Troche wczesnie ale chcialabym zlozyc wszystkim Zyczenia Swiateczne podziekowac za wszystkie rady i porady kulinarne a takze oeratorom strony WZ za zalozenie tak fajnej i pomocnej stronki .Jeszcze raz zycze wszystkim ZDROWYCH RODZINNYCH WESOLYCH SWIAT ORAZ SZCZESLIWEGO NOWEGO 2013 ROKU !!!Niech te swieta beda wyjatkowe dla nas wszyskich !! Pozdrowienia i do uslyszenia po swietach ;)
Zima o nas nie pamięta a tu zaraz będą święta. Renifery zadziwione że do sań nie zaprzężone. Święty myśli- Ja nie wierzę, paczki wiezie na rowerze? Mimo wszystko życzę Tobie, oraz bliskiej ci osobie świat spokojnych w cieniu jodły, świerku, sosny. Mikołaja ogromnego no i roku udanego :)
Najszczersze życzenia. Pięknych i radosnych nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia, Świąt spędzonych w rodzinnej atmosferze, Abyście znaleźli dużo kolorowych prezentów pod zieloną choinką, Świąt które, dadzą Wam trochę radości i odpoczynku.
Troche wczesnie ale chcialabym zlozyc wszystkim Zyczenia Swiateczne podziekowac za wszystkie rady i porady kulinarne a takze oeratorom strony WZ za zalozenie tak fajnej i pomocnej stronki .Jeszcze raz zycze wszystkim ZDROWYCH RODZINNYCH WESOLYCH SWIAT ORAZ SZCZESLIWEGO NOWEGO 2013 ROKU !!!Niech te swieta beda wyjatkowe dla nas wszyskich !! Pozdrowienia i do uslyszenia po swietach ;)
Ja równiez przyłączam się do życzeń wszystkiego naj,naj .najlepszego spełnienia marzeń dużo zdrowia
ja również się przyłamczam
W przeciągu całego roku,
Jest taki jeden dzień, dzień zimy,
Który pachnie pysznym barszczykiem oraz choinką,
Wesołych i zdrowych świąt sobie wtedy życzymy
Potrawy na wigilijny stół robimy,
Szczęście wita nasze progi,
Jest to dzień dla nas bardzo drogi.
Pierwszej gwiazdki wypatrujemy a kiedy już zaświeci
W naszym domu już kolęda leci.
Wiara niech wytrwa z nami rok cały,
Oby święta się udały!
Zima o nas nie pamięta
a tu zaraz będą święta.
Renifery zadziwione
że do sań nie zaprzężone.
Święty myśli- Ja nie wierzę,
paczki wiezie na rowerze?
Mimo wszystko życzę Tobie,
oraz bliskiej ci osobie
świat spokojnych
w cieniu jodły, świerku, sosny.
Mikołaja ogromnego no
i roku udanego :)
Wesołych Świąt
Wesołych i spokojnych Świąt !!!
Ja tez sie przyłączam do zyczeń:) Zdrowych i wesołych świąt Wam zyczę:)
Dziękuję i wzajemnie wszystkim Zdrowych i Wesołych Świat:)
dziękuję:) i również przyłączam się do zyczeń-ciepła i miłości
http://www.youtube.com/watch?v=u6M6NGajsdQ
Ja rownież życzę Wszystkim Żarłoczkom Zdrowych i Wesołych Świąt Bożego Narodzenia
Zdrowych, spokojnych, spędzonych w milej rodzinnej atmosferze Świąt Bożego Narodzenia dla wszystkich WŻ owiczek !!
Wszystkiego najlepszego dla Was Kochani :-)
Zdrowych spokojnych świąt:-)
Dziekuję :)
I ja również Tobie i wszystkim uzytkownikom Wielkiego Żarcia składam życzenia zdrowych, spokojnych, radosnych i rodzinnych Świąt :)
Ja rowniez zycze wszystkim zdrowych i spokojnych swiat w gronie rodzinnym
Ja również przyłączam się do życzeń .Zdrowych ,spokojnych Świąt w miłej ,rodzinnej atmosferze
Niech Święta Bożego Narodzenia i Wigilijny wieczór, upłyną Wam w szczęściu i radości przy staropolskich kolędach i zapachu świerkowej gałązki.
Zdrowych Wesołych Świąt!!!
Najszczersze życzenia.
Pięknych i radosnych nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia,
Świąt spędzonych w rodzinnej atmosferze,
Abyście znaleźli dużo kolorowych prezentów pod zieloną choinką,
Świąt które, dadzą Wam trochę radości i odpoczynku.
Niech biały opłatek
w Wigilię łamany
Połączy nas wszystkich ....
Znanych i Nieznanych. ..
Spokojnych Świąt :)
Życzę Wam wszystkim smacznych, radosnych Świąt.
Zdrowych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia.
Również składam najserdeczniejsze życzenia. Zdrowych, pogodnych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku.!!!
Zdrowych , spokojnych świąt :)
Wesolych Swiat!!!!!!