Od wczoraj mam jakiś błąd na stronie Wielkiego Żarcia, nie mogę otworzyć zakładki "Moje", na forum mogę przeczytać jedynie pierwszy post a reszta nie chce mi się otworzyć. A jak nacisnę zakładkę "Forum" to automatycznie otwiera mi się strona ze wszystkimi działami do wyboru, a nie ta ramka z opcjami gdzie pisze "ostatnie wiadomości" czy coś takiego. Czy to wina strony czy mojego komputera? Z tym że wszystkie inne strony działają mi bez zarzutu tylko z tą mam jakiś problem
W sumie podejrzewam że jeśli mi odpiszecie to i tak nie będę mogła odczytać, gdyż mi sie nie otworzy nic
Tez mam jakies "zawirowania" na stronie startowej, tzn. rozjechala mi sie w szerz, Wczesniej tak nie bylo. Na poszczegolne zakladki moge wejsc tylko za pomoca kombinowania strzalkami, bo wyswietlaja sie nie bezposrednio pod spodem, ale gdzies daleko w "kosmosie". Moze ktos ma jakas rade? pozdrawiam.
Ja mam podobnie,wszystkie zakładki rozwijają mi się ale w prawym górnym rogu i odkąd pojawiła sie reklama Fairy strona WŻ otwiera sie bardzo długo,a wczoraj nie udało mi się zalogać do konta,korzystam z Expolrera.
bardzo dużo ludzi siedzi na stronie, tak tych zalogowanych jak też nie zalogowanych /tych całe mrowie/ i to chyba powód, że od kilku dni wszystko chodzi w żółwim tempie
Makusiu,ja próbowałam już wszystkiego czyszczenia plików,sciągnełam najnowszą wersje explorera ale nic się nie zmieniło,nadal moje zakładki chulają sobie po ekranie a jak próbóje w nie kliknąć to znikają więc jakiś problem nadal jest.
Od wczoraj mam jakiś błąd na stronie Wielkiego Żarcia, nie mogę otworzyć zakładki "Moje", na forum mogę przeczytać jedynie pierwszy post a reszta nie chce mi się otworzyć. A jak nacisnę zakładkę "Forum" to automatycznie otwiera mi się strona ze wszystkimi działami do wyboru, a nie ta ramka z opcjami gdzie pisze "ostatnie wiadomości" czy coś takiego. Czy to wina strony czy mojego komputera? Z tym że wszystkie inne strony działają mi bez zarzutu tylko z tą mam jakiś problem
W sumie podejrzewam że jeśli mi odpiszecie to i tak nie będę mogła odczytać, gdyż mi sie nie otworzy nic
Witam,też tak mam,proszę o odpowiedź na sylwia63@op.pl
1. Powiadomienia już od bardzo dawna nie działają prawidłowo. Kiedyś nie pojawiały się wcale. Teraz pojawiają się z opóźnieniem czyli tylko wtedy gdy chcę coś napisać na forum.
2. Słownik nie posiada polskich znaków tylko szlaczki.
Od wczoraj mam jakiś błąd na stronie Wielkiego Żarcia, nie mogę otworzyć zakładki "Moje", na forum mogę przeczytać jedynie pierwszy post a reszta nie chce mi się otworzyć. A jak nacisnę zakładkę "Forum" to automatycznie otwiera mi się strona ze wszystkimi działami do wyboru, a nie ta ramka z opcjami gdzie pisze "ostatnie wiadomości" czy coś takiego. Czy to wina strony czy mojego komputera? Z tym że wszystkie inne strony działają mi bez zarzutu tylko z tą mam jakiś problem W sumie podejrzewam że jeśli mi odpiszecie to i tak nie będę mogła odczytać, gdyż mi sie nie otworzy nic
Przydałoby się, gdybyś dokładnie napisała, jaką przeglądarkę i wersję przeglądarki.
Mam Mozzille Firefox 17.0.1
Tez mam jakies "zawirowania" na stronie startowej, tzn. rozjechala mi sie w szerz, Wczesniej tak nie bylo. Na poszczegolne zakladki moge wejsc tylko za pomoca kombinowania strzalkami, bo wyswietlaja sie nie bezposrednio pod spodem, ale gdzies daleko w "kosmosie". Moze ktos ma jakas rade? pozdrawiam.
