zgodnie z obietnicą, dodaje zdjęcie swojej pociechy:) Mały Błażej, urodzony 10.11.2012, waga 3,600 kg, 56 cm. Poród ciężki, trwał 24 godziny, duży krwotok był, dwie godziny szycia, przez krwotok anemia się zrobiła i musiałam mieć podane dwa worki krwi, ciężko bylo, ale było warto:) Pozdrawiam wszystkich:)
Moje gratulacje niech sie zdrowo chowa i mamusia wraca do zdrowia,żeby zając sie tym słodkim maluszkiem.pozdrowionka dla calutkiej rodzinki,piękne imię Błażej.
zgodnie z obietnicą, dodaje zdjęcie swojej pociechy:) Mały Błażej, urodzony 10.11.2012, waga 3,600 kg, 56 cm. Poród ciężki, trwał 24 godziny, duży krwotok był, dwie godziny szycia, przez krwotok anemia się zrobiła i musiałam mieć podane dwa worki krwi, ciężko bylo, ale było warto:) Pozdrawiam wszystkich:)
Zdjęcie zrobione w szpitalu jeszcze:)
Najważniejsze, że zdrowe :) Moje gratulacje :)
Ślicznuchne to Twoje szczęście. Niech się zdrowo chowa otoczone Waszą milością. Gratuluję!!
Gratuluję ,niech zdrowo rośnie rodzicom na pocieche:)
urodzony tak jak mój szwagier 10.11. no ale w tym roku puknęła 50.
Gratulacje niech się zdrowo chowa.
Serdeczne gratulację:) Pozdrawiam całą szczęśliwą rodzinkę:)
Dużo zdrówka dla maleństwa i młodej mamy :)
Ale slodki, gratulacje.
Jest cudny! Gratuluję i życzę duuużo zdrowia!
Slicznego masz synka, gratulacje!!!
Gratulacje! Słodki jest:) Dużo zdrówka dla maleństwa i mamusi.
Cudny ! Niech się zdrowo chowa, a mama też niech się trzyma cieplutko. Gratulacje!
Gratulacje!
Jest powód się chwalić- śliczny szkrabek! Tobie życzę szybkiego odzyskania formy!!!
Gratuluję.Śliczny maluszek,dużo zdrówka dla ciebie i synka
Gratuluję bardzo serdecznie. To również mój dzień urodzin.
Gratulacje! Slicznego masz synka, imię też mi się podoba, takiee niepotykane
Wielkie gratulacje. dla rodziców. Niech się zdrowo chowa na pociechę rodzicom.!!
Kochany :)
Dużo zdrówka dla całej rodzinki :)
GRATULACJE
Moje gratulacje niech sie zdrowo chowa i mamusia wraca do zdrowia,żeby zając sie tym słodkim maluszkiem.pozdrowionka dla calutkiej rodzinki,piękne imię Błażej.
Serdecznie gratuluję!!!
Gratuluję. Śliczna kruszynka.
Życzę zdrowia .
Śliczny,niech się zdrowo chowa!Gratulacje dla rodziców!
WSZYSTKIEGO DOBREGO,DUŻO ZDRÓWKA I PRZESPANYCH NOCY
Jaki słodki.Gratulacje,niech zdrowo rośnie.
Gratulacje ! Śliczny maluszek i jaki duży. :) Gratulacje dla młodziutkiej mamy
Gratuluję ślicznego synka .Zyczę dużo zdrowia dla całej rodzinki cieszącej się w radosnym i szczęśliwym wychowaniem synka:):)
Namęczyłaś się, biedulko, ale jaka nagroda!!! Pociechy z synka życzę, niech rośnie zdrowo a życie oszczędzi mu zmartwień. Buziaczki dla rodzinki.
jak Aniołek!;* gratuluje Ci ;-)
Śliczna kruszyna! Niech się dobrze i zdrowo chowa!!! Rodzicom gratuluję i życzę dużo wytrwałości i pociechy z synka!!!!! Mamusi zdrówka życzę:)))
Gratuluję i życzę Wam dużo, duuużo zdrówka i wiele radości:)
gratulacje:) Pozdrawiam cieplutko życze dużo zdrówka:)
Satino, gratuluję serdecznie, zdrówka życzę;))
Cudowny malutki skrzacik :))
Gratulacje :))
Gratulacje i powodzenia, siły życzę w wychowaniu małego. PS ładny jest:)