Wciąż czekamy na nadesłanie wyników przez fundatora - trzeba chyba uzbroić się w cierpliwość. Gdy tylko otrzymam wiadomość pd Gellwe, natychmiast wszystko zamieszczę na stronie.
Dostałam właśnie informację dotyczącą wyników konkursu Gellwe - zabieram się ich ogłoszenie :) Bardzo przepraszamy za to drobne opóźnienie, ale wybór chyba nie należał do najłatwiejszych.
Znalazłąm się w tej szczęśliwj grupie nagrodzonych :) Dziękuję :) Mam pytanko - czy maile do zwyciężców poszły już? Bo ja takowego nie dostałam i tak pilnuję, coby mi nagroda nie przepadła :D
Czekamy jeszcze na dwa brakujące adresy - nasz fundator chciałby za jednym zamachem wysłać wszystkie paczki, dlatego jeszcze nie zostały nadane. To tak informacyjnie, żebyście nie denerwowali się, że nagrody nie dotarły :)
Czy było już rozwiązanie tego konkursu?jeżeli tak to gdzie mogę znaleźć nagrodzone przepisy?
W regulaminie pisze że wyniki będą koło 15 września
hmmm ja mam taki zapis w regulaminie,,Lista Laureatów Konkursu zostanie opublikowana na podstronach Konkursu 10 września 2012r.
dokładnie wyniki mialy być 10 września, dziś już 12 i nie widać ich!!!
Wciąż czekamy na nadesłanie wyników przez fundatora - trzeba chyba uzbroić się w cierpliwość. Gdy tylko otrzymam wiadomość pd Gellwe, natychmiast wszystko zamieszczę na stronie.
Dostałam właśnie informację dotyczącą wyników konkursu Gellwe - zabieram się ich ogłoszenie :) Bardzo przepraszamy za to drobne opóźnienie, ale wybór chyba nie należał do najłatwiejszych.
Znalazłąm się w tej szczęśliwj grupie nagrodzonych :) Dziękuję :)
Mam pytanko - czy maile do zwyciężców poszły już? Bo ja takowego nie dostałam i tak pilnuję, coby mi nagroda nie przepadła :D
Podobnie ja, także znalazłam się w gronie szczęścliwców i też nie otrzymałam żadnego maila...
Podobnie ja, także znalazłam się w gronie szczęścliwców i też nie
Włąśnie dostałam maila - sprawdź i Ty skrzynkę :)otrzymałam żadnego maila...
Tak - jest mail! :-)
Pozdrawiam!
Czekamy jeszcze na dwa brakujące adresy - nasz fundator chciałby za jednym zamachem wysłać wszystkie paczki, dlatego jeszcze nie zostały nadane. To tak informacyjnie, żebyście nie denerwowali się, że nagrody nie dotarły :)
Dziękuję za wiadomość :-)