Forum

Kuchenne porady

Serniko-makowiec - poprosze o podpowiedź

  • Autor: agulka8204 Data: 2012-11-14 12:27:24

    Chciałabym zrobic serniko makowiec , ale bez ciasta.

    Myślałam, zeby na blaszce, wyłożonej papierem, dać masę makową, a na to masę serowa...

    Czy to sie uda?? Czy masa serowa nie przypali sie??

    Z góry dziekuje za podpowiedzi.

     

     

     

  • Autor: alman Data: 2012-11-14 12:36:44

    zawsze taki piekę, bez ciasta, proszę oto przepis http://wielkiezarcie.com/recipe39722.html

  • Autor: Beata500 Data: 2012-11-14 12:44:34

    aktywny

    http://wielkiezarcie.com/recipe39722.html

  • Autor: agulka8204 Data: 2012-11-14 12:48:43

    Ślicznie dziekuje!!

  • Autor: Alear Aavena Data: 2012-11-14 15:20:51

    zawsze taki piekę, bez ciasta, proszę oto przepis
    http://wielkiezarcie.com/recipe39722.html

    A czy do tego placka można uzyć dotowej masy makowej?? Autorka przepisu nie odpowiedziała ...

     

  • Autor: Zuzanna248 Data: 2012-11-14 20:41:02

    popatrz w dyskusji pod przepisem, było takie pytanie i jest odpowiedź autorki

  • Autor: ekkore Data: 2012-11-14 17:03:53

    Ja robię ciasto makowo-jabłkowe - jako blaty. Nie ma w tym mąki. I przekładam sernikiem gotowanym

    http://wielkiezarcie.com/recipe54345.html

  • Autor: dycha Data: 2012-11-14 20:44:37

    Ja też polecam to ciasto co ekkore, jak dla mnie to najlepszy serniko-makowiec jaki dotychczas jadłam. Naprawdę warte zachodu, rozpływa się w ustach:)

Przejdź do pełnej wersji serwisu