Witam .Mam problem ze znalezieniem przepisu na ciasto. Nie pamiętam kto jest autorem ,ciasto w smaku przypominało sernik,z tym że nie piekło się go.Było robione z mleka i budyniu ,a do gorącego dodawało się galaretki cytrynowe,a po przestudzeniu wkręcało się do masy margarynę i wylewało się całość na upieczony biszkopt.Wydawało mi się że dodałam do ulubionych ,ae nie mam go tam,szukałam też po komentarzach i tam też nic.Bardzo proszę o pomoc,wiem że mogę na Was liczyć.Zgóry dziękuję za pomoc
Jezeli ten przepis to CYTRYNOWY A'LA SERNIK to mam go wydrukowany.Spód to biszkopt z 4 jaj.Masa 1 litr mleka ,3/4 szkl cukru, 1 margaryna,2 galaretki cytrynowe,2 budynie smietankowe.Autor miky.
Jezeli ten przepis to CYTRYNOWY A'LA SERNIK to mam go wydrukowany.Spód to biszkopt z 4 jaj.Masa 1 litr mleka ,3/4 szkl cukru, 1 margaryna,2 galaretki cytrynowe,2 budynie smietankowe.Autor miky.
Margaryną uciera się na puch, a następnie dodaje porcjami chłodną masę (do ugotowanego, gorącego (!) budyniu wsypuje się suche galaretki i energicznie miesza)
Kochana pewne jak nic ,iż szukasz tego ciasta co ja szukałam przed kilkoma dniami. Jest to przepis miky
która, niestety ma zablokowane konto. Tylko nie rozumię dlaczego przepis znikł .
Szukałam w moich wysyłanych komentarzach i one niestety też znikły. Dla mnie jest to bardzo dziwne.
Znikające się komentarze jak kamfora.
Jeśli będziesz go koniecznie chciała to za jakiś czas dokopię się w moich karteluszkach i pewnie znajdę. Jednak najlepiej liczyć tylko na siebie i swoją zapobiegawczość.
Kochana pewne jak nic ,iż szukasz tego ciasta co ja szukałam przed kilkoma dniami. Jest to przepis miky która, niestety ma zablokowane konto. Tylko nie rozumię dlaczego przepis znikł . Szukałam w moich wysyłanych komentarzach i one niestety też znikły. Dla mnie jest to bardzo dziwne. Znikające się komentarze jak kamfora. Jeśli będziesz go koniecznie chciała to za jakiś czas dokopię się w moich karteluszkach i pewnie znajdę. Jednak najlepiej liczyć tylko na siebie i swoją zapobiegawczość. Pozdrawiam.
crisen tobie też dziękuję wykonanie pamiętam tylko nie pamiętałam proporcji masy
mnie również zastanowił fakt, iż zniknęły komentarze... Komentarz powinien zostać, ewentualnie przepis wyświetliłby się jako "nieodostępny" czy też "usunięty".
Kochana pewne jak nic ,iż szukasz tego ciasta co ja szukałam przed kilkoma dniami. Jest to przepis miky która, niestety ma zablokowane konto. Tylko nie rozumię dlaczego przepis znikł . Szukałam w moich wysyłanych komentarzach i one niestety też znikły. Dla mnie jest to bardzo dziwne. Znikające się komentarze jak kamfora. Jeśli będziesz go koniecznie chciała to za jakiś czas dokopię się w moich karteluszkach i pewnie znajdę. Jednak najlepiej liczyć tylko na siebie i swoją zapobiegawczość. Pozdrawiam.
Jeśli autor ma zablokowane konto to przypuszczam że wstawiał plagiaty, które są usuwane nie blokowane. Dlatego ich nie ma;)
Witam serdecznie z tej strony Miky to ja byłam autorką placka ala sernik:)Wielkie żarcie zablokowało mi konto bez powodu pisałam do nich aby podali mi przyczynę zablokowania konta ale brak odzewu.Bardzo mi smutno bo przepisałam na ta stronę przepisy mojej mamy a kartki wyrzuciłam a oni mnie tak potraktowali i zostałam bez niczego...Pozdrawiam
Przepisałaś z kartki, a skąd wiesz skąd miała je mama? Może spisała z gazety lub książki? Dla pewnosci radzę wpisywać opisy przygotowania własnymi słowami.
Co do zablokowanego konta, nic nie dzieje się bez przyczyny. Może napisz do adminów i zapytaj.
Witam .Mam problem ze znalezieniem przepisu na ciasto. Nie pamiętam kto jest autorem ,ciasto w smaku przypominało sernik,z tym że nie piekło się go.Było robione z mleka i budyniu ,a do gorącego dodawało się galaretki cytrynowe,a po przestudzeniu wkręcało się do masy margarynę i wylewało się całość na upieczony biszkopt.Wydawało mi się że dodałam do ulubionych ,ae nie mam go tam,szukałam też po komentarzach i tam też nic.Bardzo proszę o pomoc,wiem że mogę na Was liczyć.Zgóry dziękuję za pomoc
Wiem, o który przepis ci chodzi. Sama z niego korzystałam i na pewno komentowałam... Również nie mogę go znaleźć. Zapadł się pod ziemię???
