Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Iloret - Hiszpania

• Autor: stillnox Data: 2013-01-03 14:38:34

Witajcie Kochani :-)
    Wszystkiego najlepszego na początku Wam życzę w Nowym 2013 :-)

Mam pytanie, znajoma zaproponowała wyjazd wakacyjny - czy ktoś z Was był w ILORET  DE MAR w Hiszpanii?? jakie są Wasze wrażenia? polecacie, niekoniecznie??
    Hotel nazywa się GOYA, może ktoś był i mógłby coś opowiedzieć,przybliżyć ......
    nie chce jechać zupełnie w ciemno i liczę na Was :-)

Miłego dnia :-)

• Autor: jantarka Data: 2013-01-03 15:44:30

Byłam ale już dawno,jak dla mnie  miejscowość atrakcyjna,ładna plaża,pogoda gwarantowana.

• Autor: kasnik Data: 2013-01-03 15:46:55

Witaj:)

Ja byłam z męzusiem kilka lat temu i do dzisiaj jestesmy pod wrazeniem:)

Nam bardzo sie podobało,ale to zalezy czego oczekujesz od takiego wyjazdu:)

Bylismy tam bez dzieciaków jeszcze i bardzo nam przypadło do gustu.Mamy ochotę  tam wrócic,ale na razie wybieramy bliższe miejsca.Hotelu nie kojarzę, ale jest ich tam tyle, że to nic dziwnego(nam rezydentka mówiła, że jest ich ponad 2500).Nawet kurcze nie pamiętam jak nasz sie nazywał-musiałabym zdjęcia przejrzec. Z tego co widzę na mapie, to spory kawałek do plaży, ja byłam bliziutko wtedy.Mozna przeczytac opinie o hotelu jesli się nikt nie zgłosi-wystarczy wpisac w google.

• Autor: monia7301 Data: 2013-01-03 16:51:15

Można zobaczyć ten hotel wchodząc na mapy w google i wpisując Hotel Goya, Lloret de Mar, Hiszpania

...robiłam fotki ale słabo wychodzą

• Autor: Tekla Data: 2013-01-03 17:04:13

Byłam w Loret z mężem kilka lat temu. Mieszkaliśmy w hotelu bardzo blisko plaży i pięknej promenady.  Miasto to typowy kurort z ładną plażą, mnóstwem hoteli i różnego rodzaju wakacyjnych atrakcji. Polecam wycieczki do pobliskiego Blanes, Tossy  a także do Barcelony. Poszukaj informacji o hotelu - to zawsze warto sprawdzić przed wyjazdem bo wybór hoteli w Loret de Mar jest bardzo duży. A sama miejscowość tętniąca  życiem do późnych godzin nocnych jest super i  myślę, że warto tam jechać.Pozdrawiam Tekla

• Autor: Dorotaxx Data: 2013-01-03 18:18:59

My z dzieciakami byliśmy w Malgrat de Mar,zwiedzaliśmy też Lloret.Jeśli się zastanawiasz czy jechać to ja zdecydowanie polecam! Będziesz miała co wspominać.Hiszpania jest przepiękna

Polecam zwiedzić Blanes,Calelle,Pinede de Mar,Tosse de Mar.W ogóle całe wybrzeże Costa Brava jest cudowne więc będziesz miała co robić.

Barcelona obowiązkowa do zwiedzenia.Ogrody Gaudiego,Rambla,Sagrada Familia, Magiczna Fontanna ,Camp Nou i wiele wiele innych atrakcji .Chyba nie widziałam piękniejszego miasta!

My korzystaliśmy z kolejki,która jeździ wzdłuż wybrzeża.To chyba najlepszy środek transportu

Co do samego hotelu to poczytaj opinie w necie.

• Autor: cerekm Data: 2013-01-03 20:09:54

z tego co kojarze to..Henryk i Beatka co to zajadali miesnego jeza ;))))))))) hehehehehe (pamietniki z wakacji)

• Autor: stillnox Data: 2013-01-03 21:07:38

Tak, dziękuję za Wasze sugestie i propozycje :-)
    Jesteście NIEZAWODNI :-)
    oczywiście my jedziemy z dziećmi (7 i 3 ) czy to dobry pomysł na takie ,,maluchy" ??
    Tak czy inaczej mnie zaciekawiliście i czekam na kolejne Wasze opinie :-)
    Miłego wieczoru

• Autor: Ania35 Data: 2013-01-07 20:01:50

Kochana! Jedź spokojnie z dziećmi. Teraz hotele są atrakcją także dla maluchów! Mnóstwo atrakcji, place zabaw, baseny, animatorzy i opiekunki dla dzieci w "klubikach dla dzieci". Ja zabrałabym dzieci na Waszym miejscu. Pozdrawiam:)))

• Autor: stillnox Data: 2013-01-08 09:35:03

DZiękuję Tobie za opinię i wszystkim biorącym udział w dyskusji, napewno wezmę sobie Wasze rady do serca, dziękuję - pozdrawiam :)

• Autor: Dorotaxx Data: 2013-01-08 21:34:23

Jedź śmiało z dzieciakami!

My byliśmy 2 lata temu,wtedy syn miał 9 a córa 6 lat.Byli zachwyceni!

• Autor: katapulta Data: 2013-01-15 09:26:37

Również myślę, że to taka lokalizacja, do której może się spokojnie wybrać z dziećmi na fajne, słoneczne wakacje. Zresztą Hiszpanią jestem ogoromnie zauroczona, więc wszystko co z nią związane jest jak najbardziej na tak :)

Przejdź do pełnej wersji serwisu