mam ogromną prośbę w przyszłym roku planujemy z moim narzeczonym ślub będzie to skromna uroczystość (ok. 40 gości). Zwracam się do Was z prośbą abyście wskazały z 5 przedstawionych modeli sukienek, która podoba się Wam najbardziej. Macie moje Kochane dobry smak więc na pewno dobrze doradzicie?
Fot. 1 Ta sukienka podoba mi się najbardziej (jestem takiego samego typu figury jak modelka na zdjęciu)
Moja córka wybrała sukienkę 2 i 5 , ale sukienka nr.2 jest rewelacyjna.Dla młodej filigranowej dziewczynie, będzie wyglądać pięknie:) Najgorsza jest sukienka nr 3.
5! 5! 5! Dwójka też jest ładna, ale długa sukienka - wg mnie - do ślubu jest dużo lepsza. Krótką można założyć zawsze a taką długą, elegancką to już nie tak często :) Pierwsza - fatalna :)
nie wszystkie tradycyjne sukienki są w tym kształcie. Jedni wolą klasykę a inni wybierają nowoczesne kroje. A panna młoda powinna wybrać wedłóg swego gustu a nie pytać na forum. W końcu każdemu podoba się coś innego.
Jak wiesz jestem po ślubie. Dla mnie suknia powinna być długa i bez wielkich dekoltów. Bez rękawów czy szelek w ogóle nie wchodzi w grę.Jak wybierała swoją, pomagała mi bratowa i brat. Im podobały się inne sukienki jak mi. Oni widzieli u góry wykończoną w tzw łódkę. Ja się w tym totalnie źle czułam ale wyglądałam ładnie. Poszłam na ustępstwo i kupiłam łódkę z pionowymi szelkami. Wszystkim się podobałam w wybranej sukience.
Bardzo często jestem na ślubach cywilnych służbowo, dziewczyny chodzą też w długich białych sukniach. I dobrze :) to ich dzień i nie ma tu moim zdaniem żadnych ograniczeń co do tego co chcą założyć.
Przede wszystkim tobie ma sie podobac sukienka i ty powinnas sie dobrze wniej czuc. Wybralas piec zdjec z ktorych cztery przestawiaja krotkie sukienki wiec zmierzasz w kierunku zakupu krotkiej no i twoim faworytem jest nr 1. Wybierz wiec ta na ktora stawiasz
Dokładnie. My koleżanki nie nie zamy. Nie wiemy jak wygląda. Nie sprawdzałam czy w profilu ma zdjęcie. Co z tego jak wybierzemy super sukienkę, a na niej nie będzie dobrze wyglądać.
Witam Kochane
mam ogromną prośbę w przyszłym roku planujemy z moim narzeczonym ślub będzie to skromna uroczystość (ok. 40 gości). Zwracam się do Was z prośbą abyście wskazały z 5 przedstawionych modeli sukienek, która podoba się Wam najbardziej. Macie moje Kochane dobry smak więc na pewno dobrze doradzicie?
Moja córka wybrała sukienkę 2 i 5 , ale sukienka nr.2 jest rewelacyjna.Dla młodej filigranowej dziewczynie, będzie wyglądać pięknie:) Najgorsza jest sukienka nr 3.
2 albo 5.
Zdecydowanie 5.
ja nie bede inna, tez mi sie spodobaly 2 i 5 :)
Tak jak mi :)
MNIE SIĘ podoba nr5.ostatecznie 2.natomiast numer 1-jak dla mnie jest tragiczna.
5! 5! 5! Dwójka też jest ładna, ale długa sukienka - wg mnie - do ślubu jest dużo lepsza. Krótką można założyć zawsze a taką długą, elegancką to już nie tak często :) Pierwsza - fatalna :)
Zdecydowanie nr 2:)
2 lub 5
Bezapelacyjnie numer 5!!!!
zdecydowanie nr 5
Cywilny 2 jeśli kościelny 5
Wybrałam sukienkę nr.2 i 5. Moim zdaniem będziesz wspaniałą panną młodą, w jednej z tych sukienek.!
5!!!
Podobnie, 5 jest przepiękna, jesli upierasz się na krótkiej to 2.
2 LUB 5:)
Ja nie założyła bym na własny ślub żadnej z tych sukienek. To nie mój styl. Nie podoba mi się żadna.
A jaką byś założyła? Teraz jest inna moda, a ta 2 i 5 są naprawdę piękne, tylko trzeba mieć odpowiednią figurę.
to nie kwestia mody tylko gustu. Tradycyjne suknie zawsze będą "w modzie".
czyli tradycyjne bezy?
nie wszystkie tradycyjne sukienki są w tym kształcie. Jedni wolą klasykę a inni wybierają nowoczesne kroje. A panna młoda powinna wybrać wedłóg swego gustu a nie pytać na forum. W końcu każdemu podoba się coś innego.
Jak wiesz jestem po ślubie. Dla mnie suknia powinna być długa i bez wielkich dekoltów. Bez rękawów czy szelek w ogóle nie wchodzi w grę.Jak wybierała swoją, pomagała mi bratowa i brat. Im podobały się inne sukienki jak mi. Oni widzieli u góry wykończoną w tzw łódkę. Ja się w tym totalnie źle czułam ale wyglądałam ładnie. Poszłam na ustępstwo i kupiłam łódkę z pionowymi szelkami. Wszystkim się podobałam w wybranej sukience.