Może chodzi wam dziewczyny o CYTRYNOWIEC podobny jest z opisu
może to http://wielkiezarcie.com/recipe20556.html
może to http://wielkiezarcie.com/recipe20556.html
jest podobne ,ale to nie toJezeli ten przepis to CYTRYNOWY A'LA SERNIK to mam go wydrukowany.Spód to biszkopt z 4 jaj.Masa 1 litr mleka ,3/4 szkl cukru, 1 margaryna,2 galaretki cytrynowe,2 budynie smietankowe.Autor miky.
Ooooo! Coś mi się wydaje, że właśnie o ten przepis chodzi! Co się stało z miky i jej przepisami?
Jezeli ten przepis to CYTRYNOWY A'LA SERNIK to mam go
Tak to napewno ten przepis dziękuję Izmawydrukowany.Spód to biszkopt z 4 jaj.Masa 1 litr mleka ,3/4 szkl cukru,
1 margaryna,2 galaretki cytrynowe,2 budynie smietankowe.Autor miky.
A możesz podzielić się sposobem wykonania???
Margarynę to się uciera czy gotuje ?
Margaryną uciera się na puch, a następnie dodaje porcjami chłodną masę (do ugotowanego, gorącego (!) budyniu wsypuje się suche galaretki i energicznie miesza)
Dziękuję Słodki buraczku .
bardzo proszę!
Kochana pewne jak nic ,iż szukasz tego ciasta co ja szukałam przed kilkoma dniami. Jest to przepis miky
która, niestety ma zablokowane konto. Tylko nie rozumię dlaczego przepis znikł .
Szukałam w moich wysyłanych komentarzach i one niestety też znikły. Dla mnie jest to bardzo dziwne.
Znikające się komentarze jak kamfora.
Jeśli będziesz go koniecznie chciała to za jakiś czas dokopię się w moich karteluszkach i pewnie znajdę. Jednak najlepiej liczyć tylko na siebie i swoją zapobiegawczość.
Pozdrawiam.
Kochana pewne jak nic ,iż szukasz tego ciasta co ja szukałam przed kilkoma
crisen tobie też dziękuję wykonanie pamiętam tylko nie pamiętałam proporcji masydniami. Jest to przepis miky która, niestety ma zablokowane
konto. Tylko nie rozumię dlaczego przepis znikł . Szukałam w moich
wysyłanych komentarzach i one niestety też znikły. Dla mnie jest to bardzo
dziwne. Znikające się komentarze jak kamfora. Jeśli będziesz
go koniecznie chciała to za jakiś czas dokopię się w moich karteluszkach i
pewnie znajdę. Jednak najlepiej liczyć tylko na siebie i swoją
zapobiegawczość. Pozdrawiam.
Noooo....to zaraz się pochwale meżowi,bo jak drukuje kolejny przepis i zakladam następny segregator to sie pyta czy wiem gdzie co mam
mnie również zastanowił fakt, iż zniknęły komentarze... Komentarz powinien zostać, ewentualnie przepis wyświetliłby się jako "nieodostępny" czy też "usunięty".
Kochana pewne jak nic ,iż szukasz tego ciasta co ja szukałam przed kilkoma
Jeśli autor ma zablokowane konto to przypuszczam że wstawiał plagiaty, które są usuwane nie blokowane. Dlatego ich nie ma;)dniami. Jest to przepis miky która, niestety ma zablokowane
konto. Tylko nie rozumię dlaczego przepis znikł . Szukałam w moich
wysyłanych komentarzach i one niestety też znikły. Dla mnie jest to bardzo
dziwne. Znikające się komentarze jak kamfora. Jeśli będziesz
go koniecznie chciała to za jakiś czas dokopię się w moich karteluszkach i
pewnie znajdę. Jednak najlepiej liczyć tylko na siebie i swoją
zapobiegawczość. Pozdrawiam.
ale jeśli ktoś je ma w ulubionych to chyba nie powinny znikać? Czyżbym się myliła?
ale jeśli ktoś je ma w ulubionych to chyba nie powinny znikać? Czyżbym
Plagiaty usuwa się bezpowrotnie.się myliła?
Ok. nie widziałam. dzieki za informację.
dziękuję wam za pomoc ,zawsze można liczyć na waszą pomoc
Agusiu, a te budynie śmietankowe w przepisie są na 0,5l?
Hmmm, tyle ciekawych przepisów i jak tu potem nie piec..?
Witam serdecznie z tej strony Miky to ja byłam autorką placka ala sernik:)Wielkie żarcie zablokowało mi konto bez powodu pisałam do nich aby podali mi przyczynę zablokowania konta ale brak odzewu.Bardzo mi smutno bo przepisałam na ta stronę przepisy mojej mamy a kartki wyrzuciłam a oni mnie tak potraktowali i zostałam bez niczego...Pozdrawiam
Przepisałaś z kartki, a skąd wiesz skąd miała je mama? Może spisała z gazety lub książki? Dla pewnosci radzę wpisywać opisy przygotowania własnymi słowami.
Co do zablokowanego konta, nic nie dzieje się bez przyczyny. Może napisz do adminów i zapytaj.