Uprasza się gorąco wstawienie tych przecudnych świątecznych również tutaj - do watku Bożonarodzeniowego 2012, żeby później nie zginęły gdzieś wśród tłumu innych wątków:
Wspaniałe! I profesjonalne. Oglądałam na jutubie tę technikę i niektóre te bombki takie podzikuane były, że aż an filcu było widać dziurki. Wcale nie jest to łatwa technika. Podziwiam!
piękne te bombki aż takiego talentu to chyba nie posiadam sama wymyślasz wzory czy to jakieś gotowe?
Czasem sama ale zazwyczaj patrze na kolorowanki albo kartki świateczne i probuje odtworzyc.
Piękne
Uprasza się gorąco wstawienie tych przecudnych świątecznych również tutaj - do watku Bożonarodzeniowego 2012, żeby później nie zginęły gdzieś wśród tłumu innych wątków:
http://wielkiezarcie.com/forumThread.php?id=524052&post=524052
jestem przezachwycona
Wspaniałe! I profesjonalne. Oglądałam na jutubie tę technikę i niektóre te bombki takie podzikuane były, że aż an filcu było widać dziurki. Wcale nie jest to łatwa technika. Podziwiam!
Moje tez nie sa idealne i wiem , ze wiele im brakuje ale bardzo przyjemnie sie je robi bo filc to dosyc wdzieczny materiał.
Podziwiam i gratuluje talentu, ja do takich rzeczy mam jak to sie mowi dwie lewe rece. Pozostaje mi tylko popatrzec na te cudnosci :)
Piękne,tez bym tak chciala umiec
Cudne - gratuluję talentu:)