Forum

Kuchenne porady

pieczarki

  • Autor: iwett Data: 2013-01-24 15:47:07

    Witam!

    Kupilam akurat w promocji 2 kg pięknych, dorodnych pieczarek i chcialabym je zawekować ale nie zadne w marynacie octowej czy po japonsku tylko tak normalnie plasterkowane w sosie wlasnym jako dodatek do mięsa, pizzy itp.

    Niestety w przepisach nic takiego nie mogę znaleźć więc liczę na Was!!!!!

  • Autor: josa Data: 2013-01-24 16:51:29

    Jak mam za duzo,to smaze i zamrazam.

  • Autor: iwett Data: 2013-01-24 16:53:50

    A nie ciapciają się po rozmrożeniu? Nie wiedziałam,że pieczarki można mrozić.

  • Autor: heiworth Data: 2013-01-24 17:15:56

    Jak mam dużo to kroję na plasterki i surowe zamrażam...nic się z nimi nie dzieje:)

  • Autor: małpiatka Data: 2013-01-25 09:42:10

    Ja robię identycznie - surowe, pokrojone zamrażam.

  • Autor: Ewa1982 Data: 2013-01-24 19:09:12

    Robię dokładnie tak samo.

  • Autor: bogdzia Data: 2013-01-24 18:04:44

    Zamrażaj spokojnie, nic nie stracą na urodzie

Przejdź do pełnej wersji serwisu