Forum

Pomysł czy Problem?

Cofnięcie publikacji przepisów

• Autor: magdalena73 Data: 2012-09-15 22:20:02

NIe chcę udostępniać już swojej książki  innym osobom .Chcę cofnąć publikację przepisów jak to zrobić????

• Autor: makusia Data: 2012-09-15 22:33:23

Odpisałam na PW.

• Autor: kasiachodziez Data: 2012-09-16 07:51:30

Magda ci się stało?dlaczego chcesz zabrać nam swoje przepisy?czytałam niektóre opinie pod twoimi przepisami,niektórzy potrafią być bardzo "uprzejmi"jak komuś nie dokopią w obojętnie jaki sposób to dzień uważają za stracony,nie zwracaj uwagi na ich złośliwe komentarze-Pozdrawiam niedzielnie

• Autor: dagusia_29 Data: 2012-09-16 10:16:14

A może to przez ten przepis na krem z pianki, który został usunięty?? Autorka sama napisała że go nie robiła i że chyba nie musi robić aby wystawiać. A skoro nie robiła to zdjęcia do przepisu na pewno też nie były jej autorstwa?? Ja też widziałam wiele fajnych przepisów to może wpisze je do swoich, bo według koleżanki nie trzeba robić aby wstawić w przepisy??

• Autor: heiworth Data: 2012-09-16 10:57:58

Dokładnie !

• Autor: Zuzanna248 Data: 2012-09-16 11:50:01

ale to nie upoważnia Was do takich złośliwości!!! nie macie innych problemów???

• Autor: dagusia_29 Data: 2012-09-16 12:52:56

Ale tam nie było złośliwości? Bez przesady jak kogoś prawda kole w oczy to jego problem.

magdalena73

Witaj Ewo nie odpowiem ci na to pytanie ,bo po prostu nie wiem !! ja osobiście nie robiłam tej masy na tort .Jezeli chcesz to podam ci stronkę z której jest ten przepis ,poczytasz sobie opinie i komentarze autorki przepisu .pozdrawiam

heiworth

Jednym słowem magdalena73 ....ściągasz z netu przepisy nawet nie sprawdzając ich jak się je robi ....w takim razie po co ?????

magdalena73

Heiworth a czy mam obowiązek go robić w jakim regulaminie jest to napisane???? ,jak nie chcesz to nie korzystaj inni skorzystają jak bedą chcieli ,a może mam ściemniać jaki mi wspaniały wyszedł itd ,itp.A pozatym podane jest zródło przepisu.

dagusia_29

- To znaczy że zdjęcie też jest skopiowane??? Na to chyba potrzebna jest zgoda autora??

To są komentarze do tego przepisu na krem. Proszę napisać gdzie złośliwości??

• Autor: heiworth Data: 2012-09-16 13:46:19

Z mojej strony to nie była ŻADNA złośliwość ! Ciekawe co powiedziałaby prawdziwa autorka przepisów na publikację jej własnych przepisów i zdjęć .  

• Autor: Mama - Różyczki Data: 2012-09-16 14:46:44

Masz w 100% rację, nie wolno kopiować cudzych przepisów i zdjęć zdjęć. Większość z nas czerpie  gdzieś inspiracje, ale kopiować przepisy słowo w słowo to nie fair.

• Autor: dagusia_29 Data: 2012-09-16 15:12:31

Dokładnie tak jak piszesz, ale jak ktoś ma coś na sumienie to pierwszy ucieka i po co ten post wystarczy napisać do moderatorów i tyle.

• Autor: magdalena73 Data: 2012-09-16 16:33:57

zdjęć nikomu nie ukradłam wszystkie są moją własmością i ja je robiłam ,przepis jest owszem nie mój podane jest żródło z kąd pochodzi pod przepisem nie ukrywałam tego .

• Autor: dagusia_29 Data: 2012-09-16 17:22:07

To proszę napisz kiedy zrobiłaś zdjęcie skoro jak pisałaś nie robiłaś tego kremu??

• Autor: Zuzanna248 Data: 2012-09-16 18:44:40

A jednak ciągniesz nadal swoje "śledztwo" i to nie jest wyzłośliwianie się? są moderatorzy i w razie czego zajmują się tematem, i chyba Makusia to zrobiła i wyjaśnia/wyjaśniła sprawę...... Zresztą, jeżeli sprawia Ci/Wam to przyjemność i nie szkoda czasu.......

• Autor: dagusia_29 Data: 2012-09-16 19:14:45

Śledź nie śledź ale jedyną osobą, która się wścieka jest autorka "przepisu" i chyba ma coś na sumieniu skoro nagle po moim grzecznym pytaniu wykasowała przepis więc i moderatorzy nie mają już nic do pracy i coś na sumieniu nie mam ja tylko ten kto kasuje przepis. Pod wieloma przepisami są gorsze komentarze i nikt z tego powodu nie kasuje przepisu. A dlaczego autorka nie napisała tak moje zdjęcie?? bo nie jest  a to już jest łamanie regulaminu. 

• Autor: makusia Data: 2012-09-17 10:44:19

Temat nieaktualny, więc pozwolę sobie go zamknąć;)

Przejdź do pełnej wersji serwisu