Forum

Zdrowie i uroda

krem pod oczy

• Autor: kasiachodziez Data: 2012-08-28 11:27:40

Moje Sympatyczne Żarłoczki,czy możecie sie pochwalić jakich kremów pod oczy używacie?Mam trzydzieści kilka lat do tej pory czas i geny były dla mnie bardzo łaskawe,ale od jakiegoś czasu widzę że i mnie zmarszczki pod oczami nie ominą od kilku dni chodzę po sklepach,aptekach w poszukiwaniu czegoś odpowiedniego,kremów jest cała masa i nie wiem w czym wybrać,podzielcie sie proszę waszymi kremami które sa dobre a które od razu można sobie podarować

• Autor: hanah30 Data: 2012-08-28 12:11:56

Kochana Kasiu czas jest nieubłagalny dla nikogo dlatego pokochaj swoje zmarszczki a tak wogóle to naprawdę dobry krem kosztuje duuużo pieniążków ale teraz masz ogórki plasterki pod oczy codziennie masaż ósemki wokół oczu no i ja stosowałam kremy z bellendy są tanie i ekologiczne.

• Autor: panda25 Data: 2012-08-28 12:34:25

http://wizaz.pl/

Polecam tę stronę. Znajdziesz naprawdę duuuuuuuuużo opini na temat kosmetyków do makijażu i pielęgnacji.

Przydatna szczególnie gdy chcemy zakupić kosmetyk drogi.

Ja często przed zakupem jakiegoś produktu sprawdzam jego opinie na Wizażu.

Ale tak jak pisała koleżanka powyżej. Dobry kosmetyk musi kosztować!

• Autor: heiworth Data: 2012-08-28 12:52:37

Wg mnie to na wizazu można tylko porównać ceny ,bo jeśli chodzi o stosowanie jakiegoś kosmetyku to każdy ma inną cerę i każdy powinien sobie dobrać kosmetyk indywidualnie do siebie ...można skorzystać z kosmetyczki lub dermatologa ...nie każdy kosmetyk ,który jest najlepszy dla kogoś może być i dla mnie  najlepszy ...pozdrawiam ...

• Autor: kasiachodziez Data: 2012-08-28 13:01:00

Wiem że dobry krem musi troche kosztować w tym przypadku nie bede żałować pieniędzy,i wiem też że każdy ma inną cere i inaczej toleruje ten sam krem,ja tylko chciałam żebyście zdradziły co za kremy używacie czy jesteście z nich zadowolone.

• Autor: kate5134 Data: 2012-08-28 14:15:45

Ja używam krem vichy i jestem zadowolona, moje zmarszczki delikatnie się spłyciły.

• Autor: megi65 Data: 2012-08-28 14:29:10

Cichoj Kasiu .. nie płacz ! Na wiek jak mówiła Kobieta Pracująca trzeba sobie .... zapracować ..

Wybór kosmetyku w tej dziedzinie jest szeroki : kremy ,żele , serum .. Musisz sama dopasować do własnej skórki pod okiem .. Tiaaa z wiekiem nasz pałszczyk lipiodowy skóry staje się coraz cieńszy + warunki pogodowe , ( wysuszanie na solarium lub plażowanie na barąz ) a takze czynnik genetyczny .

Już dawno moje kurze łapeczki zaakceptowałm ale dbam o nie .. Żel odpada , napina mi skórkę . Wybieram krem po którym czuje zawsze komfort nawilżonej skóry ale nie pozstawia tłustych świeczących miejsc ..

