Dziękuję bardzo , dziekuję ... jestem chętna do pomocy Wam Wszystkim na miarę moich możliwości ...
Myślę , że jest tu też wiele innych osób takich otwartych , emaptycznych , służących dobrą radą ..Ja tylko jestem malutkim awatarkiem wsród kilku tysięcy Was Moi Drodzy .
No qurczak blady .. ody doczekać za życia i pochwalnych peanów .. hihiihhi .. '' Próżność we mnie wzbiera '' a tak na serio ... super ,że Jesteście ..... !!!
Mi konkretnie w przepisach nie miałaś okazji pomóc ale Twoje wpisy dają pozytywnego kopa i nie ma wyjścia trzeba próbować i robić. Dzięki, że jesteś i niech woda sodowa nie uderzy Ci do głowy. Dalej bądź taka jaka jesteś do tej pory.
Jesteś wielka, nasza Megi65 kochana, kłaniam się i dziękuję Ci już od rana. Za wszystkie czyny jakie tutaj popełniłaś, za to, że zawsze tutaj z nami byłaś, za to, że kawę nam z serca podałaś, za to, że robić bezinteresownie chciałaś, za to, że woda sodowa do głowy nie odbija, za to, że tylko seks i szampana się tu popija, za to, że na szczęście z dumy nie pękamy, za to, że jesteś tutaj a my Cię kochamy, za to, że ...... za to, że ...... za to, że długo tak jeszcze chwalić będziemy, pod warunkiem, że jeszcze pochwał dopiszemy.
Jesteś wielka, nasza Megi65 kochana,kłaniam się i dziękuję Ci już od rana.Za wszystkie czyny jakie tutaj popełniłaś,za to, że zawsze tutaj z nami byłaś,za to, że kawę nam z serca podałaś,za to, że robić bezinteresownie chciałaś,za to, że woda sodowa do głowy nie odbija,za to, że tylko seks i szampana się tu popija,za to, że na szczęście z dumy nie pękamy,za to, że jesteś tutaj a my Cię kochamy,za to, że ......za to, że ......za to, że długo tak jeszcze chwalić będziemy,pod warunkiem, że jeszcze pochwał dopiszemy.
Oj lajan lajan. Tobie tylko jedno w głowie. Pewnie głodnemu zawsze chleb na myśli. Megi napisała sekt i szampan, a ty seks i szampan. Wiersz oczywiście super i prawdę opisuje.
Hmmm...megi65, te wszelkie podziękowania brzmią jak ...pożegnanie. Jakbys za chwilę miala rozlożyc skrzydła i przepełniona dumą odlecieć.
Ja też bardzo się cieszę, ze Cię poznałam. Dużo mi pomogłas i zdradziłaś wiele trików kuchennych. Wspierasz ciepłym słowem.. i nie ma dla Ciebie znaczenia pora dnia. Zawsze jesteś w pełni gotowa nieśc pomoc. No..a Twoje wpisy na forum, lepszych nie ma! I niech tak zostanie!!!
Sedno sprawy uchwyciłaś ... nie pęcznieję dumą , nie '' odlatam '' . Powtarzam jest tu tyle wspaniałych osób ... ,że nie warto tylko pod moim adresem pisać .. :))
Kochani, i ja chciałabym dołączyć do grona przyjaciół Megi
Ta szalona dziewczyna uświadomiła mi , że watro zawalczyć o swoje pragnienia, że należy się szacunek i uczciwość drugiej osobie i że nikt z nas nie jest "samotną wyspą".
Oby każdy z nas miał tak mądrą życiowo powiernicę, jaką jest nasza Megi.
megi65...a ja Ci dziękuję za to, że istnieje powód aby można Ci dziękować za samą możliwość dziękowania. Życzę Ci aby każdy bąbelek w ulubionym przez Ciebie szampanie był miniaturowym obrazem podzękowań i dziękczynień kierowanych do Twojego szlachetnego i oddanego innym serduszka.
Megi65 chciałam oficjalnie Ci podziękować za rady i pomysły przy orgnizacji urodzin. Dziękuję :*
Agulinio !
Dziękuję bardzo , dziekuję ... jestem chętna do pomocy Wam Wszystkim na miarę moich możliwości ...
Myślę , że jest tu też wiele innych osób takich otwartych , emaptycznych , służących dobrą radą ..Ja tylko jestem malutkim awatarkiem wsród kilku tysięcy Was Moi Drodzy .
Odpowiedziałaś na wszystkie moje nawet najdziwniejsze kulinarne pytanie trzymaj się i odpoczywaj
Oj, to i ja podziękować:))) Za wszelakie rady, z serca, i za to że mogę się delektować pyszną kafusiommmmmmmmm
Nie mogę sobie podarować i też chcę się znaleźć w tym wątku "megusiowym" . Jak dobrze, że jesteś...
o cholera;) tego jeszcez nie bylo;-)) hihihiih
No qurczak blady .. ody doczekać za życia i pochwalnych peanów .. hihiihhi .. '' Próżność we mnie wzbiera '' a tak na serio ... super ,że Jesteście ..... !!!
Mi konkretnie w przepisach nie miałaś okazji pomóc ale Twoje wpisy dają pozytywnego kopa i nie ma wyjścia trzeba próbować i robić. Dzięki, że jesteś i niech woda sodowa nie uderzy Ci do głowy. Dalej bądź taka jaka jesteś do tej pory.
Obiecuje !!!! ... sodowej nie lubię ... z wód gazowanych sekt i szampan ..
Też się przyłączam do tej Ody. Dziękuję że jesteś, tylko nie pęknij z dumy
ja tez Ci dziekuje za cieplo i za cala Ciebie:
Megi65 i ja Ci dziękuję za to,że jesteś,za Twoją wyjątkowość,ciepłe serducho,radość Tak trzymaj kobietko!