Ja mam podobnie,wszystkie zakładki rozwijają mi się ale w prawym górnym rogu i odkąd pojawiła sie reklama Fairy strona WŻ otwiera sie bardzo długo,a wczoraj nie udało mi się zalogać do konta,korzystam z Expolrera.
to prawda strona długo się otwiera a teraz piszę wiadomość od nowa bo wysyłając wygasła mi strona sieci web też mam explorera
A najlepsze jest to ze na telefonie wszystko działa mi bez zarzutu, na explorer też bo przed chwilka sprawdzalam
Też bardzo wolno działa stronka. Internet Explorer.
bardzo dużo ludzi siedzi na stronie, tak tych zalogowanych jak też nie zalogowanych /tych całe mrowie/ i to chyba powód, że od kilku dni wszystko chodzi w żółwim tempie
Mnie się tak zrobiło wczoraj po południu.
U mnie w Operze nie działa "oznacz" reszty nie sprawdzałam
W Comodo Dragon śmiga aż miło, tylko z oznaczeniem też błąd, Pampas sie tym zajmie, musimy cierpliwie poczekać:)
No to czekam cierpliwie ... )))) czekam , czekam , czekam , czekam , czekam , czekam , czekam i ... poczekam jeszcze ... :))))
Madziu, już jest naprawione:)
No śmiga i wszystko już na Operze działa Fajnie.......
No śmiga i wszystko już na Operze działa Fajnie.......
Pampas nie będzie naprawiał, bo podobno nie ma czego - kazał ściągnąć nową wersję przeglądarki :)
U mnie ok , mam firefoxa, wczoraj trochę krzaczyło, ale to chyba w tym czasie co szata stronki była zmieniana, teraz jest wszystko dobrze.
U mnie też działa poprawnie, ja mam Google Chrome.
U mnie nie działa oznacz i nie moge zobaczyć tez tylko oznaczonych. sprawdzałam w 2 przeglądarkach: google ch. i IE
Już chyba wszystko ok;)
Makusiu u mnie nadal jest ten sam problem,wszystkie zakładki otwierają się w prawym górnym rogu dokładnie nad głową łosia.
oznaczenia już działają. Dzięki.
a mi na mozilli nadal nie działa, to chyba wina mojego kompuera, ale na explorer wszystko śmiga jak talala :)
Dziewczyny, może spróbujcie wyczyścić dane przeglądarki, pliki cookie, (tzw ciasteczka)
Makusiu,ja próbowałam już wszystkiego czyszczenia plików,sciągnełam najnowszą wersje explorera ale nic się nie zmieniło,nadal moje zakładki chulają sobie po ekranie a jak próbóje w nie kliknąć to znikają więc jakiś problem nadal jest.
Od wczoraj mam jakiś błąd na stronie Wielkiego Żarcia, nie mogę
otworzyć zakładki "Moje", na forum mogę przeczytać jedynie pierwszy post a
reszta nie chce mi się otworzyć. A jak nacisnę zakładkę "Forum" to
automatycznie otwiera mi się strona ze wszystkimi działami do wyboru, a nie
ta ramka z opcjami gdzie pisze "ostatnie wiadomości" czy coś takiego. Czy
to wina strony czy mojego komputera? Z tym że wszystkie inne strony
działają mi bez zarzutu tylko z tą mam jakiś problem W sumie
podejrzewam że jeśli mi odpiszecie to i tak nie będę mogła odczytać,
gdyż mi sie nie otworzy nic
Witam,też tak mam,proszę o odpowiedź na sylwia63@op.pl
działa mi już, działa
1. Powiadomienia już od bardzo dawna nie działają prawidłowo. Kiedyś nie pojawiały się wcale. Teraz pojawiają się z opóźnieniem czyli tylko wtedy gdy chcę coś napisać na forum.
2. Słownik nie posiada polskich znaków tylko szlaczki.