O jakie ramki i zdobienia chodzi?? u mnie nic się nie zmieniło wszystko jest jak było no chyba żem tak źle widząca że nie dostrzegłam nic,jesienne ubranko WŻ jest ładne tylko troche ten pomarańcz bije w oczęta ale po za tym żadnych zmian u siebie nie widze.
Napisz z jakiej przeglądarki korzystasz, sprawdziłam na google chrome, IE, Safari, Operze i Mozilli, i nigdzie nie ma tego o czym piszesz. Zrób może zrzut ekranu?
Czy te nowe ramki to tak na stale?
O jakie ramki i zdobienia chodzi?? u mnie nic się nie zmieniło wszystko jest jak było no chyba żem tak źle widząca że nie dostrzegłam nic,jesienne ubranko WŻ jest ładne tylko troche ten pomarańcz bije w oczęta ale po za tym żadnych zmian u siebie nie widze.
chyba chodzi o to ze nie ma "ryby" ?!
U mnie kazdy przepis jest otoczony bulkami- rzad bułek u gory, z lewej , prawej plus jakies wypustki...oczopląs totalny.
A u mnie nie ma niczego takiego,zaraz się okaże że każdego użytkownika strona WŻ jest inna ciekawe dlaczego tak jest?
Napisz z jakiej przeglądarki korzystasz, sprawdziłam na google chrome, IE, Safari, Operze i Mozilli, i nigdzie nie ma tego o czym piszesz. Zrób może zrzut ekranu?
U mnie nic takiego nie ma.
Hmm.... Sprawdzilam na kompie i tego nie ma. To chyba sa jakies ustawienia na ipadzie
Dzieki za sugestie.