Kremy zmieniam . Obecnie używam z serii AA kolagen , krem nawilażająco - wygładzający . Jestem zadowolona .. :))

Seria z Vichy jest bardzo fajna , potwierdzam ..:))

• Autor: andagus Data: 2012-08-28 14:34:48

A ja używam Olay zaczynając od żelów do mycia twarzy przez tonic i kremy na noc na dzień, oraz pod oczy ,ale słyszałam od znajomych dobre też opinie o kremach firmy Ziaja Pozdrawiam i życze powodzenia w poszukiwaniu odpowiednich dla siebie :) napewno będzie to poszukiwanie metodą prób i błędów bo każda z nas ma inna cere ale napewno coś znajdziesz

• Autor: caroline1983 Data: 2012-08-28 15:39:40

Ja uzywam kremu Ziaja Sopot rozswietlanie na wory pod oczami w moim przypadku działa lepiej niż duzo droższe kremy (takie około 30-50zł), tak więc nie wszystko co tanie to do niczego.

Proś w aptekach i drogeriach o próbki - to Ci ułatwi wybór bez wydawania niepotrzebnych pieniędzy. Może efektu przeciwzmarszczkowego po użyciu próbki nie bedzie widać, ale przynajmniej sprawdzisz czy kosmetyk Cie nie uczula. Jeśli zamawiasz kosmetyki u konsultantek to tym bardziej proś o próbki - one je maja tylko nie zawsze są chętne dac do przetestowania.

• Autor: Mama AZK Data: 2012-08-31 21:45:55

Ja właśnie szukam czegoś na wory pod oczami - kurzych łapek nie mam, pomimo przekroczenia 40-stki już jakiś czas temu... Za to te wory mnie dobijają, ciągle wyglądam jakbym była zmęczona... Kupię sobię Ziaję i spróbuję jak na mnie działa ;-)

• Autor: jolka60 Data: 2012-08-31 23:34:23

Dziewczyny,krem kremem,ale może od czasu do czasu kuracja czystym kolagenem?Bardzo wygodne są platki kolagenowe.

• Autor: Mama AZK Data: 2012-09-01 11:00:30

No to widzę, że moja lista zakupów się wydłuży ;-) Już sobie znalazłam w googlach ten produkt i rzeczywiście wygląda zachęcająco... A tak na marginesie stwierdzam, że człowiek nawet nie wie o różnych wynalazkach poprawiających urodę na ten przykład. Kupuje sobie tenże człowiek kremy, kupuje, myśli że to wszystko co może dla siebie zrobić, a tu proszę bardzo - płatki kolagenowe, a możliwe też że i sto innych produktów na ten sam problem... Mam straszne zaległości w zdobywaniu wiedzy na ten temat ;-)

• Autor: anqe Data: 2012-09-02 22:54:28

nie wiem ile wiesz o kolagenie ale 99,9 produktów kolagenowych nie wnika w skórę gdyż ich cząsteczki są za duże, ich działanie owszem jest błyskawiczne bo kosmetyczne pokrywa skórę filmem, który ją natychmiast wygładza i traci swoją właściwość podczas zmywania makijażu aż do czasu następnej aplikacji 

• Autor: kiki1101 Data: 2012-08-28 15:02:58

ja uzywam teraz kremu Tolpy, zobacze jaki rezultat, poza tym byly boscia, dermedic, flos-lek beeco

• Autor: malka200 Data: 2012-08-28 15:52:41

ja polecam przede wszystkim te bez śmieci- bez parabenów i innych "cudów". Lubię uriage, isolift, skincode- osobiście kupuję tylko w aptekach kosmetyki dermo.

• Autor: kasiachodziez Data: 2012-08-28 19:47:04

Żarłoczki moje drogie,bardzo Wam dziękuje za wasze opinie,zapisałam sobie kilka z waszych kremów i podreptałam do apteki gdzie z wielkim trudem udało mi się dostać kilka próbek,teraz ruszam do ataku

• Autor: heiworth Data: 2012-08-28 20:13:57

Ja sprawdziłam swój bo go niedawno kupiłam,w tej chwili mam z serii Lirene na powieki i pod oczy .Jak dla mnie bardzo dobry .Czytałam kiedyś,że od czasu do czasu można sobie zastosować krem z większym zakresem wieku .Można sobie dodać 5-10 lat kupując krem ,taki większy zastrzyk dla skóry ....czasmi tak robię ....pozdrawiam ...

