Byłam w tym dniu na studiach w Krakowie. O tej godzinie byłam w pociągu. Jechałam z koleżankami do domu. Miałyśmy się przesiąść w Tarnowie do innego pociągu. Konduktor sprawdził bilety. Przypomniał o przesiadce. Nam tak dobrze się rozmawiało, że zapomniałyśmy wysiąść. Akurat była ta godzina. Zawołałyśmy konduktora. Kazał nam wysiąść na następnej stacji. Przypomniał, że do bobowej biletu nie mamy. Wysiadłyśmy w Bobowej. Ciemna noc. Mróz. Stacja w szczerym polu. Tylko jedna bezdomna pani w płaszczu deszczowym zamieniła z nami kilka słów. Na gapę wróciłyśmy do Tarnowa. Później do Rzeszowa. Później godzinę w nocy czekania na następny pociąg. Wreszcie przed północą dotarłam do domu.
Dzień wyjątkowy -jutro o drugiej po południu występuję w jasełkach dla dzieci w przedszkolu,w grupie mojej młodszej córki. Rodzice będą aktorami a dzieci nasze będą nas oglądać,przeżycie dla dwóch stron,starsza córka też dostała rolę-aniołka,bedzie śpiewać kolędy.
Wow, fajny pomysł.. u nas jakoś nikt na coś takiego nie wpadł.. wogóle to moje przedszkole jakieś takie nieciekawe -podstawowe imprezy są, ale np. tyle różnych konkursów dla przedszkoli jest np. w necie, a naszym nic się nie chce. W każdym razie ściskam kciuki żeby trema Cię nie zjadła:):):)
pamiętam 07-07-2007....nie było wolnych terminów w USC i w Kościołach....chajtali sie wtedy na potęgę...Ja sama majac swoją kwiaciarnię w ten dzień robiłam 17 wiązanek ślubnych i stroiłam 17 samochodów...
A moja mamusia ma jutro irydotomię (zabieg laserowy na oku),ale nie o 12 a o 10...
Pierwszy termni miała na 1.03.13 na 13 i to na dodatek w piątek,ale ktoś wypadł z kolejki i zadzwonili wczoraj do mamy,więc nawet nie miała dużo czasu żeby się bać i martwić..
Piękna data urodzenia:) Nawet w radiu dziś mówili, że osoby urodzone dzisiejszego dnia mają wszelkie predyspozycje na sukces, szczególnie jako przywódcy:):):)
Tak więc gratuluję i życzę zdrówka dla wnusi i jej mamusi:)
Wczoraj przynajmniej od godz 15 nie miałam internetu. Tyle godzin bez WZ i internetu to był koniec świata. Wieczorem napisałam SMS do serwisu. Rano internet już był. Panowie nawet oddzwonili z zapytaniem czy już działa
A co powiecie o jutrzejszym dniu ? Może jutro spotka kogoś coś wyjątkowego !!! :)
Taka data często się nie zdarza....:)
30 urodziny mojego brata :)
A moja mama ma imieniny :)
urodziny mojego chrzesniaka 12.12.12 i na dodatek 12 urodziny :D
Cztery dwunastki! Ale sie super złożyło:)
A gdzie ta czwarta??:)
data 12.12.12 i 12 urodziny daje 4x 12 :)
aaaa, przepraszam, nie widzę już dzisiaj. Moja wina :)
Moja rodzona córcia ma jutro również 12 urodziny :)
Na dodatek urodziła się tuż przed godz. 12 ;-) to będzie 5 x 12 ;-)
Szykuje się impreza :)))))
a jak koniec świata się przyśpieszy to jedzenie się zmarnuje.
Hihi, ja z Majami wszystko załatwiłam, kupię im nowy kalendarz i końca nie będzie ;-)
Dobre:):):) i najlepszego dla córci:)
Dziękuję w imieniu mojej...od dzisiaj, 12-latki :)
Drugie urodziny mojej siostrzenicy :)
Jestem ciekawa co będzie 12.12.12 o godz 12:12
Nigdy nie zapomnę daty 20. 02.2002 godz 20:02,
i co wtedy było?
Byłam w tym dniu na studiach w Krakowie. O tej godzinie byłam w pociągu. Jechałam z koleżankami do domu. Miałyśmy się przesiąść w Tarnowie do innego pociągu. Konduktor sprawdził bilety. Przypomniał o przesiadce. Nam tak dobrze się rozmawiało, że zapomniałyśmy wysiąść. Akurat była ta godzina. Zawołałyśmy konduktora. Kazał nam wysiąść na następnej stacji. Przypomniał, że do bobowej biletu nie mamy. Wysiadłyśmy w Bobowej. Ciemna noc. Mróz. Stacja w szczerym polu. Tylko jedna bezdomna pani w płaszczu deszczowym zamieniła z nami kilka słów. Na gapę wróciłyśmy do Tarnowa. Później do Rzeszowa. Później godzinę w nocy czekania na następny pociąg. Wreszcie przed północą dotarłam do domu.
dobre:)
a ja niezapomne 09.09.09 :)
Dzień wyjątkowy -jutro o drugiej po południu występuję w jasełkach dla dzieci w przedszkolu,w grupie mojej młodszej córki. Rodzice będą aktorami a dzieci nasze będą nas oglądać,przeżycie dla dwóch stron,starsza córka też dostała rolę-aniołka,bedzie śpiewać kolędy.
