witam chcialabym sie dowiedziec czy ma ktos moze maszyne do szycia do oddania oczywiscie dzialajaca hi hi hi.bylabym wdzieczna odwdziecze sie dogadamy sie jesli chodzi o kase dzieki z gory i czekam na propozycje .pozdrawiam
Ludzie wolą takie stare maszyny, oczywiscie wielocznnosciowe.Są nie do zdarcia-.szyją wszysko,, nawet grube, złozone kilkukrotnie materialy. Te nowoczesne( w wiekszości montowane w Chinach) są do kitu.
witam chcialabym sie dowiedziec czy ma ktos moze maszyne do szycia do oddania oczywiscie dzialajaca hi hi hi.bylabym wdzieczna odwdziecze sie dogadamy sie jesli chodzi o kase dzieki z gory i czekam na propozycje .pozdrawiam
to chyba jakis zart ... te hihihi i ta masa slow bez ladu
To hihihi dotyczyło tego, by maszyna była sprawna. Niby oczywiste ale różnie z pomysłowością ludzi bywa więc autorka wolała to dopisać..
tak wlasnie o to chodzilo roznie jest z ludzmi dzieki i pozdrawiam
zart moze z twojej strony ze nie kumasz pozdrawiam
Myślę, że nie jest tak żle z tym potokiem słów. Ja w każdym razie rozumiem i wiem też, że może być kilka usprawedliwień na taki sposób pisania.
lubię kropki i przecinki..bardzo lubię....niech sobie będzie ten potok słów rwącą rzeką, ale, litosci, z interpunkcją!
maszynę mam, ale za nic nie oddam
Trochę za późno miałam ,wystawiłam przed komorę na śmieci znikła w pięć minut
Bo taka maszyna używana ale na chodzie (np. Łucznik) to jakieś 150-170 zł, które wystawiłaś przed śmietnikiem. Sama bym wzięła jakby dawali
Ludzie wolą takie stare maszyny, oczywiscie wielocznnosciowe.Są nie do zdarcia-.szyją wszysko,, nawet grube, złozone kilkukrotnie materialy. Te nowoczesne( w wiekszości montowane w Chinach) są do kitu.