Witam,mam pytanie jak w temacie.
niesłyszałam czy można mrożić ale raczej nie ja daje do słoików
mroziłam,nic mu nie ubyło walorów smakowych ani estetycznych:)
ja też mrożę i nic mu nie jest :)
Mrożę i jest jadalne odgrzewa się dobrze.
Mrożę od dawna i nic nie traci w smaku, ani w wyglądzie. Więc możesz mrozić śmiało :)
pewnie, że można podobnie jak gołąbki i inne tego typu potrawy - tylko pakuj w porcje do jednokrotnego odgrzewania bo niektóre warzywa mocno miękną gdy sie je zamrozi i później kilka razy podgrzewa
Mrożę leczo warzywne w sporych porcjach. leczo robię raczej na chrupko, żeby potem, móc je jeszcze chwilę potrzymać w garnku z dodatkami.
Bo albo podsmażam kurczaka, Albo dobrą kiełbasę, Robiłam też wersję z wołowiną-to musi się "przegryźć" choć przez chwilę.
Dziękuję za odpowiedzi,sprubuję zamrozić.Zobaczę jak póżniej będzie smakować.
Ja mroziłam kiedyś, ale wg. mnie jest mniej smaczne niż przechowywane w słoiku.
Ja nawet dzisiaj rozlewałam do słoików. :)
Też wolę, bo bardziej czuć smak.
do zamrażalnika idzie..
zjadliwe...
:D
Ja nie póbowałam ale ciekawi mnie jeśli można to jak długo? Drugie pytanie - jeśli do słoiczka to podobno bez mięsa?
Witam,mam pytanie jak w temacie.
niesłyszałam czy można mrożić ale raczej nie ja daje do słoików
mroziłam,nic mu nie ubyło walorów smakowych ani estetycznych:)
ja też mrożę i nic mu nie jest :)
Mrożę i jest jadalne odgrzewa się dobrze.
Mrożę od dawna i nic nie traci w smaku, ani w wyglądzie. Więc możesz mrozić śmiało :)
pewnie, że można podobnie jak gołąbki i inne tego typu potrawy - tylko pakuj w porcje do jednokrotnego odgrzewania bo niektóre warzywa mocno miękną gdy sie je zamrozi i później kilka razy podgrzewa
Mrożę leczo warzywne w sporych porcjach. leczo robię raczej na chrupko, żeby potem, móc je jeszcze chwilę potrzymać w garnku z dodatkami.
Bo albo podsmażam kurczaka, Albo dobrą kiełbasę, Robiłam też wersję z wołowiną-to musi się "przegryźć" choć przez chwilę.
Dziękuję za odpowiedzi,sprubuję zamrozić.Zobaczę jak póżniej będzie smakować.
Ja mroziłam kiedyś, ale wg. mnie jest mniej smaczne niż przechowywane w słoiku.
Ja nawet dzisiaj rozlewałam do słoików. :)
Też wolę, bo bardziej czuć smak.
do zamrażalnika idzie..
zjadliwe...
:D
Ja nie póbowałam ale ciekawi mnie jeśli można to jak długo? Drugie pytanie - jeśli do słoiczka to podobno bez mięsa?