By się spełniły Twoje życzenia By się ziściły Twoje marzenia By uśmiech często gościł na Twej twarzy Byś zdobyła w życiu, szczyt swoich marzeń Wszystko co chciałabyś By się zdarzyło Wszystko czego pragniesz By Twoim było
Abyście dalej szli przez życie, trzymając się mocno za ręce, Zawsze uśmiechnięci, zawsze razem, zawsze pewni swoich uczuć. Niechaj los Wam sprzyja, niosąc powodzenie
Dziewczyny, życzę duuuuuuuuuużo zdrowia, radosnych, słonecznych dni i niech los obficie obdarzy Was wszystkim, czego do tej pory w zyciu brakowało. Sto lat!
Przepraszam Wszystkich że nie dziękowałam wczoraj, tak się złożyło ,że wczoraj byłam w odwiedzinach u wnuczki w Krakowie.! Jeszcze raz gorąco dziękuję.!!
By się spełniły Twoje życzenia
By się ziściły Twoje marzenia
By uśmiech często gościł na Twej twarzy
Byś zdobyła w życiu, szczyt swoich marzeń
Wszystko co chciałabyś
By się zdarzyło
Wszystko czego pragniesz
By Twoim było
Abyście dalej szli przez życie,
trzymając się mocno za ręce,
Zawsze uśmiechnięci,
zawsze razem,
zawsze pewni swoich uczuć.
Niechaj los Wam sprzyja, niosąc powodzenie
Wszystkiego najlepszego dla obu połówek :)
sto lat, sto lat, niech żyją, żyją nam....nieeeech żyyyyyjąąą naaaaammm
Wszystkiego najlepszego dziewczyny;))
Wszystkiego Najlepszego:)
Dziewczyny, życzę duuuuuuuuuużo zdrowia, radosnych, słonecznych dni i niech los obficie obdarzy Was wszystkim, czego do tej pory w zyciu brakowało. Sto lat!
Wszystkiego NAJ, NAJ NAJLEPSZEGO !
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!!
sto lat ;))
Wszystkiego najlepszego, sto lat
Wszystkim bardzo dziekuje za zyczenia :)
Bardzo gorąco dziękuję wszystkim za życzenia imieninowe.!! Gosiekb życzę wszystkiego co najlepsze na dalszej wspólnej drodze życia.!!
Przepraszam Wszystkich że nie dziękowałam wczoraj, tak się złożyło ,że wczoraj byłam w odwiedzinach u wnuczki w Krakowie.! Jeszcze raz gorąco dziękuję.!!