Chcialabym obdarowac czym niezbyt kosztownym Pania, ktora obslugiwala mnie przez ostatnie lata, a odchodzi na emeryture. Nie znam jej praktycznie, uwazam jednak ze zasluguje na jakis drobiazg, tylko nic nie przychodzi mi do glowy??? Dzieki za sugestie
Są takie niezbyt drogie (nie Rosenthal ) porcelanowe komplety do herbaty lub kawy: filiżanka i talerzyk, a w rozbudowanej wersji jeszcze czajniczek. O, coś takiego na przykład.
Widziałam to ostatnio u nas w sklepie i rzeczywiście kosztowało niewiele ponad 20 zł.
Chcialabym obdarowac czym niezbyt kosztownym Pania, ktora obslugiwala mnie przez ostatnie lata, a odchodzi na emeryture. Nie znam jej praktycznie, uwazam jednak ze zasluguje na jakis drobiazg, tylko nic nie przychodzi mi do glowy??? Dzieki za sugestie
Są takie niezbyt drogie (nie Rosenthal
) porcelanowe komplety do herbaty lub kawy: filiżanka i talerzyk, a w rozbudowanej wersji jeszcze czajniczek. O, coś takiego na przykład.
Widziałam to ostatnio u nas w sklepie i rzeczywiście kosztowało niewiele ponad 20 zł.
Bardzo fajny pomysł! Taka filiżanka z talerzykiem, to bardzo fajny prezent. Zamiast porcelany, może być ceramika.