Chciałabym zrobic serniko makowiec , ale bez ciasta.
Myślałam, zeby na blaszce, wyłożonej papierem, dać masę makową, a na to masę serowa...
Czy to sie uda?? Czy masa serowa nie przypali sie??
zawsze taki piekę, bez ciasta, proszę oto przepis http://wielkiezarcie.com/recipe39722.html
aktywny
http://wielkiezarcie.com/recipe39722.html
Ślicznie dziekuje!!
zawsze taki piekę, bez ciasta, proszę oto przepishttp://wielkiezarcie.com/recipe39722.html
popatrz w dyskusji pod przepisem, było takie pytanie i jest odpowiedź autorki
Ja robię ciasto makowo-jabłkowe - jako blaty. Nie ma w tym mąki. I przekładam sernikiem gotowanym
http://wielkiezarcie.com/recipe54345.html
Ja też polecam to ciasto co ekkore, jak dla mnie to najlepszy serniko-makowiec jaki dotychczas jadłam. Naprawdę warte zachodu, rozpływa się w ustach:)
Chciałabym zrobic serniko makowiec , ale bez ciasta.
Myślałam, zeby na blaszce, wyłożonej papierem, dać masę makową, a na to masę serowa...
Czy to sie uda?? Czy masa serowa nie przypali sie??
Z góry dziekuje za podpowiedzi.zawsze taki piekę, bez ciasta, proszę oto przepis http://wielkiezarcie.com/recipe39722.html
aktywny
http://wielkiezarcie.com/recipe39722.html
Ślicznie dziekuje!!
zawsze taki piekę, bez ciasta, proszę oto przepis
A czy do tego placka można uzyć dotowej masy makowej?? Autorka przepisu nie odpowiedziała ...http://wielkiezarcie.com/recipe39722.html
popatrz w dyskusji pod przepisem, było takie pytanie i jest odpowiedź autorki
Ja robię ciasto makowo-jabłkowe - jako blaty. Nie ma w tym mąki. I przekładam sernikiem gotowanym
http://wielkiezarcie.com/recipe54345.html
Ja też polecam to ciasto co ekkore, jak dla mnie to najlepszy serniko-makowiec jaki dotychczas jadłam. Naprawdę warte zachodu, rozpływa się w ustach:)