Forum

Zdrowie i uroda

co to za reklama?

• Autor: reniapos Data: 2012-09-26 10:05:22

Wczoraj po pracy bardzo zmeczona właczyłam telewizor, i była reklama jakiegos leku na zimne dłonie, stopy i kolana. Interesuje mnie to bo mam z tym problem, no ale reklama sie skonczyła ja nazwę zapamietałam i chciałam sobie zapisać. Zanim wzięłam coś do pisania, to zapomnialam co to było. Nie mam czasu siedzieć przed telewizorem i czekać kiedy znów bedzie ta reklama. Nawet niewiem na jakim to było kanale. Śpiąca byłam . Wiem że jestescie wspaniali i zawsze na Was można liczyć więc gdy mam jakiś problem zawsze pierwsze na myśl przychodzi mi WŻ. Pozdrawiam z deszczowej i chłodnej Angli.

• Autor: mamalenki Data: 2012-09-26 10:41:32

http://www.i-apteka.pl/product-pol-40781-REGU-THERM-zimne-stopy-i-dlonie-x-30-tabletek.html,mam nadzieję że nikt nie weźmie tego za reklamę

• Autor: reniapos Data: 2012-09-26 12:51:17

Dziękuję za szybką odpowiedz.:))

• Autor: megi65 Data: 2012-09-26 12:08:35

Łyczek brandy lub burbona ... ociepla konczynki górne i dolne + poprawia ciśnienie i .. humor . Zdrowe toto i naturalne , łatwo przyswajalne przez organizm , skutków uboczynych ... nie stwierdzono ( nadal mam na myśli łyczek ) .

Reniu a mnie grzeje piękne wrześniowe słoneczko ... ech chwilo trwaj .. )) Pozdrawiam serdecznie Reniu .

• Autor: pwyso Data: 2012-09-26 12:25:51

Święte słowa ...

• Autor: reniapos Data: 2012-09-26 12:49:23

Kochana Megi  jak zawsze na wesoło. Zazdroszczę Ci pozytywnego myślenia okraszonego poczuciem humoru. Czy z ta brendy to prawda? Ciśnienie mam raczej wyższe niz niższe, tylko krążenie szwankuje, ze względu na zmienną temperaturę ,(pracuję w zimnie)

Mnie słoneczko niestety już nie grzeje. Chmury i jeszcze raz chmury 8 stopni. Równiez pozdrawiam.

• Autor: Klaudia.o Data: 2012-09-26 12:09:45

Szkoda pieniedzy na ten "specyfik".

• Autor: reniapos Data: 2012-09-26 12:50:33

Nie działa?

• Autor: frytka Data: 2012-09-26 17:47:30

I  właśnie dlatego mamy reklamy w telewizji.Ludzie oglądają i kupują bo reklamowane to lepsze i na pewno pomoże.Nie chce cię obrazić bo wiem co to za problem i jak bardzo tego potrzebujesz.Sama mam nieraz lodowate nogi aż mnie łupią.Nigdy kupując cokolwiek nie sugeruję się reklamą a wręcz przeciwnie kupuję tańsze i niejednokrotnie lepsze.Każdy z nas wie po co są reklamy,żeby upchnąć a społeczeństwo zapłaci za tą reklamę kupując drożej produkt.Najlepiej zapytaj się w aptece a może jest odpowiednik tego leku tańszy bo nie reklamowany.

• Autor: reniapos Data: 2012-09-27 00:23:33

Masz rację. Reklama dżwignią handlu. Reklama działa na naiwnych osobach do których ja nie należę, ale jak to mówią tonacy brzytwy się chwyta. Próbowałam już róznych maści,sposobów a problem nadal istnieje. Najbardziej przeszkadza mi kiedy rano prowadze samochód. Palce drętwieją mi na kierownicy. Byłam u lekarza i nic nie poradził. Dlatego szukam.

Wiem Ze to co reklamowane, nie zawsze znaczy lepsze. Pozdrawiam.

Dopisano 12-09-27 9:44:22:

Dzisiaj widzę błędy w pisowni. Zważywszy na porę prosze o wybaczenie.

• Autor: marycha21 Data: 2012-09-26 20:54:13

Witaj,

jesli mogę cos "rozgrzewającego " polecić to ten krem jest super. Naprawdę rozgrzewa : 

http://www.aloetech.pl/?product_id=23&category_id=4 

Tylko niestety cena jest dość wysoka.  

• Autor: anrubi Data: 2012-09-26 21:03:08

http://www.aloetech.pl/?product_id=23&category_id=4 Aktywny :)

Ze względu na tarczycę mam zachwianą ciepłotę kończyn :) Tych tabletek na pewno nie kupię. Pozostaje nalewka, miska z ciepłą wodą, frotowe skarpetki, zawsze koc w zasięgu... Zna ktoś jeszcze inne sposoby ?

Przejdź do pełnej wersji serwisu