[*] Michael Clarke Duncan [*]
Zmarł aktor którego baaaardzo lubiłam.
Wiem że pewnie wiele osób nawet nie kojarzy jego osoby....ale był to bardzo dobry aktor.
Film Zielona Mila w którym zagrał jedną z głównych ról jest jednym z najlepszych jakie widziałam.
Szokiem było dla mnie to że zmarł :(.
Niech spoczywa w spokoju
Ogromna szkoda :( też bardzo Go lubiłam,szczególnie w Zielonej Mili:(
niech spoczywa w pokoju [*]
(*)
Znam go z " Zielonej Mili"
znam go tylko z Zielonej Mili..byl swietny w swojej roli.
[*]
Mogę powiedzieć dokładnie to samo. Znam tylko ten jeden Jego film, ale pozostanie niezapomniany.
Wieczny odpoczynek...
Jejku jaka szkoda:((( cudownie zagrał w Zielonej Mili. Był dobrym człowiekiem, mówiono o nim olbrzym z wielkim sercem i ujmującą osobowością.
Wspaniały człowiek, i aktor...(*) :((((((((((
Smutna wiadomość... Jeden z moich ulubionych aktorów. W "Zielonej Mili" wzruszył mnie niesamowicie.
Bardzo dobry aktor ostatnio oglądałam z nim film. Nie wie co to się dzieje tacy młodzi ludzie odchodzą... 54 lata.... mój tata odszedł tydzien temu w tym samym wieku :((((
Dzisiaj mój ŚP szef, któryodszedł 22 grudnia 2011r, kończyłby 42 lata.
:( straszne!
[*] Michael Clarke Duncan [*]
Zmarł aktor którego baaaardzo lubiłam.
Wiem że pewnie wiele osób nawet nie kojarzy jego osoby....ale był to bardzo dobry aktor.
Film Zielona Mila w którym zagrał jedną z głównych ról jest jednym z najlepszych jakie widziałam.
Szokiem było dla mnie to że zmarł :(.
Niech spoczywa w spokoju
Ogromna szkoda :( też bardzo Go lubiłam,szczególnie w Zielonej Mili:(
niech spoczywa w pokoju [*]
(*)
Znam go z " Zielonej Mili"
(*)
znam go tylko z Zielonej Mili..byl swietny w swojej roli.
[*]
Mogę powiedzieć dokładnie to samo. Znam tylko ten jeden Jego film, ale pozostanie niezapomniany.
Wieczny odpoczynek...
Jejku jaka szkoda:((( cudownie zagrał w Zielonej Mili. Był dobrym człowiekiem, mówiono o nim olbrzym z wielkim sercem i ujmującą osobowością.
[*]
(*)
Wspaniały człowiek, i aktor...(*) :((((((((((
Smutna wiadomość... Jeden z moich ulubionych aktorów. W "Zielonej Mili" wzruszył mnie niesamowicie.
Bardzo dobry aktor ostatnio oglądałam z nim film. Nie wie co to się dzieje tacy młodzi ludzie odchodzą... 54 lata.... mój tata odszedł tydzien temu w tym samym wieku :((((
Dzisiaj mój ŚP szef, któryodszedł 22 grudnia 2011r, kończyłby 42 lata.
:( straszne!