Czy się podoba? Jest Super -ciekawy kształt wybrałaś i to,ze kilka smaków w jednym torcichu, i to,że bez masy cukrowej-tak najbardziej lubię...gratuluję pomysłu!
Te nity to takie specjalne srebne perelki cukrowe.
Obcas z cieniutko pokrojonej Princessy ;))))))
But kowbojski...bo tort byl dla corki mojej szefowej.. a ona jezdzi konno.. i to jej pasja.. wiec na taki pomysl wpadla rodzinka :))) aby taki byl tort.
Ksztaltu nie wybieralam, zostalam poproszona o tort w takim ksztalcie i sama musialam go wymodelowac.. kierowalam sie wzorami ze sklepow obuwniczych ;)... nie znalazlam niczego w necie..do nasladowania ;)))
Jak sie Wam podoba? Jak zwykle..moim sposobem..bez masy cukrowej.. ;) Wywarl wrazenie na zamawiajacych i smakowal. Byl 3 razy przelozony. Masa waniliowa, czekoladowa i straciatella.
Ho ho, tyle czasu Cię nie było i jakie wejście!!! i w dodatku w jakim bucie Super Danusiu, od dawna wiedziałam że masz talent:)
Jak to nie bylo mnie?? bylam w czapce niewidce...nawet dodalam niedawno przepis.. ale czuje, ze odeszlam do lamusa.. :) stare zelastwa tam naleza :))))) Pozdrawiam ;))
Jak to nie bylo mnie?? bylam w czapce niewidce...nawet dodalam niedawno przepis.. ale czuje, ze odeszlam do lamusa.. :) stare zelastwa tam naleza :))))) Pozdrawiam ;))
Dobra ta czapka , bo ni słychu ni dychu :)) A do lamusa to się idzie z własnego wyboru, wpadaj częściej i nie marudź
Wogole nie marudze.. Gdzie Ty tu slyszysz marudzenie??
Z wlasnego wyboru..albo z braku czasu na wszystko............... Odkad pracuje w mojej kuchni..na 80 osob.. po 13 godzin na dzien... czasu mam mniej... Nie znaczy to, ze tu nie zagladam... przeciez musze Was ciagle kontrolowac..a ze grzeczne dzieci jestescie... to cicho jestem i nic nie mowie... ;))))))
Piękny... slinka cieknie... I powiem cichutko, że nie cierrrrpię smaku masy cukrowej na torcie, placku czy czymkolwiek... jaki by nie był piękny, to norrrmalnie mnie odrzuca... Czapki z głów na widok takiego ciacha :) Mniam....
Ja zawsze robię krem z torebki .... goscie jedzą zachwalaja , mlaskają .. a wiesz dlaczego im tak smakuje mój krem .? Bo się nie przyznaję że to GOTOWIEC hhahaha Tylko mówię że ze smietanki kremówki i masła hahhhha i wpierniczają TEN kremik tylko im sie uszy trzęsą i zachwalaja że ten to pycha , nie to co syf z torebki hahahhha NIEZLE ?? CO????
Piękny torcik, oh chciałabym kiedyś zrobić choć jeden taki jak Twoje!!!! Ja osobiście nigdy nie zabierałam się za masę cukrową, bo nikt u nas nie lubi. Według mnie jest to efekt wizualny a nie smakowy, nie to co kremik! Piękne wykonanie!
Jak sie Wam podoba?
Jak zwykle..moim sposobem..bez masy cukrowej.. ;) Wywarl wrazenie na zamawiajacych i smakowal.
Byl 3 razy przelozony. Masa waniliowa, czekoladowa i straciatella.
Bardzo ładny jakim kremem pokrywasz?
To krem od Dr.Oetkera.. z mleka i masla..+ proszek na krem. Zabarwilam go troche nutella.
Czy się podoba? Jest Super -ciekawy kształt wybrałaś i to,ze kilka smaków w jednym torcichu, i to,że bez masy cukrowej-tak najbardziej lubię...gratuluję pomysłu!
Fajnie z tym obcasem wymyśliłaś.
I te nity z koralików srebrnych :)
A dlaczego akurat but kowbojski?
