Witaj, tak to sa mufinki. Moje dzieci bardzo lubia je robic i jesc.
Zmodyfikowalam kiedys wersje podstawowa pokrywajac je masa cukrowa i troche sie odrozniaja od innych. Tak czy inaczej te pirackie mufinki byly na specjalne zamowienie mojego syna na przyjecie urodzinowe. Dzieciom smakowaly i .....podobaly sie . Pozdrawiam.
Figurki Shreka i osła chyba sztuczne ( popraw jeżeli się mylę?), co nie znaczy że tort przez to brzydszy. Uważam , że jest przepiękny !!! Ludzie i tak chowają figurki na pamiątkę. :)))
JASNE,przepraszam,Ta werja byla bez figurek i wcale sie tego nie wstydze.Najwazniejsza byla dekoracja dotych ukochanych postaci solenizanta. Jesli wprowadzilam kogos w bład przepraszam.
Magdam, ale nie ma za co przepraszać. Niektórzy poprostu ludzie mylą figurki z cukru z tymi sztucznymi. Pewnie gdybym nie potrafiła lepić też bym takie postawiła. Zresztą tak jest szybciej i ładniej.
Bardzo dlugo juz nie wstawialam swoich malych torcikow ale wreszcie sie zmobilizowalam.
Cieszcie sie razem ze mna bo wydaje mi sie ze chyba robie postepy. Pozdrawiam.
Piękne:)
Jednym słowem:Cudowne.!!!!!
kobieto !!! Ty masz dar !;-)) piekne, cudowne to za malo powiedziane !
sliczne
Cudaczki:) masz kobietko dar:)
Szczęka mi opadła. Małe cudeńka!
Piękne, a ten Shrek i Osioł przecudne.
Przepiekne Mam pytanie czy to sa mufinki tak z pomyslem udekorowane
Witaj, tak to sa mufinki. Moje dzieci bardzo lubia je robic i jesc.
Zmodyfikowalam kiedys wersje podstawowa pokrywajac je masa cukrowa i troche sie odrozniaja od innych. Tak czy inaczej te pirackie mufinki byly na specjalne zamowienie mojego syna na przyjecie urodzinowe. Dzieciom smakowaly i .....podobaly sie . Pozdrawiam.
Figurki Shreka i osła chyba sztuczne ( popraw jeżeli się mylę?), co nie znaczy że tort przez to brzydszy. Uważam , że jest przepiękny !!! Ludzie i tak chowają figurki na pamiątkę. :)))
JASNE,przepraszam,Ta werja byla bez figurek i wcale sie tego nie wstydze.Najwazniejsza byla dekoracja dotych ukochanych postaci solenizanta. Jesli wprowadzilam kogos w bład przepraszam.
Magdam, ale nie ma za co przepraszać. Niektórzy poprostu ludzie mylą figurki z cukru z tymi sztucznymi. Pewnie gdybym nie potrafiła lepić też bym takie postawiła. Zresztą tak jest szybciej i ładniej.
Dziekuje wszystkim za mile slowa.
Robią wrażenie! Ostatni, z piratami w zielonych chustkach wymiata :D
ten szew na piłce mnie powalił- majstersztyk!
Wszystkie piękne, ale te babeczki "piraci" najbardziej przyciagają moją uwagę, są kapitalne;))) Gratuluję talentu:)