Od 30 listopada przez 2 tyg . jestem na '' odtruciu internetowym '' . Terapia dzięki pozytywnym wynikom i dobrego rokowania może zostać skrócona ..szczególnie dotknie moją ulubioną stronkę a pośredno Was ..
Dlatego proszę o cierpliwość na wszystkie prywatne wiadomości odpiszę w pózniejszym terminie .
Na wszelkie merytoryczne pytania w dziedzinie kulinarnej będzie odpowiadać w moim imieniu bogdzia .
Od piątku to mój rzecznik wuzetowy ... )))
Pozdrawiam Was bardzo serdecznie i do.... szybkiego sklikania ..
Od 30 listopada przez 2 tyg . jestem na '' odtruciu internetowym '' . Terapia dzięki pozytywnym wynikom i dobrego rokowania może zostać skrócona ..szczególnie dotknie moją ulubioną stronkę a pośredno Was .. Dlatego proszę o cierpliwość na wszystkie prywatne wiadomości odpiszę w pózniejszym terminie . Na wszelkie merytoryczne pytania w dziedzinie kulinarnej będzie odpowiadać w moim imieniu bogdzia . Od piątku to mój rzecznik wuzetowy ... ))) Pozdrawiam Was bardzo serdecznie i do.... szybkiego sklikania ..
Zanim zniknę prosze Was o odbiór moich przesyłek .. Najdłużej leżakują w skrzynce : bettsi , anrubi , DorDy , Jadzi Drzewieckiej i Hechler Elisabeth ... .
Przepraszam ,że '' wywołałam Was do tablicy '' ale lubię załatwione sprawy ... ))
Oooo cieee ...muszę od razu szukać informatyka .... hihihihih . Znając moja inwencje ...hmm
Ja też już za Wami tesknię ale trzymam fason ...Obiecałam foty strzelać na talerzach , podgladać ciacha , analizować smaki . Pół biedy jak to bedzie mój talerz ale po odrobinie dobrego wina i z sąsiedniego stolika ....strzelę fote ....
A co mi tam .. zabawię sie w szpiega (spion ) z WZ ... . Dostanę od Was ciche przyzwolenie . ?? A jakby co to obiecuje pary z gęby nie puścić na czyje pracuje zlecenie ...
No ... i nawet niezle poszlo ....( przepraszam , brak polskich znakow ) ... dorwalam dzisiaj kompa. W sumie tylko 3 dni bylam bez ... )))) . To za " dobre sprawowanie " ....Jeszcze troche ... i bede on- line .. Podrawiam pieknie ...
Od 30 listopada przez 2 tyg . jestem na '' odtruciu internetowym '' . Terapia dzięki pozytywnym wynikom i dobrego rokowania może zostać skrócona ..szczególnie dotknie moją ulubioną stronkę a pośredno Was ..
Dlatego proszę o cierpliwość na wszystkie prywatne wiadomości odpiszę w pózniejszym terminie .
Na wszelkie merytoryczne pytania w dziedzinie kulinarnej będzie odpowiadać w moim imieniu bogdzia .
Od piątku to mój rzecznik wuzetowy ... )))
Pozdrawiam Was bardzo serdecznie i do.... szybkiego sklikania ..
Będę czekała z niecierpliwością,powodzenia:)
Od 30 listopada przez 2 tyg . jestem na '' odtruciu internetowym '' .
Żartujesz tak???????????????Terapia dzięki pozytywnym wynikom i dobrego rokowania może
zostać skrócona ..szczególnie dotknie moją ulubioną stronkę
a pośredno Was .. Dlatego proszę o cierpliwość na wszystkie prywatne
wiadomości odpiszę w pózniejszym terminie . Na wszelkie
merytoryczne pytania w dziedzinie kulinarnej będzie odpowiadać w moim
imieniu bogdzia . Od piątku to mój rzecznik wuzetowy ...
))) Pozdrawiam Was bardzo serdecznie i do.... szybkiego
sklikania ..
skutecznego odwyku Megi.
Baba z wozu koniom lżej...
Baba z wozu koniom lżej...
Będę cierpliwie czekać.Czy na kawkę z rana to do bogdzi należy wpadać?
Hmmm .. jak znam bogdzie to gościnna kobietka ..ale co i jak zarządzi trudno powiedzieć .. ?