Zdecydowanie 2 lub 5 :)
u mnie córka wybrała -2 , a ja - 5
Niestety nie w moim stylu,ale najbardziej nr 5(bliższa tradycji)
nie wybrałabym żadnej, ale to Tobie ma się podobać i Ty masz się w niej dobrze czuć.... wszystkiego dobrego życzę!
Wg mnie najlepsza to nr 2, a na drugim miejscu dałabym nr 5
Jak dla mnie to najpierw numer 2, potem 1, a na końcu 5:)
1,3 i 4 są strasznie poszerzające. 2 jeśli masz ładną talię i nogi. 5 - klasyka :) a klasyka zawsze się sprawdza.
Ja również nie wybrałabym żadnej. Chyba, że 5 nie byłaby plisowana.
Ja również jestem za 5, ewentualnie, jeżeli to "tylko" ślub cywilny to 2.
Bardzo często jestem na ślubach cywilnych służbowo, dziewczyny chodzą też w długich białych sukniach. I dobrze :) to ich dzień i nie ma tu moim zdaniem żadnych ograniczeń co do tego co chcą założyć.
No kochana! Suknia ślubna to nie byle co.Mnie najbardzij spodobała się suknia nr.5!!! Sukienka nr.2 też jest przyjemna- ale wybrałabym 5-czkę!!!
ja wybrałabym 3 :)
Przede wszystkim tobie ma sie podobac sukienka i ty powinnas sie dobrze wniej czuc. Wybralas piec zdjec z ktorych cztery przestawiaja krotkie sukienki wiec zmierzasz w kierunku zakupu krotkiej no i twoim faworytem jest nr 1. Wybierz wiec ta na ktora stawiasz
mądre słowa :)
2 lub 5 .
BARDZO LADNA SUKIENKA NR 5,POZOSTAŁE JAK DLA MNIE ZA KRÓTKIE NA ŚLUB KOŚCIELNY ALE NA CYWILNY OWSZEM,POZDRAWIAM
Zdecydowanie nr 5,jest śliczna!!!Natomiast z krótkich to nr 2 lub ostatecznie nr 4.
2 lub 5
od biedy ujdzie numer 5 ale mnie generalnie żadna nie powaliła na kolana.
ZADNA! to sukienki na wybieg a nie przed oltarz czy urzednika USC-takie moje zdanie
Ale to sukienka dla Marty a nie urzednika czy księdza.
ale sama zapytała o zdanie zamiast wybrać podług swego gustu.
o zdanie "która" a nie ocenę :)
ktora? zadna. Wiec przestan sie juz mądrowac
jak będzie mi się chciało, dziewcze.
skoro dla Marty to po choinke pyta nas ? w dodatku ludzi, ktorych nie zna, ani my jej nie znamy? nie czepiaj sie mnie dziewczę
Dokładnie. My koleżanki nie nie zamy. Nie wiemy jak wygląda. Nie sprawdzałam czy w profilu ma zdjęcie. Co z tego jak wybierzemy super sukienkę, a na niej nie będzie dobrze wyglądać.
A mnie się bardzo ta 2 podoba, moja córka pięknie by w takiej wyglądała:))
Ciekawa jestem co by ksiądź powiedział jakby jej się cycki wylewały jak Liszowskiej:)
Źle dobrany strój, w sensie za mały czy za duży to co innego.
Ta pani chyba nie powinna takiego kroju wybierać do swojej budowy ciała.
Sukienki które pokazała Marta, chyba są przemyślane i dobrane pod jej figurę.
Chyba ;]
Pewnie by się obliznął....
Może nic by nie powiedział,ale napewno nie mógłby się skupić na prowadzeniu ceremoni.....hehehheehe
A co do sukienek,to absolutnie żadna mi się osobiście nie podoba,ale oczywiście to rzecz gustu.......
5 najładniejsza :)
My tak tutaj doradzmy a marta998 ma juz jednego meza....
To co, będzie miała drugiego:)
To co, będzie miała drugiego:)
tak w sumnie tez moznaNajbardziej podoba mi sie 2, sukienke 3 bym zalozyla gdybym byla w ciazy i brala slub ;) 5 najmniej mi sie podoba.
Dwójkę, dwójkę wybierz Pani....
Ja to klasycznie wybrałabym 5 slub jest raz w zyciu
Ja bym wybrała tak jak większość 2 lub 5.
pierwszy jest raz w życiu ;)
He He masz racje
2
bardzo kobieca ...... mnie się podoba
Zdecydowanie 2!
Zdecydowanie nr 5 ale zawartość 6 ... no.. no...
zdecydowanie 2 lub 5
2! Jest taka słodka!
ale z bliska wygląda jakby miała pocięte papierki poprzyklejane na sobie :)
Mnie najbardziej podoba się 2 sukienka :) pierwsza jak dla mnie jest okropna ale to chyba rzecz gustu :) pozdrawiam i życzę udanego wesela :)
Piszesz do kobiet ale faceci też mają swój gust. Dla mnie zdecydowanie nr. 5
Zgadzam się :)
zdecydowanie wybralabym sukienke nr 5