Prezencik dla Ciebie do kawencji :
Meguś toż i ja Tobie dziękuję.....Ty już wiesz za co...heeeee
Mi też słowa podzięki się na usta cisną... za to że jesteś i za pomoc... dziękuję! :)
Jesteś wielka, nasza Megi65 kochana,
kłaniam się i dziękuję Ci już od rana.
Za wszystkie czyny jakie tutaj popełniłaś,
za to, że zawsze tutaj z nami byłaś,
za to, że kawę nam z serca podałaś,
za to, że robić bezinteresownie chciałaś,
za to, że woda sodowa do głowy nie odbija,
za to, że tylko seks i szampana się tu popija,
za to, że na szczęście z dumy nie pękamy,
za to, że jesteś tutaj a my Cię kochamy,
za to, że ......
za to, że ......
za to, że długo tak jeszcze chwalić będziemy,
pod warunkiem, że jeszcze pochwał dopiszemy.
Jesteś wielka, nasza Megi65 kochana,kłaniam się i dziękuję Ci już od
rana.Za wszystkie czyny jakie tutaj popełniłaś,za to, że zawsze tutaj z
nami byłaś,za to, że kawę nam z serca podałaś,za to, że robić
bezinteresownie chciałaś,za to, że woda sodowa do głowy nie odbija,za to,
że tylko seks i szampana się tu popija,za to, że na szczęście z dumy nie
pękamy,za to, że jesteś tutaj a my Cię kochamy,za to, że ......za to, że
......za to, że długo tak jeszcze chwalić będziemy,pod warunkiem, że
jeszcze pochwał dopiszemy.
podpisuję się każdą najmniejszą częścią swojego ciała ;) a,że jestem duuuuuuża kobita to podzięki są wielkie :P
nikt tak nie podtrzymywał mnie w trudnych chwilach życia jak Megi ;*
Kochany Lajanku !
Brak mi słów .... twoja twórczość jak zawsze klasa .... )))
Czuję się z lekka zażenowana , bez cienia kokieteri ... Nic szczególnego nie '' robię '' jestem tylko sobą i taką już zostane na ... zawsze
Lajan jak zwykle bezkonkurencyjny
a Ty Meguś POZOSTAŃ TAKA NA ZAWSZE...
Oj lajan lajan. Tobie tylko jedno w głowie. Pewnie głodnemu zawsze chleb na myśli. Megi napisała sekt i szampan, a ty seks i szampan. Wiersz oczywiście super i prawdę opisuje.
Lajanku, nie obraź się , bo to tylko taki mały żart z mojej strony:) Słyszałam że najwięcej myślą i mówią o seksie, panowie którzy już nie mogą
Jeszcze mogę ............................. opowiadać hahahahahaha
Zastanawialam sie gdzie ta Oda do Megi a ona sie tu skryla hihihi ;)
To i ja się dołączam do podziękowań...Za tort,porady,fajne gadanie i pyyyyszną kafffusię!!!
Hmmm...megi65, te wszelkie podziękowania brzmią jak ...pożegnanie. Jakbys za chwilę miala rozlożyc skrzydła i przepełniona dumą odlecieć.
Ja też bardzo się cieszę, ze Cię poznałam. Dużo mi pomogłas i zdradziłaś wiele trików kuchennych. Wspierasz ciepłym słowem.. i nie ma dla Ciebie znaczenia pora dnia. Zawsze jesteś w pełni gotowa nieśc pomoc. No..a Twoje wpisy na forum, lepszych nie ma! I niech tak zostanie!!!
Marzenko !
Sedno sprawy uchwyciłaś ... nie pęcznieję dumą , nie '' odlatam '' . Powtarzam jest tu tyle wspaniałych osób ... ,że nie warto tylko pod moim adresem pisać .. :))
Jest nas tutaj wiele, ale tak wyjątkową osobą jesteś tylko TY !! dziękuję za to że jesteś.;))
Kochani, i ja chciałabym dołączyć do grona przyjaciół Megi
Ta szalona dziewczyna uświadomiła mi , że watro zawalczyć o swoje pragnienia, że należy się szacunek i uczciwość drugiej osobie i że nikt z nas nie jest "samotną wyspą".
Oby każdy z nas miał tak mądrą życiowo powiernicę, jaką jest nasza Megi.
Ja też!!!....dziękuję Madziula że Cie poznałam... dziś na obiadek Twoje fantastyczne ciasto na pierogi wykorzystałam )) Dla Ciebie... smacznego-:))
Oj tak, ułatwiła nam tym przepisem lepienie pierogów, wszystko idzie szybko i sprawnie:)
megi65...a ja Ci dziękuję za to, że istnieje powód aby można Ci dziękować za samą możliwość dziękowania. Życzę Ci aby każdy bąbelek w ulubionym przez Ciebie szampanie był miniaturowym obrazem podzękowań i dziękczynień kierowanych do Twojego szlachetnego i oddanego innym serduszka.
Bahus a ja myslalam,ze w Twoim ''repertuarze'' istnieja tylko takie ikonki jak ta: a tu ci niespodzianka w ksztalcie serducha, no no no....;)
Bahus a ja myslalam,ze w Twoim ''repertuarze'' istnieja tylko takie ikonki jak
Nadio, bo nasz Bahus, to do tańca i do różańca i w ogóle konie kraść:)ta: a tu ci niespodzianka w ksztalcie serducha, no no no....;)
... I ty bahusie ....takie słowa ... Fajnie , fajnie bahusie .. )))
I ja też Cię bardzo lubię sąsiadeczko .