Spełnienia najskrytszych pragnień ,zdrowia , pomyślności , szczęścia w życiu samych prostych dróg i ogromu życzliwości ze strony najbliższych :)
W dniu imienin płyną życzenia : zdrowia , szczęścia i powodzeniaUśmiechu na twarzy w sercu miłości i wielu imieninowych gości :)
Dziewczyny kochane, dużo zdrowia, samych szczęśliwych dni i wszystkiego co się Wam zamarzy!
P.S. Beatka, nie za często te imprezy?
No tak mamusia zadbała, bym świętowała, opijała, i znów świętowała...Szkoda, że to tylko w wrześniu mam tak fajowo .
Dziewczyny wszystkiego co najlepsze !! :*
Wszystkiego najlepszego, zdrowia, szczęścia, radości i dużo miłości!
wszystkiego najlepszego
100 lat, 100 uśmiechów, 100 wielbicieli, Samych niedzieli, Przyjaźni wielkiej, Radości wszelkiej - Życzę Wam dzisiaj 100 razy!
Dziękuję serdecznie za pamięć!
Wszystkiego najlepszego dla solenizantek.!!
Zycze wszystkiego naj,naj, naj!
Dzięki Kobietki za życzenia. Łyknijcie za moje zdrowie po kielonku swojskiej nalewki wiśniowej. Ja niestety nie bardzo mogę, bo jutro z rana idę w końcu zdjąć szwy...ale po południu ....golnę sobie ciut procentów.. No to siup !
A Solenizantkom życzę wszystkiego dobrego :)
Samych słonecznych dni!!!!!
ojeej, wiecie że ja tego nie zauważyłam...przepraszam... i bardzo dziekujępozdrawiam serdeczniebabcia Małgosia
Spełnienia najskrytszych pragnień ,
zdrowia , pomyślności , szczęścia
w życiu samych prostych dróg
i ogromu życzliwości
ze strony najbliższych :)
W dniu imienin płyną życzenia :
zdrowia , szczęścia i powodzenia
Uśmiechu na twarzy w sercu miłości
i wielu imieninowych gości :)
Dziewczyny kochane, dużo zdrowia, samych szczęśliwych dni i wszystkiego co się Wam zamarzy!
P.S. Beatka, nie za często te imprezy?
No tak mamusia zadbała, bym świętowała, opijała, i znów świętowała...Szkoda, że to tylko w wrześniu mam tak fajowo .
Dziewczyny wszystkiego co najlepsze !! :*
Wszystkiego najlepszego, zdrowia, szczęścia, radości i dużo miłości!
wszystkiego najlepszego
100 lat,
100 uśmiechów,
100 wielbicieli,
Samych niedzieli,
Przyjaźni wielkiej,
Radości wszelkiej
- Życzę Wam dzisiaj 100 razy!
Dziękuję serdecznie za pamięć!
Wszystkiego najlepszego dla solenizantek.!!
Zycze wszystkiego naj,naj, naj!
Dzięki Kobietki za życzenia. Łyknijcie za moje zdrowie po kielonku swojskiej nalewki wiśniowej. Ja niestety nie bardzo mogę, bo jutro z rana idę w końcu zdjąć szwy...ale po południu ....golnę sobie ciut procentów.. No to siup !
A Solenizantkom życzę wszystkiego dobrego :)
Samych słonecznych dni!!!!!
ojeej, wiecie że ja tego nie zauważyłam...
przepraszam... i bardzo dziekuję
pozdrawiam serdecznie
babcia Małgosia