruszenia Jubliatów bezcenny... Myślę, że taki prezent sprawił im dużo radości... taka historia rodziny w pigułce
Wpisz sobie w google Zdzisław Purchała, tam wyskoczą obrazy jego dzieł. Na pierwszym zdjęciu artysta z "moim" aniołkiem. Co sądzicie o jego rzeźbach?
Wpisz sobie w google Zdzisław Purchała, tam wyskoczą obrazy jego dzieł. Na
piękne :)pierwszym zdjęciu artysta z "moim" aniołkiem. Co sądzicie o jego rzeźbach?
moj tata wykonuje plaskorzezby jakbys byla zainteresowana moge wyslac ci zdjecia ,,
ostatnio rocznicę ślubu obchodziła siostra mojego męża, a że na kasie śpią, więc wciąż jest problem z pomysłami...ja na pomysły nie wpadam, bo...nie lubię....na nie wpadać...co niektórym...ale M wymyślił karasie czerwone do stawu, bo poprzednie wszystkie wyleciały:( tzn.zdechły... zakupił więc stadko a dla kontrastu jesiotra....karasie pływają głębiej a jesiotry tuż pod powierzchnią...no i mój Tanguś miał śniadanie w niedzielę z ranka....a myślałam, że to leń i pierdoła...ale o tym sza!
Piękne,gratuluje dla talentu tacie i dla Ciebie taty.
Piękne,gratuluje dla talentu tacie i dla Ciebie taty.
Dla talentu tacie i ciebie tacie i jeszcze masłu że jest maślaneCudowne!
ja kiedyś na taką imprezkę kupiłam dwa duże kieliszki do wina dałam do wygrawerowania, zapakowałam do drewnianej skrzyneczki takiej z trzema przegródkami, kieliszki po bokach a pośrodku butelka porządnego wina - jubilaci byli bardzo zadowoleni, a też należeli do tych majętnych, którym niewiadomo co kupić.
Rety, dziewczyny jakie cudowne pomysły!! Będę oglądać, myslec i szaleć. Bardzo, bardzo Wam dziękuję!!
Domia nie kupuj badziewia typu ;figurki , drzewka wiem z własnego
Elegancka rzeżba czy figurka nie jest złym pomysłem.Album ze zdjęciami super.Ja za 2 lata będę miała 25 rocznicę i jak by m ktos ''kocyk'' czy garnek podarował to chyba by mnie trafiło.Starą też nie jestem i sie nie czuję.Zgroza''starsi ludzie''......doświadczenia to zwykłe ZAPCHAJ DZIURY .Nie wiadomo co z tym zrobić .Kup
rzecz potrzebną to juz starsi ludzie , lubią pewnie rzeczy typu ;pościel ,
kocyki lub coś z Agd .Może zapytaj dyskretnie kogoś z najblizszej
rodziny.
Domia nie kupuj badziewia typu ;figurki , drzewka wiem z
To co lepiej koguta sztucznego , ach dobrze że NIGDY od ciebie Bełkot68 prezentu nie dostanę bo kasa poszłaby w BŁOTKOwłasnegodoświadczenia to zwykłe ZAPCHAJ DZIURY .Nie wiadomo co z tym
zrobić .Kuprzecz potrzebną to juz starsi ludzie , lubią pewnie rzeczy typu
;pościel ,kocyki lub coś z Agd .Może zapytaj dyskretnie kogoś z
najblizszejrodziny. Elegancka rzeżba czy figurka nie jest złym
pomysłem.Album ze zdjęciami super.Ja za 2 lata będę miała 25
rocznicę i jak by m ktos ''kocyk'' czy garnek podarował to chyba by mnie
trafiło.Starą też nie jestem i sie nie czuję.Zgroza''starsi ludzie''......
Domia nie kupuj badziewia typu ;figurki , drzewka wiem z
Młudka się znalazła !! 50 masz na karku to juz PO PTOKACHwłasnegodoświadczenia to zwykłe ZAPCHAJ DZIURY .Nie wiadomo co z tym
zrobić .Kuprzecz potrzebną to juz starsi ludzie , lubią pewnie rzeczy typu
;pościel ,kocyki lub coś z Agd .Może zapytaj dyskretnie kogoś z
najblizszejrodziny. Elegancka rzeżba czy figurka nie jest złym
pomysłem.Album ze zdjęciami super.Ja za 2 lata będę miała 25
rocznicę i jak by m ktos ''kocyk'' czy garnek podarował to chyba by mnie
trafiło.Starą też nie jestem i sie nie czuję.Zgroza''starsi ludzie''......
