No teraz to już raczej nic, chyba że pokroić na porcje i go wsadzić do jakiegoś sosu i zagotować.Zawsze ta sól się trochę wygotuje w tym sosie, tylko już sosu nie sól, doprawisz póżniej.
Możesz taki pasztet podać z ryżem lub kaszą, do tego surówkę i masz obiad.
Upiekłam wczoraj pasztet pieczarkowy, ale dałam za dużo soli, proszę o pomoc co można z nim zrobić.
No teraz to już raczej nic, chyba że pokroić na porcje i go wsadzić do jakiegoś sosu i zagotować.Zawsze ta sól się trochę wygotuje w tym sosie, tylko już sosu nie sól, doprawisz póżniej.
Możesz taki pasztet podać z ryżem lub kaszą, do tego surówkę i masz obiad.
Moja teściowa zawsze dużo soli. Jej pasztecik po zamrożeniu i odmrożeniu jest ok ale to raczej pasztet mięsny.
Dziekuje za podpowiedz, w takim razie pokombinuje:)
Kasiu,może upiecz z części paszteciki w cieście?
Nadziac nim pierogi lub krokiety.