Wczoraj po pracy bardzo zmeczona właczyłam telewizor, i była reklama jakiegos leku na zimne dłonie, stopy i kolana. Interesuje mnie to bo mam z tym problem, no ale reklama sie skonczyła ja nazwę zapamietałam i chciałam sobie zapisać. Zanim wzięłam coś do pisania, to zapomnialamco to było. Nie mam czasu siedzieć przed telewizorem i czekać kiedy znów bedzie ta reklama. Nawet niewiem na jakim to było kanale. Śpiąca byłam . Wiem że jestescie wspaniali i zawsze na Was można liczyć więc gdy mam jakiś problem zawsze pierwsze na myśl przychodzi mi WŻ. Pozdrawiam z deszczoweji chłodnej Angli.
Łyczek brandy lub burbona ... ociepla konczynki górne i dolne + poprawia ciśnienie i .. humor . Zdrowe toto i naturalne , łatwo przyswajalne przez organizm , skutków uboczynych ... nie stwierdzono ( nadal mam na myśli łyczek ) .
Kochana Megi jak zawsze na wesoło. Zazdroszczę Ci pozytywnego myślenia okraszonego poczuciem humoru. Czy z tabrendy to prawda? Ciśnienie mam raczej wyższe niz niższe, tylko krążenie szwankuje, ze względu na zmienną temperaturę ,(pracuję w zimnie)
Mnie słoneczko niestety już nie grzeje. Chmuryi jeszcze raz chmury 8 stopni. Równiez pozdrawiam.
I właśnie dlatego mamy reklamy w telewizji.Ludzie oglądają i kupują bo reklamowane to lepsze i na pewno pomoże.Nie chce cię obrazić bo wiem co to za problem i jak bardzo tego potrzebujesz.Sama mam nieraz lodowate nogi aż mnie łupią.Nigdy kupując cokolwiek nie sugeruję się reklamą a wręcz przeciwnie kupuję tańsze i niejednokrotnie lepsze.Każdy z nas wie po co są reklamy,żeby upchnąć a społeczeństwo zapłaci za tą reklamę kupując drożej produkt.Najlepiej zapytaj się w aptece a może jest odpowiednik tego leku tańszy bo nie reklamowany.
Masz rację. Reklama dżwignią handlu. Reklama działa na naiwnych osobach do których ja nie należę, ale jak to mówią tonacy brzytwy się chwyta. Próbowałam już róznych maści,sposobów a problem nadalistnieje. Najbardziej przeszkadza mi kiedy rano prowadze samochód. Palce drętwieją mi na kierownicy. Byłam u lekarzainic nie poradził. Dlategoszukam.
Wiem Ze to co reklamowane, nie zawsze znaczy lepsze. Pozdrawiam.
Dopisano 12-09-27 9:44:22:
Dzisiaj widzę błędy w pisowni. Zważywszy na porę prosze o wybaczenie.
Ze względu na tarczycę mam zachwianą ciepłotę kończyn :) Tych tabletek na pewno nie kupię. Pozostaje nalewka, miska z ciepłą wodą, frotowe skarpetki, zawsze koc w zasięgu... Zna ktoś jeszcze inne sposoby ?
Wczoraj po pracy bardzo zmeczona właczyłam telewizor, i była reklama jakiegos leku na zimne dłonie, stopy i kolana. Interesuje mnie to bo mam z tym problem, no ale reklama sie skonczyła ja nazwę zapamietałam i chciałam sobie zapisać. Zanim wzięłam coś do pisania, to zapomnialam co to było. Nie mam czasu siedzieć przed telewizorem i czekać kiedy znów bedzie ta reklama. Nawet niewiem na jakim to było kanale. Śpiąca byłam . Wiem że jestescie wspaniali i zawsze na Was można liczyć więc gdy mam jakiś problem zawsze pierwsze na myśl przychodzi mi WŻ. Pozdrawiam z deszczowej i chłodnej Angli.
http://www.i-apteka.pl/product-pol-40781-REGU-THERM-zimne-stopy-i-dlonie-x-30-tabletek.html,mam nadzieję że nikt nie weźmie tego za reklamę
Dziękuję za szybką odpowiedz.:))
Łyczek brandy lub burbona ... ociepla konczynki górne i dolne + poprawia ciśnienie i .. humor . Zdrowe toto i naturalne , łatwo przyswajalne przez organizm , skutków uboczynych ... nie stwierdzono ( nadal mam na myśli łyczek ) .
Reniu a mnie grzeje piękne wrześniowe słoneczko ... ech chwilo trwaj .. )) Pozdrawiam serdecznie Reniu .
Święte słowa ...
Kochana Megi jak zawsze na wesoło. Zazdroszczę Ci pozytywnego myślenia okraszonego poczuciem humoru. Czy z ta brendy to prawda? Ciśnienie mam raczej wyższe niz niższe, tylko krążenie szwankuje, ze względu na zmienną temperaturę ,(pracuję w zimnie)
Mnie słoneczko niestety już nie grzeje. Chmury i jeszcze raz chmury 8 stopni. Równiez pozdrawiam.
Szkoda pieniedzy na ten "specyfik".
Nie działa?
I właśnie dlatego mamy reklamy w telewizji.Ludzie oglądają i kupują bo reklamowane to lepsze i na pewno pomoże.Nie chce cię obrazić bo wiem co to za problem i jak bardzo tego potrzebujesz.Sama mam nieraz lodowate nogi aż mnie łupią.Nigdy kupując cokolwiek nie sugeruję się reklamą a wręcz przeciwnie kupuję tańsze i niejednokrotnie lepsze.Każdy z nas wie po co są reklamy,żeby upchnąć a społeczeństwo zapłaci za tą reklamę kupując drożej produkt.Najlepiej zapytaj się w aptece a może jest odpowiednik tego leku tańszy bo nie reklamowany.
Masz rację. Reklama dżwignią handlu. Reklama działa na naiwnych osobach do których ja nie należę, ale jak to mówią tonacy brzytwy się chwyta. Próbowałam już róznych maści,sposobów a problem nadal istnieje. Najbardziej przeszkadza mi kiedy rano prowadze samochód. Palce drętwieją mi na kierownicy. Byłam u lekarza i nic nie poradził. Dlatego szukam.
Wiem Ze to co reklamowane, nie zawsze znaczy lepsze. Pozdrawiam.
Dopisano 12-09-27 9:44:22:
Dzisiaj widzę błędy w pisowni. Zważywszy na porę prosze o wybaczenie.Witaj,
jesli mogę cos "rozgrzewającego " polecić to ten krem jest super. Naprawdę rozgrzewa :
http://www.aloetech.pl/?product_id=23&category_id=4
Tylko niestety cena jest dość wysoka.
http://www.aloetech.pl/?product_id=23&category_id=4 Aktywny :)
Ze względu na tarczycę mam zachwianą ciepłotę kończyn :) Tych tabletek na pewno nie kupię. Pozostaje nalewka, miska z ciepłą wodą, frotowe skarpetki, zawsze koc w zasięgu... Zna ktoś jeszcze inne sposoby ?