Te nity to takie specjalne srebne perelki cukrowe.
Obcas z cieniutko pokrojonej Princessy ;))))))
But kowbojski...bo tort byl dla corki mojej szefowej.. a ona jezdzi konno.. i to jej pasja.. wiec na taki pomysl wpadla rodzinka :))) aby taki byl tort.
Super.!! Moja wnuczka też jeżdżi konno, ale takiego tortu to napewno nie zrobię.!(((
Ksztaltu nie wybieralam, zostalam poproszona o tort w takim ksztalcie i sama musialam go wymodelowac.. kierowalam sie wzorami ze sklepow obuwniczych ;)... nie znalazlam niczego w necie..do nasladowania ;)))
Super pomysł...
Dziekuje ;)
Jak dla mnie - bomba! Gratuluję pomysłu i zdolności.
A ja poczekam na czerwone szpileczki od Gucciego .. + torebusia ..
właśnie,właśnie,a może by tak całą kolekcję tortowych butów...ja bym wtedy zechciała jakieś fajne sportowe, adidaski biało fioletowe...
Pierwsze co bym mu zrobiła, to odkroiła obcas i zjadła:)Uwielbiam takie naturalne torciki, jest piękny, jak wszystkie Twoje torty:)
Mamo Rozyczki..nie pojadlabys sobie..tej Princessy..bo jej tyle co furnieru na blacie stolowym ;))))))))
Pozdrowienia :*
Danusiu piękny i taki prawdziwy... chetnie bym w takich bucikach pospacerowała :)
Jak sie Wam podoba? Jak zwykle..moim sposobem..bez masy cukrowej.. ;) Wywarl
Ho ho, tyle czasu Cię nie było i jakie wejście!!! i w dodatku w jakim bucie Super Danusiu, od dawna wiedziałam że masz talent:)wrazenie na zamawiajacych i smakowal. Byl 3 razy przelozony. Masa waniliowa,
czekoladowa i straciatella.
Jak to nie bylo mnie?? bylam w czapce niewidce...nawet dodalam niedawno
Dobra ta czapka , bo ni słychu ni dychu :)) A do lamusa to się idzie z własnego wyboru, wpadaj częściej i nie marudźprzepis.. ale czuje, ze odeszlam do lamusa.. :) stare zelastwa tam naleza
:))))) Pozdrawiam ;))
Wogole nie marudze.. Gdzie Ty tu slyszysz marudzenie??
Z wlasnego wyboru..albo z braku czasu na wszystko............... Odkad pracuje w mojej kuchni..na 80 osob.. po 13 godzin na dzien... czasu mam mniej... Nie znaczy to, ze tu nie zagladam... przeciez musze Was ciagle kontrolowac..a ze grzeczne dzieci jestescie... to cicho jestem i nic nie mowie... ;))))))
Piękny... slinka cieknie...
I powiem cichutko, że nie cierrrrpię smaku masy cukrowej na torcie, placku czy czymkolwiek... jaki by nie był piękny, to norrrmalnie mnie odrzuca...
Czapki z głów na widok takiego ciacha :) Mniam....
Piękny... slinka cieknie... I powiem cichutko, że nie cierrrrpię smaku
Ja zawsze robię krem z torebki .... goscie jedzą zachwalaja , mlaskają .. a wiesz dlaczego im tak smakuje mój krem .? Bo się nie przyznaję że to GOTOWIEC hhahahamasy cukrowej na torcie, placku czy czymkolwiek... jaki by nie był piękny,
to norrrmalnie mnie odrzuca... Czapki z głów na widok takiego ciacha
:) Mniam....
Tylko mówię że ze smietanki kremówki i masła hahhhha i wpierniczają TEN kremik tylko im sie uszy trzęsą i zachwalaja że ten to pycha , nie to co syf z torebki hahahhha NIEZLE ?? CO????
Piękny torcik, oh chciałabym kiedyś zrobić choć jeden taki jak Twoje!!!! Ja osobiście nigdy nie zabierałam się za masę cukrową, bo nikt u nas nie lubi. Według mnie jest to efekt wizualny a nie smakowy, nie to co kremik! Piękne wykonanie!