Kupilam akurat w promocji 2 kg pięknych, dorodnych pieczarek i chcialabym je zawekować ale nie zadne w marynacie octowej czy po japonsku tylko tak normalnie plasterkowane w sosie wlasnym jako dodatek do mięsa, pizzy itp.
Niestety w przepisach nic takiego nie mogę znaleźć więc liczę na Was!!!!!
Witam!
Kupilam akurat w promocji 2 kg pięknych, dorodnych pieczarek i chcialabym je zawekować ale nie zadne w marynacie octowej czy po japonsku tylko tak normalnie plasterkowane w sosie wlasnym jako dodatek do mięsa, pizzy itp.
Niestety w przepisach nic takiego nie mogę znaleźć więc liczę na Was!!!!!
Jak mam za duzo,to smaze i zamrazam.
A nie ciapciają się po rozmrożeniu? Nie wiedziałam,że pieczarki można mrozić.
Jak mam dużo to kroję na plasterki i surowe zamrażam...nic się z nimi nie dzieje:)
Ja robię identycznie - surowe, pokrojone zamrażam.
Robię dokładnie tak samo.
Zamrażaj spokojnie, nic nie stracą na urodzie