Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Urodziny 4-latki

• Autor: lusi65 Data: 2012-11-05 11:46:28

Witam . Mamy zaproszenie na 4-urodziny do mojej chrześnicy i mam dylemat co takiemu dziecku kupić-wg mnie dziecko ma prawie wszystko jak na swój wiek i tu jest problem . Prosze o radę co kupić.z góry dziekuje i pozdrawiam

• Autor: PATI :) Data: 2012-11-05 12:03:13

Może dowiedz się co mała lubi , jaka jest jej ulubiona postać z bajki , może ma jakąś ulubioną serie zabawek w której jakiejś jej brakuje ew. ładną skarbonkę z " grosikiem " w środku

• Autor: dorotaibasia Data: 2012-11-05 12:06:15

a może pokusisz się o "niematerialny" prezent? może wycieczka do zoo, wyjście do cyrku, wyjazd do parku dinozaurów? trudno trafic w gust dziecka, zwłaszcza że zainteresowanie zabawkami mija po kwadransie zabawy...myślę że takie wyjście z ciocią, czy nawet cała rodziną bardziej utkwi małej w pamięci niż kolejna np. lalka....

• Autor: asieksza Data: 2012-11-05 13:04:32

My właśnie po urodzinach piątych i szóstych co prawda. U nas najbardziej podobały się kucyki wydające dźwięki, zabawki do kreatywnego rozwoju - zestaw z oczkami, kawałkami materiału, kartonikami, piórkami,włoskami itp, mazaki wydmuchiwane sprayza z szablonami, puzzle i prosta gra planszowa.

• Autor: Mama - Różyczki Data: 2012-11-06 07:20:08

Uważam  to za świetny pomysł, nie ma sensu kupować dziecku kolejnej zabawki.Jak będą urodziny mojego średniego syna, też dam chrzestnej taką propozycję, bo ona ma zawsze dylemat:) Syn ma dużo różnych zabawe, niektórymi w ogóle się nie bawi.

• Autor: Ania35 Data: 2012-11-05 13:49:56

Ja też proponowałabym jakiś karnet na basen, lub wyjście z chrześnicą do kina- tylko Ty i Ona! Prażony popkorn, a po kinie kawiarnia i pyszne lody, lub bita śmietana z owocami. Jeśli wydaje Ci się za mało, to możesz jako chrzestna upiec małej torcik urodzinowy i ozdobić go np: opłatkiem z ulubioną postacią z bajki. Taki opłatek kupisz bez problemu na Allegro i dekoracja gotowa! Pozdrawiam i myślę, że jakiś pomysł Ci  się spodoba.

• Autor: kiki1101 Data: 2012-11-05 15:24:07

zalezy jaka kwote masz zamiar przeznaczyc na prezent bo fajnym  wydaje sie byc leapfrog leapad

• Autor: malka200 Data: 2012-11-05 16:08:28

ja swojej chrześnicy kupiłam ostatnio piasek księżycowy moon sand, genialna zabwa, twórcza i zajmująca, zwlaszcza zimą, kiedy piaskownica czy plaża odpada. Cena dość wysoka (ok 80 zł), ale warto. Potem na gwiazdkę możesz np dokupić inny kolor piasku:)

• Autor: as Data: 2012-11-05 19:31:34

Klocki wafle

• Autor: mamalenki Data: 2012-11-05 23:35:27

Moja Lenka dostała na 3-cie urodziny,ale niektore funkcje są troszkę za trudne,myślę że 4 latek będzie się świetnie bawił,http://allegro.pl/super-laptop-komputerek-myszka-26-funkcji-2-kol-i2743816598.html

• Autor: peggy83 Data: 2012-11-06 08:39:54

Zależy czym dziecko się interesuje... moja córa (5 lat) uwielbia np ksieżniczki i piszczała z radości na widok takiego zestawu "ksieżniczkowego" (korona, naszyjniki, pierścionki, butki na małym obcasie, wszystko błyszczące, świecące) i często się nim bawi. A moze jakiś zestaw cistoliny... moje dzieci uwielbiaja lepienie. Nigdy za dużo też ksiażeczek, tylko znowu - dobrze byłoby trafić w gusta dziecka.

Przejdź do pełnej wersji serwisu