Jak przejrzę szafki i barek, to się dowiem czym chata bogata i czym goście będą rzygać
Jak przejrzę szafki i barek, to się dowiem czym chata bogata i czym goście
będą rzygać
Bogusiu to ja do Ciebie na przeszukiwanie barku....oj te wina..... kusisz!!!!
Beato, dzisiaj zajrzałam do gąsiorków i to czerwone już się nadaje, natomiast to białe będziemy pić po Nowym Roku, musi sie ono jeszcze wyklarować.
No to super , zaczynamy, czy czekamy aż Megi nas opuści?
Wypadałoby poczekać chyba
Poczekamy i zostawimy kapkę dla Megi jak już szczęśliwie do nas wróci.
Tylko problem w tym, czy ona nie będzie na odwyku od wszystkiego. E tam, dla nas więcej
Haloooo Pani Rzecznik !!!
Widzę , że opijasz nominacje i czuję ,że jesteś odopwiednią osobą na odopwiednim miejscu ..
A ja nadal w rozsypce .... upss ale taki dopalacz dobrze mi zrobi ... no to siuuuuup !
A każde zdanie mam zaczynać od słów: "nieprawdą jest jakoby..."? hahaha, słowa pamiętnego rzecznika, znanego nam z historii.
Megi skróć ten odwyk maksymalnie.
a nie mogą Ci czegoś zaszyć
a nie mogą Ci czegoś zaszyć
no właśnie...nie mogą???
to wszystko przez tę Odę....to ta Oda zamieszała Ci ...
Zbieg okoliczności .. czarnykocie ...to nie sodówka tylko '' siła wyższa '' ..
wiem przecież, że nie h2o....ot malutki dżołk...
a jeśli powiem, że nie będę tęsknić...
Dlaczego???
Madziu !
Wszystko pod kontrolą ...
Bez Ciebie bedzie tu smutno.
Madziu, skróć maksymalnie kuracje odwykową i wracaj jak najszybciej na łącze wż-owe!!
Będziem tęsknić .
Zanim zniknę prosze Was o odbiór moich przesyłek .. Najdłużej leżakują w skrzynce : bettsi , anrubi , DorDy , Jadzi Drzewieckiej i Hechler Elisabeth ... .
Przepraszam ,że '' wywołałam Was do tablicy '' ale lubię załatwione sprawy ... ))
Odebrane, dziękuję.
Ale WŻ działa dalej?
Megi65 a cóż to za umartwienia stosujesz ??? No nieee! Szoku dostałaś z powodu Ody?Wracaj tu szybko!!! Czas żałoby nastał....
Ja też będę czekała z niecierpliwością na Twój powrót do nas :)
Ja też będę czekała z niecierpliwością na Twój powrót do
Ja już czekam z niecierpliwością...nas :)
Ty wstręciuchowaty wstręciuchu stuletni nie byłbyś sobą, gdybyś nie kłujnął w dupkę
Oooo cieee ...muszę od razu szukać informatyka .... hihihihih . Znając moja inwencje ...hmm
Ja też już za Wami tesknię ale trzymam fason ...Obiecałam foty strzelać na talerzach , podgladać ciacha , analizować smaki . Pół biedy jak to bedzie mój talerz ale po odrobinie dobrego wina i z sąsiedniego stolika ....strzelę fote ....
A co mi tam .. zabawię sie w szpiega (spion ) z WZ ... . Dostanę od Was ciche przyzwolenie . ?? A jakby co to obiecuje pary z gęby nie puścić na czyje pracuje zlecenie ...
Obyśmy się tylko... na kaucję nie musieli składać, więc proszę 100% dyskrecji.
No ... i nawet niezle poszlo ....( przepraszam , brak polskich znakow ) ... dorwalam dzisiaj kompa. W sumie tylko 3 dni bylam bez ... )))) . To za " dobre sprawowanie " ....Jeszcze troche ... i bede on- line .. Podrawiam pieknie ...
Witaski:))))
No qurczak blady ... zostalo mi 27 min .. ... hihihihiih
Nic nie pieczesz meguś?:)
MR... tylko patrze na mikser ..ale ma zasluzone wolne od pieczenia .. basta . Teraz dla mnie pieka
Witaj Meguś!Miło Cię zobaczyć!
Witaj megusiu:)
Ekspresowy ten odwyk, oby tak szybko wszystkich z nalogu wyciągano... Witaj