Dodaj do barszczu czerwonego,pycha.Możesz też zetrzeć je na tarce i stworzyc jakąś surówkę.W każdym razie nie wyrzucaj,toż to samo zdrowie,a i smak super.Tu mi się pzrypomniało.Takie warzywa bedą też super w polączeniu z kiszoną kapustą.Przecież czasem kiszę taką mieszankę-kapusta,buraczki,jabłka.
Zrobiłam sok i nie wiem co zrobić z warzywami. Autorka pisze że można zupkę ale nie bardzo wiem jak się zabrać? Proszę podpowiedź.
Dodaj do barszczu czerwonego,pycha.Możesz też zetrzeć je na tarce i stworzyc jakąś surówkę.W każdym razie nie wyrzucaj,toż to samo zdrowie,a i smak super.Tu mi się pzrypomniało.Takie warzywa bedą też super w polączeniu z kiszoną kapustą.Przecież czasem kiszę taką mieszankę-kapusta,buraczki,jabłka.
Dziękuje za rady na pewno nie wyrzucę bo szkoda dobre warzywa a zupa się na poniedziałek przyda.