czy mięso na pasztet mielimy surowe, gotowane czy duszone? z jarzynami?
U mnie tylko gotowane http://wielkiezarcie.com/recipe27568.html
ja np gotowane daje ale wątrobkę to już miele surowa, zrobi sie w piekaniku:))
ja też gotowane
do miękkości :)
ja też gotowane ugotować do miękkości czy tylko obgotować ?
dziękuję wszystkim za pomoc, teraz do roboty:)
czy mięso na pasztet mielimy surowe, gotowane czy duszone? z jarzynami?
U mnie tylko gotowane http://wielkiezarcie.com/recipe27568.html
ja np gotowane daje ale wątrobkę to już miele surowa, zrobi sie w piekaniku:))
ja też gotowane
ja też gotowane
ugotować do miękkości czy tylko obgotować ?do miękkości :)
ja też gotowane ugotować do miękkości czy tylko obgotować ?
Iza zerknij na mój przepis, mięso do miękkości, wątrobę wystarczy sparzyć:)dziękuję wszystkim za pomoc, teraz do roboty:)
dziękuję wszystkim za pomoc, teraz do roboty:)
Powodzenia, i pochwal się jak wyszło:)