Kupię książkę"Niebezpieczne wizje".Jest to antologia science fiction pod redakcją Harlana Ellisona wydana swego czasu przez wydawnictwo Solaris,obecnie nie do kupienia.Mój tato wielki miłośnik literatury sf marzy o tej antologii a ja marzę o tym by móc mu sprawić wielką radośc i mu tą pozycję sprezentowaćProszę,przejrzyjcie swoje prywatne biblioteki i regały z książkami,popytajcie znajomych,będę bardzo,bardzo wdzięczna..
O tą ksiązkę właśnie mi chodzi ale sprzedawca na Allegro solidnie dowalił cenę!!!Bez przesady aż taki unikat to to nie jest.Jej wolnorynkowa cena to jakieś 60-62 zł.Tyle tylko,że akurat w tym momencie,żadna księgarnia tego tytułu nie ma.
Kupię książkę"Niebezpieczne wizje".Jest to antologia science fiction pod redakcją Harlana Ellisona wydana swego czasu przez wydawnictwo Solaris,obecnie nie do kupienia.Mój tato wielki miłośnik literatury sf marzy o tej antologii a ja marzę o tym by móc mu sprawić wielką radośc i mu tą pozycję sprezentowaćProszę,przejrzyjcie swoje prywatne biblioteki i regały z książkami,popytajcie znajomych,będę bardzo,bardzo wdzięczna..
W księgarnii Gandalf książka jest niedostępna jak zresztą w każdej innej,strony nie są po prostu zbyt często aktualizowane.Co do ściągania książki z internetu to odpada,dla własnego użytku można ewentualnie coś takiego zrobic ale nie wyobrażam sobie dać komuś w prezencie ksiązki w postaci wydrukowanych kartek.Poza tym nie wyobrażam sobie drukować blisko 700 stron.Ale dzięki za rady!
Skontaktowałam się z wydawcą i uzyskałam informację,że planowane jest wznowienie"Niebezpiecznych wizji" za jakieś 2-3 miesiące.Poczekam,a nóż wyjdzie na Boże Narodzenie i będe miała co włożyć tacie pod choinkę.Dziękuję za zainteresowanie tematem!
Znalazłam na Allegro, o to chodzi?
http://allegro.pl/niebezpieczne-wizje-harlan-ellison-unikat-i2667020082.html
O tą ksiązkę właśnie mi chodzi ale sprzedawca na Allegro solidnie dowalił cenę!!!Bez przesady aż taki unikat to to nie jest.Jej wolnorynkowa cena to jakieś 60-62 zł.Tyle tylko,że akurat w tym momencie,żadna księgarnia tego tytułu nie ma.
Też tak się zdziwiłam, że taką cenę sobie wymyślił.
Popytaj po antykwariatach w twojej okolicy moze tam bedzie
zobacz to www.gandalf.com.pl jest to ksiegarnia wysyłkowa tam tez kosztuje 53 zl
Kupię książkę"Niebezpieczne wizje".Jest to antologia science fiction pod
redakcją Harlana Ellisona wydana swego czasu przez wydawnictwo
Solaris,obecnie nie do kupienia.Mój tato wielki miłośnik literatury
sf marzy o tej antologii a ja marzę o tym by móc mu sprawić wielką
radośc i mu tą pozycję sprezentowaćProszę,przejrzyjcie swoje
prywatne biblioteki i regały z książkami,popytajcie znajomych,będę
bardzo,bardzo wdzięczna..
skorzystaj z tych linków:
http://chomikuj.pl/veille/literatura+*5bantologie*5d/antologia+-+Niebezpieczne+wizje,805870075.pdf
albo
http://chomikuj.pl/sharma_/Do+czytania/*23Antologie/Niebezpieczne+wizje
z pierwszego linku ściągnęłam, działa - poczytam, jako miłośniczka SF!! :)
W księgarnii Gandalf książka jest niedostępna jak zresztą w każdej innej,strony nie są po prostu zbyt często aktualizowane.Co do ściągania książki z internetu to odpada,dla własnego użytku można ewentualnie coś takiego zrobic ale nie wyobrażam sobie dać komuś w prezencie ksiązki w postaci wydrukowanych kartek.Poza tym nie wyobrażam sobie drukować blisko 700 stron.Ale dzięki za rady!
Skontaktowałam się z wydawcą i uzyskałam informację,że planowane jest wznowienie"Niebezpiecznych wizji" za jakieś 2-3 miesiące.Poczekam,a nóż wyjdzie na Boże Narodzenie i będe miała co włożyć tacie pod choinkę.Dziękuję za zainteresowanie tematem!
ksiazki.polter.pl/Niebezpieczne-wizje-n22857
Czuczu8802,Poltergeist to nie jest niestety księgarnia tylko serwis poświęcony ogólno pojętej fantastyce,książki tam nie kupię.
http://allegro.pl/niebezpieczne-wizje-wybor-harlan-ellison-i2697918337.html
Tutaj jest na chwile obecną cena dosyć znośna.