Forum

Rozmowy wolne i frywolne

tak mnie naszło 2009 rok....

• Autor: SBL Data: 2012-11-25 23:39:19

nie wiem czy niektórzy pamiętają jeszcze rok 2009 hmm moze 2008. i chat WŻ, często się gadało ( o przepraszam rozmawiało :D) wieczorkami na chacie?

bardzo dawno tu nie byłem, straciłem poprzednie konto, nie pamietam juz dlaczego ale w tamtych latach byłem tutaj
    kto jeszcze pamięta?

• Autor: megi65 Data: 2012-11-26 00:04:50

O tym samym co w 2006 , 2007 i 2011 ...... kuchenne dylematy, sukcesy , porażki kulinarne : przeplatane z aspektami naszego życia , wakacje , wyjazdy , pierwszy śnieg ,pierwsze oznaki wiosny itp . ))

Zpraszamy na chat ....może kogoś znajomego znajdziesz ..a jak nie to poznasz inne osoby .. :D

Amnezja ,że nic nie pamiętasz .. ? czasem lepiej nie pamiętać ....... !

• Autor: Shanna Data: 2012-11-26 10:31:15

Ja pamietam:) Codziennie zagladalo sie na czat. Tam zawsze bylo pelno ludzi. Teraz to juz inaczej. A starej ekipy nie widac:(

• Autor: Agapis Data: 2012-12-11 14:32:57

A ja jakoś wyjątkowo (biorąc pod uwagę moją kiepską pamięć) pamiętam i Ciebie i wiele innych osób :) Moze nie zaglądam tutaj tak często jak kiedyś, ale bywam i zaglądam nawet na czata ;)

Pozdrawiam wszyskich daaawno nie spotkanych tutaj czy na czaciku.

• Autor: malina_a Data: 2012-12-11 16:39:01

A ja jakoś wyjątkowo (biorąc pod uwagę moją kiepską pamięć) pamiętam
    i Ciebie i wiele innych osób :) Moze nie zaglądam tutaj tak często
    jak kiedyś, ale bywam i zaglądam nawet na czata ;) Pozdrawiam wszyskich
    daaawno nie spotkanych tutaj czy na czaciku.

Pozdrawiam Agapis !!! Ciebie i wszystkie inne czatowiczki :):):) Kiedyś też "udzielałam" się na czacie heh

• Autor: Agapis Data: 2012-12-12 08:15:35

Witaj kochana :* Może wrócą tamte dni...Byłoby cudnie znowu usiąsć i "gadać" bez końca

• Autor: Agulek74 Data: 2012-12-11 14:48:32

Ooo ja też pamiętam tamte czasy i tylu fajnych ludzi... Po kolacji często biegłam jak szalona żeby móc być na chacie Z niektórymi się już spotkałam w realu a innych mam nadzieję jeszcze kiedyś spotkać ( tu myślę szczególnie o vivie ) :)).   SBL a może i Ciebie będzie mi dane w koń„cu kiedyś zobaczyć ;)
    Pozdrawiam cieplutko :))

Przejdź do pełnej wersji serwisu