Wow, fajny pomysł.. u nas jakoś nikt na coś takiego nie wpadł.. wogóle to moje przedszkole jakieś takie nieciekawe -podstawowe imprezy są, ale np. tyle różnych konkursów dla przedszkoli jest np. w necie, a naszym nic się nie chce. W każdym razie ściskam kciuki żeby trema Cię nie zjadła:):):)
Jutro jadę na imieniny do Olka
, on właśnie 12.12 obchodzi
Jutro jadę na imieniny do Olka, on właśnie 12.12 obchodzi
Moja mama też Ola :)Moja chrześnica też tak pięknie się nazywa
Pamiętam datę 07.07.07 i też miały sie dziać cuda na kiju
No cóż na szczęście nie my tu decydujemy...
I były:):):) Moje 20-ste urodziny:):):)
I były:):):) Moje 20-ste urodziny:):):)
No to przyjmij ode mnie serdeczne życzenia urodzinowe...Uprzejmie dziękuję:) Trochę spóźnione, ale co tam:):):)
Nie ważne,ze za późno...liczy sie gest!
:):):)
pamiętam 07-07-2007....nie było wolnych terminów w USC i w Kościołach....chajtali sie wtedy na potęgę...Ja sama majac swoją kwiaciarnię w ten dzień robiłam 17 wiązanek ślubnych i stroiłam 17 samochodów...
Piękna data ,mam na jutro wizytę u fryzjera,nie zapomnę tego dnia do końca życia
Piękna data ,mam na jutro wizytę u fryzjera,nie zapomnę tego dnia do końca życia
A moja mamusia ma jutro irydotomię (zabieg laserowy na oku),ale nie o 12 a o 10...
Pierwszy termni miała na 1.03.13 na 13 i to na dodatek w piątek,ale ktoś wypadł z kolejki i zadzwonili wczoraj do mamy,więc nawet nie miała dużo czasu żeby się bać i martwić..
moj brat ma 27 urodziny;-)))))
Bedzie to zwykly szaro - buro zimowy dzien ..))) Ot , i cala historia kolejnego '' strumienia '' czasu ..
Kto chce niech sie nakreca , a co jak mam ochote ..
U mnie sloneczko dopiero co wstalo ... rzeski poranek w ponad milionowym miescie
W tej chwili pada śnieg i jest -5 stopni. Czyli całkiem znośnie
A w miejskim ratuszu ,,, para za parą na ślubnym kobiercu ,,,
A niech im tam jak najlepiej ... 12.12 .2012 r
od tej daty sie wiedzie po ... wieczność ..
Moja bratowa ma na dzisiaj termin porodu,jeśli maleństwo się nie spóżni będzie miało fajną datę urodzin.
ja dzis 12.12.12 mam imieniny i budowa domu sie rozpoczela :)
a ja dzis chodzilam za spodnica i du.. ale to raczej nie wina daty a mojej figury:(
w sobote mialam ten sam problem :D
A mnie się właśnie urodziła wnusia 12.12.2012 jestem bardzo szczęśliwa :-))
gratuluje wnusi
żeby sie zdrowo chowała
Dziękuję :-))
gratuluje!!
Gratulacje babcu!
Wszystkiego dobrego dla maleństwa
Piękna data urodzenia:) Nawet w radiu dziś mówili, że osoby urodzone dzisiejszego dnia mają wszelkie predyspozycje na sukces, szczególnie jako przywódcy:):):)
Tak więc gratuluję i życzę zdrówka dla wnusi i jej mamusi:)
Ja tę dzisiejszą datę zapamiętam długo ponieważ od dwóch lat pierwszy raz jechałem tramwajem (samochód w warsztacle)
Ulala to szczególny dzień dla Ciebie! Pewnie zmęczyłeś sie baaardzo jadąc tramwajem?
hehe , ja ostatnio nawet pociagiem jechalam i to byl juz duzy problem kasy brak i trzeba w automacie kupywac bilet :D
Pociągiem nie jechłem dobre 10 lat...
no ja ostatnio pociagiem 2 lata temu do Phantasialand
i najgorsze ze automat byl w pociagu i nieprzyjmowal banknotow tylko drobniaki no i polowe drogi jechalismy na gape hehe
Ja tę dzisiejszą datę zapamiętam długo ponieważ od dwóch lat
To dopiero wydarzeniepierwszy raz jechałem tramwajem (samochód w warsztacle)
Prawda? też tak myślę...
Wczoraj przynajmniej od godz 15 nie miałam internetu. Tyle godzin bez WZ i internetu to był koniec świata. Wieczorem napisałam SMS do serwisu. Rano internet już był. Panowie nawet oddzwonili z zapytaniem czy już działa