Forum

Kuchenne porady

pasztet

  • Autor: iza1 Data: 2012-09-13 22:08:17

    czy mięso na pasztet mielimy surowe, gotowane czy duszone? z jarzynami?

  • Autor: makusia Data: 2012-09-13 22:10:03

    U mnie tylko gotowane http://wielkiezarcie.com/recipe27568.html

  • Autor: agacik33 Data: 2012-09-13 23:10:04

    ja np gotowane daje ale wątrobkę to już miele surowa, zrobi sie w piekaniku:)) 

  • Autor: aggusia35 Data: 2012-09-14 06:52:18

    ja też gotowane

  • Autor: iza1 Data: 2012-09-14 09:36:59

    ja też gotowane

    ugotować do miękkości czy tylko obgotować ?

  • Autor: PATI :) Data: 2012-09-14 09:40:26

    do miękkości :)

  • Autor: makusia Data: 2012-09-14 11:01:30

    ja też gotowane ugotować do miękkości czy tylko obgotować ?

    Iza zerknij na mój przepis, mięso do miękkości, wątrobę wystarczy sparzyć:)

  • Autor: iza1 Data: 2012-09-14 21:58:22

    dziękuję wszystkim za pomoc, teraz do roboty:)

  • Autor: makusia Data: 2012-09-14 22:11:37

    dziękuję wszystkim za pomoc, teraz do roboty:)

    Powodzenia, i pochwal się jak wyszło:)

Przejdź do pełnej wersji serwisu