mam mięso z kury na której gotowałam rosół,do czego mogę je wykorzystać? myślałam o tym żeby zrobić farsz do krokietów albo pierogów ale jeszcze z kury nie robiłam i nie wiem czy się nadaje
ja kroje na kostkę i wrzucam każdemu do talerza, bo my jesteśmy mięsożercy i tak sobie papusiamy z rosołem i makaronem. Mam swoje kury i każdą dzielę na 4 części i zamrażam więc rosół jest z 1/4 kury.
mam mięso z kury na której gotowałam rosół,do czego mogę je wykorzystać? myślałam o tym żeby zrobić farsz do krokietów albo pierogów ale jeszcze z kury nie robiłam i nie wiem czy się nadaje
mięso z kury nadaje sie do krokietów
U mnie nie je się mięsa z kury w żadnym farszu,więc co tydzień po rosołku dożywiam bezdomne kotki:)
ja kroje na kostkę i wrzucam każdemu do talerza, bo my jesteśmy mięsożercy i tak sobie papusiamy z rosołem i makaronem. Mam swoje kury i każdą dzielę na 4 części i zamrażam więc rosół jest z 1/4 kury.
http://wielkiezarcie.com/recipe90606.html
polecam :)
Nic nie robię bo daję mężowi i zjada. Kiedyś jak było nas tylko 2 osoby to robiłam sos i wrzucałam do niego podrobione mięso.
Z kury nie robię rosołu ale z kurczaka owszem i wtedy zajadamy sie gotowanym mięskiem albo robimy potrawkę.
Może zrobisz pastę pomysłu basiaaa
http://wielkiezarcie.com/recipe65901.html
ja robię ,,zimne nóżki" z kurczaka,dogotowuje warzyw i mam :-)
Mozesz zrobic paszteciki http://wielkiezarcie.com/recipe44060.html , ja wykorzystuje takie mieso jak robie uszka do barszczu.