Mój szóstoklasista stwierdził, ze trudne nie było. Podszedł do tematu na totatlnym luzie, bo którys test z kolei. Róznica w tym, ze szli ubrani na galowo, byli wymieszani z innymi równoległymi klasami i pisali na tych miejscach, w tych klasach, i z tymi nauczycielami - jak odbędzie się test oficjalny kwietniowy.
U mnie córa totalny luzik- bo jest pewna swojej wiedzy ...nawet nie sprawdzała w necie rozwiązań.Bardzo się cieszę że jest tak dobrą uczennicą i zarazem mam obawy żeby z czasem woda sodowa jej nie udeżyła do .....
Kochani podzielcie sie wiadomością jak poszedł waszym latoroślą test próbny?
to sie okarze jak będa wyniki :)
przy takich błedach jak ,,okarze" to wyniki kiepskie
Jeśli mamy być naprawdę ale to mocno , upierdliwie,dokładni ,to :nie latoroślą tylko latoroślom !
np jak waszym latoroślom poszło itd
Ale to już na inny temat .
Moja młoda stwierdziła,że test był łatwy ale zaskakujący ,wymagający nie tyle wiedzy,co myślenia :)
średnio ok. 60 %
Mój szóstoklasista stwierdził, ze trudne nie było. Podszedł do tematu na totatlnym luzie, bo którys test z kolei. Róznica w tym, ze szli ubrani na galowo, byli wymieszani z innymi równoległymi klasami i pisali na tych miejscach, w tych klasach, i z tymi nauczycielami - jak odbędzie się test oficjalny kwietniowy.
U mnie córa totalny luzik- bo jest pewna swojej wiedzy ...nawet nie sprawdzała w necie rozwiązań.Bardzo się cieszę że jest tak dobrą uczennicą i zarazem mam obawy żeby z czasem woda sodowa jej nie udeżyła do .....
moja siostrzenica mówi, że z wstępnych odpowiedzi ma 39/40 i że bardzo bardzo łatwy :) takze sie ciesze :)