polecam temat dla ciebie o menapauzie
Domia nie kupuj badziewia typu ;figurki , drzewka wiem
Młódka to sie pisze przez ó zamkniete więc zmykaj do szkoły nadrabiac braki w edukacji.Do twojego poziomu zniżać sie nie będe ,długo na tym forum z twoją bezszczelnoscią też nie zabawisz więc żegnam.zwłasnegodoświadczenia to zwykłe ZAPCHAJ DZIURY .Nie wiadomo co z
tymzrobić .Kuprzecz potrzebną to juz starsi ludzie , lubią pewnie rzeczy
typu;pościel ,kocyki lub coś z Agd .Może zapytaj dyskretnie kogoś
znajblizszejrodziny. Elegancka rzeżba czy figurka nie jest
złympomysłem.Album ze zdjęciami super.Ja za 2 lata będę miała
25rocznicę i jak by m ktos ''kocyk'' czy garnek podarował to chyba by
mnietrafiło.Starą też nie jestem i sie nie czuję.Zgroza''starsi
ludzie''...... Młudka się znalazła !! 50 masz na karku to juz PO PTOKACH
polecam temat dla ciebie o menapauzie
Domia nie kupuj badziewia typu ;figurki , drzewka wiemzwłasnegodoświadczenia
Ty mądra NIE PISZE SIĘ tylko piszemyto zwykłe ZAPCHAJ DZIURY .Nie wiadomo co ztymzrobić .Kuprzecz potrzebną to
juz starsi ludzie , lubią pewnie rzeczytypu;pościel ,kocyki lub coś z
Agd .Może zapytaj dyskretnie kogośznajblizszejrodziny. Elegancka rzeżba czy
figurka nie jestzłympomysłem.Album ze zdjęciami super.Ja za 2 lata
będę miała25rocznicę i jak by m ktos ''kocyk'' czy garnek podarował to
chyba bymnietrafiło.Starą też nie jestem i sie nie
czuję.Zgroza''starsiludzie''...... Młudka się znalazła !! 50 masz na karku
to juz PO PTOKACHpolecam temat dla ciebie o menapauzie Młódka to sie
pisze przez ó zamkniete więc zmykaj do szkoły nadrabiac braki w
edukacji.Do twojego poziomu zniżać sie nie będe ,długo na tym forum z
twoją bezszczelnoscią też nie zabawisz więc żegnam.
samo sie nic nie robi hahha Nie udało ci się ty młudko przez U (
Widac gołym okiem ze Twoja kultura osobista pozostawia wiele do zyczenia. Moze po prostu w tego typu postach wyładowujesz swoją frustrację na Twój młudkowy ( przez"u" oczywiscie ) wiek. Na 2013 rocznik to Ty mi nie wyglądasz, z Twoją zgryzliwoscia w pewnych tematach to raczej cos około 1913
Szkoda słów było wiele takich i mają konto zablokowane
No cóż – z tego co piszesz, nie ma co kupować im byle czego do domu. A gdyby tak – porządna, piękna walizka dla dwojga? Taka żeby wracając z wesela od razu mogli spakować w nią garnitur i długie suknie – ślubną i tą na „po”. Jeśli wybierają się w jakąś podróż poślubną, to w ogóle jak znalazł!
Korzystając, ze wątek odświeżony, pokażę Wam co kupiliśmy w prezencie.. Oczywiście kupiłam to, "idąc" po Waszych pomysłach.. Strzał był trafny.
50kg głaz - lampa solna.
Ślicznie wkomponowała sie w całość mieszkania i jest jego ozdobą.
Korzystając, ze wątek odświeżony, pokażę Wam co kupiliśmy w prezencie..
No to ją podnieś...przecież jesteś kobietą, a kobiety (podobno) podnosić potrafiąOczywiście kupiłam to, "idąc" po Waszych pomysłach.. Strzał był
trafny. Wybaczcie, ze fotka leży..) 50kg głaz - lampa solna. Ślicznie
wkomponowała sie w całość mieszkania i jest jego ozdobą.
Bahus...hihhi, to tylko fotka leży. Tak byla zrobiona. Coś czuję,że węszysz drugie dno.
No jestem kobietą a z podnoszeniem...daję radę..- jeszcze mam to wpływ hihihi
pozdrawiam