Czy ktoś z Was ma i używa maszynek do pierogów?
Bardzo lubię pierogi tylko chciałam sobie jakoś usprawnić ich robienie.
Czy możecie coś polecić?
witaj mialam wiele maszynek do pierogow ale jedyna niezawodna to szklanka i wykrojone kolko a na to farsz.Jestem pewna ze dokladnie mi sie sklei
Ja używam pokrywki plastikowej od granulowanego napoju herbacianego+ ręce to faktycznie najlepsze "maszynki do lepienia pierogów"
Popieram w 100%, kiedyś próbowałam maszynki do pierogów, ale więcej było z tym grzebania niż to warte:)
http://wielkiezarcie.com/forumThread.php?id=415074&post=415299
Maszynka to nie jest - tylko forma na którą nakłada się ciasto. Od jakiegoś czasu mam fazę na szklankę i łapki ale radości i zabawy miałam swego czasu co niemiara.
Uważam,tak jak koleżanki, że najlepsza maszynka to szklanka i własne ręce.
Najlepsze są zrobione własnymi rączkami,mnie pomagała córcia jak była mała ,miała wielką frajdę , a teraz uwielbia zajmować sie kuchnią
Szklaneczka, rączki i jazda......
U mnie także szklaneczka, rączki i pierożki pierwsza klasa!
Czy ktoś z Was ma i używa maszynek do pierogów?
Bardzo lubię pierogi tylko chciałam sobie jakoś usprawnić ich robienie.
Czy możecie coś polecić?
witaj mialam wiele maszynek do pierogow ale jedyna niezawodna to szklanka i wykrojone kolko a na to farsz.Jestem pewna ze dokladnie mi sie sklei
Ja używam pokrywki plastikowej od granulowanego napoju herbacianego+ ręce to faktycznie najlepsze "maszynki do lepienia pierogów"
Popieram w 100%, kiedyś próbowałam maszynki do pierogów, ale więcej było z tym grzebania niż to warte:)
http://wielkiezarcie.com/forumThread.php?id=415074&post=415299
Maszynka to nie jest - tylko forma na którą nakłada się ciasto. Od jakiegoś czasu mam fazę na szklankę i łapki ale radości i zabawy miałam swego czasu co niemiara.
Uważam,tak jak koleżanki, że najlepsza maszynka to szklanka i własne ręce.
Najlepsze są zrobione własnymi rączkami,mnie pomagała córcia jak była mała ,miała wielką frajdę , a teraz uwielbia zajmować sie kuchnią
Szklaneczka, rączki i jazda......
U mnie także szklaneczka, rączki i pierożki pierwsza klasa!