Kochani, mam do oddania cukier brzozowy. Dokładniej 3 opakowania (nigdy nie otwierane) po 1 kg każdy ważne do 13.08.2013 i jedno opakowanie (otwarte, ale w każdym opakowaniu 1 kg są 4 woreczki po 25 dkg każdy), w którym są 3 woreczki po 25 dkg też ważne do 13.08.2013. Reflektuje ktoś? Oddam za koszt przesyłki i opakowania.
Paczka pocztowa 2 - 5 kg ekonomiczna - 13 zł, paczka pocztowa 2 - 5 kg priorytetowa - 14,50 zł, koszt opakowania - nie mam pojęcia, ale pewnie grosze.
Witam, chętnie przyjmę ten cukier brzozowy, jeśli nadl jest na sprzedaż :) przyda się bardzo, bo chcę zredukować ilość cukru białego a ten jest naturalny i zdrowy :) pozdrawiam i proszę o dalse informacje :)
Kochani, mam do oddania cukier brzozowy. Dokładniej 3 opakowania (nigdy nie otwierane) po 1 kg każdy ważne do 13.08.2013 i jedno opakowanie (otwarte, ale w każdym opakowaniu 1 kg są 4 woreczki po 25 dkg każdy), w którym są 3 woreczki po 25 dkg też ważne do 13.08.2013. Reflektuje ktoś? Oddam za koszt przesyłki i opakowania. Paczka pocztowa 2 - 5 kg ekonomiczna - 13 zł, paczka pocztowa 2 - 5 kg priorytetowa - 14,50 zł, koszt opakowania - nie mam pojęcia, ale pewnie grosze.
Kochani, mam do oddania cukier brzozowy. Dokładniej 3 opakowania (nigdy nie otwierane) po 1 kg każdy ważne do 13.08.2013 i jedno opakowanie (otwarte, ale w każdym opakowaniu 1 kg są 4 woreczki po 25 dkg każdy), w którym są 3 woreczki po 25 dkg też ważne do 13.08.2013. Reflektuje ktoś? Oddam za koszt przesyłki i opakowania.
Paczka pocztowa 2 - 5 kg ekonomiczna - 13 zł, paczka pocztowa 2 - 5 kg priorytetowa - 14,50 zł, koszt opakowania - nie mam pojęcia, ale pewnie grosze.
Chętnie przytulę.
Witam, chętnie przyjmę ten cukier brzozowy, jeśli nadl jest na sprzedaż :) przyda się bardzo, bo chcę zredukować ilość cukru białego a ten jest naturalny i zdrowy :) pozdrawiam i proszę o dalse informacje :)
Ja też byłabym chętna!!
Witam, jeżeli to jest jeszcze aktualne, to jestem chętna
Kochani, mam do oddania cukier brzozowy. Dokładniej 3 opakowania (nigdy nie
Witam. Czy ta oferta jest jeszcze aktualna?otwierane) po 1 kg każdy ważne do 13.08.2013 i jedno opakowanie (otwarte,
ale w każdym opakowaniu 1 kg są 4 woreczki po 25 dkg każdy), w
którym są 3 woreczki po 25 dkg też ważne do 13.08.2013. Reflektuje
ktoś? Oddam za koszt przesyłki i opakowania. Paczka pocztowa 2 - 5 kg
ekonomiczna - 13 zł, paczka pocztowa 2 - 5 kg priorytetowa - 14,50 zł, koszt
opakowania - nie mam pojęcia, ale pewnie grosze.
Sprawa już nieaktualna. Cukier odnalazł właściciela.