Nie nie ....to było dawno temu ,na pewno ponad 10 lat temu ...widziałam ogień w niebie ....ale to nie na temat :)....sooory ,że się wbiłam w wątek z tym
Bo to już oznaki końca świata wczoraj jeszcze raz oglądałam "Zapowiedź" z Nicolasem Cage i też podobne efekty były na niebie, tylko było dużo czerwieni, polecam ten film bo jest bardzo dobry.
Przepiękna. Mnie udało się raz w Polsce (i to na południu!) zobaczyć zorzę. Była w odcieniach czerwieni i pomarańczy. Coś fantastycznego. W pierwszej chwili myśleliśmy, że to światła się odbijają od chmur, ale gwiazdy było pięknie widać, więc zorientowaliśmy się, że to zorza. Teraz pilnie śledzę komunikaty o wybuchach na Słońcu, bo a nuż znowu się zorza pojawi...
Przy odrobinie szczescia i wytrwalosci mozna popatrzec na takie wlasnie zjawiska na niebie.
Cuuuudowna podróż Spajduś ... dziękuje .. ::))
Coś pięknego, aż dech zapiera, dziękuję że chciałeś się z nami podzielić takimi cudami natury:)
Jak zawsze Twoje zdjęcia są rewelacyjne ! Potrafisz pokazać inny świat ! ...A ja bardzo lubię go oglądać !
...piękne....
Przepiękne,dziękuje że pokazałeś takie piękne zjawisko.
To zorza polarna? Robi wrażenie! Tak sobie wyobrażam koniec świata :)
Mi się kiedyś śnił koniec świata ....ale niebo było wtedy bardzo czerwone ....
Jak w tej reklamie? :) http://www.youtube.com/watch?v=IApyDkDfmJ8
Nie nie ....to było dawno temu ,na pewno ponad 10 lat temu ...widziałam ogień w niebie ....ale to nie na temat :)....sooory ,że się wbiłam w wątek z tym
Jak tam wielkich marzeń nie mam ..ale zorzę live zobaczyć ...:)) A mówią ,ze to wszystko ewolucja .. :))
Bo to już oznaki końca świata wczoraj jeszcze raz oglądałam "Zapowiedź" z Nicolasem Cage i też podobne efekty były na niebie, tylko było dużo czerwieni, polecam ten film bo jest bardzo dobry.
Dopisano 12-11-06 8:26:00:
Trochę to przerażające.
Nordlys nie yapowiada konca swiata a jedznie to efekt, wybuchow na powieszchni slonca
W Islandii nigdy nie widziałam tak przepięknej zorzy jak na Twoich zdjęciach
Sliczne. Zazdroszcze Ci tego widoku.
Mnie przeraża ten widok, taki niepokojący jakis:(
Cudowne.!!!!
piękne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Przepiękna. Mnie udało się raz w Polsce (i to na południu!) zobaczyć zorzę. Była w odcieniach czerwieni i pomarańczy. Coś fantastycznego. W pierwszej chwili myśleliśmy, że to światła się odbijają od chmur, ale gwiazdy było pięknie widać, więc zorientowaliśmy się, że to zorza. Teraz pilnie śledzę komunikaty o wybuchach na Słońcu, bo a nuż znowu się zorza pojawi...