Zyzia, Mrużkę, Kermita i wiele innych głodnych psiaków . Czekają w schronisku w Zabrzu na nowego właściciela albo na nasze kliknięcie, żeby brzuszki nie burczały im z glodu i w zimie miały ciepłe budy
As nic nie wyłudzają! Chcesz to podajesz jak i nr tel. a jak masz obiekcje to nie klikasz i już. Już tyle reklam dostaje na poczte i besz przerwy ktos dzwoni z jakimis propozycjami, ze ta jedna reklama wiecej nie robi różnicy.
Mam zawsze osobny e-mail tylko do takich celów. Kiedy trzeba wysłać do nieznanej firmy jakieś zapytanie albo gdzieś w dobrym celu zagłosować. Bo i zdecydowanie poważne firmy stosują chwyty, żeby "nabić" bazę teleadresową.
Zagłosowałam i zweryfikowałam się linkiem. Bo tylko wtedy głos się rejestruje.
Mam zawsze osobny e-mail tylko do takich celów. Kiedy trzeba wysłać do nieznanej firmy jakieś zapytanie albo gdzieś w dobrym celu zagłosować. Bo i zdecydowanie poważne firmy stosują chwyty, żeby "nabić" bazę teleadresową. Zagłosowałam i zweryfikowałam się linkiem. Bo tylko wtedy głos się rejestruje.
Zyzia, Mrużkę, Kermita i wiele innych głodnych psiaków . Czekają w schronisku w Zabrzu na nowego właściciela albo na nasze kliknięcie, żeby brzuszki nie burczały im z glodu i w zimie miały ciepłe budy
http://karmimypsiaki.pl/home
Kermit już nakarmiony :)
Mrużka nakarmiona:)
Mimo szczerych chęci nie nakarmiłam bo wyłudzić chcieli mój mail do celów reklamowych.
As nic nie wyłudzają! Chcesz to podajesz jak i nr tel. a jak masz obiekcje to nie klikasz i już. Już tyle reklam dostaje na poczte i besz przerwy ktos dzwoni z jakimis propozycjami, ze ta jedna reklama wiecej nie robi różnicy.
Mam zawsze osobny e-mail tylko do takich celów. Kiedy trzeba wysłać do nieznanej firmy jakieś zapytanie albo gdzieś w dobrym celu zagłosować. Bo i zdecydowanie poważne firmy stosują chwyty, żeby "nabić" bazę teleadresową.
Zagłosowałam i zweryfikowałam się linkiem. Bo tylko wtedy głos się rejestruje.
Mam zawsze osobny e-mail tylko do takich celów. Kiedy trzeba wysłać
To tak jak ja:))do nieznanej firmy jakieś zapytanie albo gdzieś w dobrym celu zagłosować.
Bo i zdecydowanie poważne firmy stosują chwyty, żeby "nabić" bazę
teleadresową. Zagłosowałam i zweryfikowałam się linkiem. Bo tylko wtedy
głos się rejestruje.
też tak mam
Zyzio dostał miskę,ja nie mogę oglądać tych biedaków...te oczy...:(((((((
Nakarmiłam Łapkę.!
Zdziś nakarmiony:)
Impo nakarmiony
nakarmiłam Mrużkę :)
mam nadzieję, że Impo nie głodny
Odwiedziłam stronę i teraz tylko czekam na spamy :-( - coś za coś.
gotowe dla psiaka ktory mial najmiej