• Autor: madziorek Data: 2012-08-29 10:08:27

kupujac krem nie zwracaj uwage na wiek ,tylko na stan swojej skory.kremy przeciwzmarszczkowe powinnismy stosowac wczesniej tzn przed powstaniem zmarszczek dlatego zeby im wczesnie zapobiec. Ja uzywam revitalift Loreal i jestem bardzo zadowolona .pozdrawiam i zycze powodzenia !

• Autor: heiworth Data: 2012-08-29 10:16:26

Nie wiem czy to tyczyło się mnie ....czy autorki tematu ....ja w każdym bądź razie przede wszystkim zwracam uwagę na swoją skórę ,kremy pod oczy stosuję od la do tego i toniki po każdym zmyciu skóry - to jest podstawa.A kupując krem czy pod oczy ,czy w ogóle do cery oczywiście ,że trzeba zwracać uwagę na wiek .Żaden krem dla 20-30 latki nie pomoże 40-50 latce ....i na odwrót .Pisząc o zwiększeniu dodatkowo lat w moim wcześniejszym poście ,trakuję kupno takiego kremu od czasu do czasu jako "dodatkowy zastrzyk ".....

• Autor: ellena24 Data: 2012-08-30 07:27:14

Witaj ja od roku stosuje krem o którym czytałam na wizażu i moge szczerze poleciac firmy Oeparol nie jest bardzo drogi około 16 zł w aptece ale skóra w okolicy oka ładnie sie napieła, jest nawilżona i ogólnie dużo ładniejsza.

• Autor: kasiachodziez Data: 2012-08-30 18:03:54

Kochane na pierwszy ogień poszedł krem z Vichy jest niezły szybko sie wchłania,dzisiaj wypróbowałam Eucerin i też może być ale dzięki Wam:) wypróbóje Wasze pewniki aż w końcu metodą prób i błedów zostanę przy kremie który będzie mi najlepiej odpowiadał,jeszcze raz bardzo Wam dziękuje za wasze opinie jak zawsze jesteście niezawodne

• Autor: AniaMakut Data: 2012-09-06 14:19:28

A ja  stosuje krem ze slimaka( snail cream) , polecam 

• Autor: Mama AZK Data: 2012-10-05 21:58:27

właśnie czytam o tym kremie i brzmi to kusząco - gdzie go kupujesz?

• Autor: alinca Data: 2012-09-14 13:56:58

A spróbuj sobie użyć krem z pietruszką, pietruszka ma fajne właściwości nawilżające i rozjaśniające. Można też samemu przyrządzić tonik z pietruszki, który służy do przemywania całej twarzy i działa podobnie. W ogóle pietruszka to mów warzywny idol dobry na wszystko, często dodaję ją do potraw ze względu na żelazo:)

• Autor: lolopopa Data: 2012-09-14 19:10:14

Napisałam się i nic się nie zapisało :(((

Ktoś wyjaśni czym różnią się kremy do twarzy i pod oczy? Nie licząc ceny i wielkości tubki?

• Autor: agulinia Data: 2012-09-14 20:56:37

Dla mnie sprawdził się żel pod oczy flolek- bez parabenów, do kupienia w aptece

• Autor: syginloki Data: 2012-10-05 15:54:06

Ja polecam krem 25+ Lancome pod oczy. Długo miałam po nich idealną skórę. Niezłe są też kosmetyki Yves Rocher, La Roche Posay. Nie polecam ani drogiego Vichy ani taniej Ziaji – oba nieźle uczulają!

• Autor: mimimi Data: 2012-10-24 15:28:34

Na zmarszczki i wory pod oczami polecam płatki kolagenowe, fajnie napinają skórę, można je kupić w drogeriach i aptece za parę złoty

kredyt bankowy

Przejdź do pełnej wersji serwisu