Okazja jest świetna:) W ten śnieżny poranek życzę Ci PATI sukcesów w życiu, szczęścia w miłości, dużo uśmiechu, dużo radości, spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń, samych przyjemnych w Twym życiu zdarzeń!
PS. I oczywiście szczęśliwego powitania na świecie kolejnej ślicznej córeczki (a może synka?)
Życzę wszystkiego najlepszego Tobie, Twojej prześlicznej córeczce i całej reszcie rodziny. Zdrowia, zdrowia i jeszcze raz...pieniędzy... PS. I co z tego , że bez okazji? Brak okazji to też okazja. Sam fakt, że pilnujesz okazji innych, daje powód do wdzięcznośąci i pamięci o Tobie... PS 2. Moje kolejne stuletnie urodziny przypadają 24 kwietnia
Bahus..zastrzelę,myślałam że coś przegapiłam:)))
PATI:)) Buziaki kochana, i szczęśliwego rozwiązania:)))
Życzę wszystkiego najlepszego Tobie, Twojej prześlicznej córeczce i całej reszcie rodziny. Zdrowia, zdrowia i jeszcze raz...pieniędzy...
PS. I co z tego , że bez okazji? Brak okazji to też okazja. Sam fakt, że pilnujesz okazji innych, daje powód do wdzięcznośąci i pamięci o Tobie...
PS 2. Moje kolejne stuletnie urodziny przypadają 24 kwietnia
Okazja jak najbardziej fantastyczna :)
Znamy się z Pati trochę z wyjca, więc kochane dziewczyny rośnijcie w siłę, obie, duuuże, zdrowe i szczęśliwe :)
A ja bez okazji przyszłam z bukietem dla Ciebie!
Dziękuje kochani aż mi się łezka zakręciła w oku :)
Bardzo lubię sprawiać innym radość składając życzenia ,
choć niedługo będę musiała zrobić kilku dniową przerwę
zbliża się dzień w którym, moja druga córcia zechce znaleźć się po drugiej stronie brzuszka :)
Okazja jest świetna:) W ten śnieżny poranek życzę Ci PATI sukcesów w życiu, szczęścia w miłości, dużo uśmiechu, dużo radości, spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń, samych przyjemnych w Twym życiu zdarzeń!
PS. I oczywiście szczęśliwego powitania na świecie kolejnej ślicznej córeczki (a może synka?)
Wychodzi na to że córcia a to już 9 miesiąc więc myślę że nic w tej kwestii się nie zmieni :)
Chodziaż usg nie jest nie omylne ;)
Wychodzi na to że córcia a to już 9 miesiąc więc myślę że nic w
Niby bez okazji ale co tam ! Życzę Ci wszystkiego dobrego, zdrówka............... i dużo radości :)tej kwestii się nie zmieni :) Chodziaż usg nie jest nie omylne
;)
PATI,
pewno jestes w wieku mojej corki
kochanie badz jaka jestes i zycze Ci aby Twoje zycie ukladalo sie zdrowo i szczesliwie.
Życzę wszystkiego najlepszego Tobie, Twojej prześlicznej córeczce i
całej reszcie rodziny. Zdrowia, zdrowia i jeszcze raz...pieniędzy... PS. I
co z tego , że bez okazji? Brak okazji to też okazja. Sam fakt, że
pilnujesz okazji innych, daje powód do wdzięcznośąci i pamięci o
Tobie... PS 2. Moje kolejne stuletnie urodziny przypadają 24 kwietnia
Bahus..zastrzelę,myślałam że coś przegapiłam:)))
PATI:)) Buziaki kochana, i szczęśliwego rozwiązania:)))
Samych radosnych dni z rodzinką, wiernych przyjaciół i szczęśliwego rozwiązania życzy ;Irena.
Ja rowniez zycze duzo zdrowia dla Ciebie i calej rodzinki oraz szczesliwego rozwiazania itak slicznego potomka jak coreczka
Wszystkiego najlepszego i szczęśliwego rozwiązania
Wszystkiego dobrego życzę
Wszystkiego co najlepsze-) szczęsliwego rozwiązania.)))