O tym samym co w 2006 , 2007 i 2011 ...... kuchenne dylematy, sukcesy , porażki kulinarne : przeplatane z aspektami naszego życia , wakacje , wyjazdy , pierwszy śnieg ,pierwsze oznaki wiosny itp . ))
Zpraszamy na chat ....może kogoś znajomego znajdziesz ..a jak nie to poznasz inne osoby .. :D
Amnezja ,że nic nie pamiętasz .. ? czasem lepiej nie pamiętać ....... !
A ja jakoś wyjątkowo (biorąc pod uwagę moją kiepską pamięć) pamiętam i Ciebie i wiele innych osób :) Moze nie zaglądam tutaj tak często jak kiedyś, ale bywam i zaglądam nawet na czata ;)
Pozdrawiam wszyskich daaawno nie spotkanych tutaj czy na czaciku.
A ja jakoś wyjątkowo (biorąc pod uwagę moją kiepską pamięć) pamiętam i Ciebie i wiele innych osób :) Moze nie zaglądam tutaj tak często jak kiedyś, ale bywam i zaglądam nawet na czata ;) Pozdrawiam wszyskich daaawno nie spotkanych tutaj czy na czaciku.
Pozdrawiam Agapis !!! Ciebie i wszystkie inne czatowiczki :):):) Kiedyś też "udzielałam" się na czacie heh
Ooo ja też pamiętam tamte czasy i tylu fajnych ludzi... Po kolacji często biegłam jak szalona żeby móc być na chacie Z niektórymi się już spotkałam w realu a innych mam nadzieję jeszcze kiedyś spotkać ( tu myślę szczególnie o vivie ) :)). SBL a może i Ciebie będzie mi dane w końcu kiedyś zobaczyć ;) Pozdrawiam cieplutko :))
nie wiem czy niektórzy pamiętają jeszcze rok 2009 hmm moze 2008. i chat WŻ, często się gadało ( o przepraszam rozmawiało :D) wieczorkami na chacie?
bardzo dawno tu nie byłem, straciłem poprzednie konto, nie pamietam juz dlaczego ale w tamtych latach byłem tutaj
kto jeszcze pamięta?
O tym samym co w 2006 , 2007 i 2011 ...
... kuchenne dylematy, sukcesy , porażki kulinarne : przeplatane z aspektami naszego życia , wakacje , wyjazdy , pierwszy śnieg ,pierwsze oznaki wiosny itp . ))
Zpraszamy na chat ....może kogoś znajomego znajdziesz ..a jak nie to poznasz inne osoby .. :D
Amnezja ,że nic nie pamiętasz .. ? czasem lepiej nie pamiętać ....
... !
Ja pamietam:) Codziennie zagladalo sie na czat. Tam zawsze bylo pelno ludzi. Teraz to juz inaczej. A starej ekipy nie widac:(
A ja jakoś wyjątkowo (biorąc pod uwagę moją kiepską pamięć) pamiętam i Ciebie i wiele innych osób :) Moze nie zaglądam tutaj tak często jak kiedyś, ale bywam i zaglądam nawet na czata ;)
Pozdrawiam wszyskich daaawno nie spotkanych tutaj czy na czaciku.
A ja jakoś wyjątkowo (biorąc pod uwagę moją kiepską pamięć) pamiętam
Pozdrawiam Agapis !!! Ciebie i wszystkie inne czatowiczki :):):) Kiedyś też "udzielałam" się na czacie hehi Ciebie i wiele innych osób :) Moze nie zaglądam tutaj tak często
jak kiedyś, ale bywam i zaglądam nawet na czata ;) Pozdrawiam wszyskich
daaawno nie spotkanych tutaj czy na czaciku.
Witaj kochana :* Może wrócą tamte dni...Byłoby cudnie znowu usiąsć i "gadać" bez końca
Ooo ja też pamiętam tamte czasy i tylu fajnych ludzi... Po kolacji często biegłam jak szalona żeby móc być na chacie Z niektórymi się już spotkałam w realu a innych mam nadzieję jeszcze kiedyś spotkać ( tu myślę szczególnie o vivie ) :)). SBL a może i Ciebie będzie mi dane w końcu kiedyś zobaczyć ;)
Pozdrawiam cieplutko :))