DZiewczyny jakiej używacie margaryny do pieczenia ciast?ja od lat stosowałam kasię,byłam zadowolona,ale ostatnio kilka razy zdarzyło sie ze po roztopieniu tłuszczu w rondelku,na dnie sama woda była.więc czas chyba poszukac czegoś lepszego..
Też kupuję Tortową ale jestem w szoku. Nie ma na niej napisane, że to margaryna. Jak czytałam przepis podany na cukrze to pisało by dać kostkę do pieczenia tortową. Nie margarynę tylko kostkę do pieczenia.
Do wszystkich ciast bez wyjątku margaryna bielska dla mnie niezawodna do mas budyniowych też nawet zdarzyło mi się użyć do kanapek gdy zabrakło masełka i nikt się nie domyślił że to margaryna dla mnie najlepsza czasem z braku "laku" kasia ale zawsze wracam do bielskiej
DZiewczyny jakiej używacie margaryny do pieczenia ciast?ja od lat stosowałam kasię,byłam zadowolona,ale ostatnio kilka razy zdarzyło sie ze po roztopieniu tłuszczu w rondelku,na dnie sama woda była.więc czas chyba poszukac czegoś lepszego..
ja pieke na maśle tym tańszym co ma np. 62% tłuszczu
U mnie najlepiej sprawdza się Palma z murzynkiem z bielmaru
ja kupuję mleczną
Dopisano 13-01-25 21:36:25:
i tortową z biedronkiA ja praktykuję z Tortową z Biedronkowa .. ))) .. Skarg nie zanotowałam ..
Dopisano 13-01-25 21:30:44:
A kruszonka .. bezapelacyjnie masełko ... 82 % .. !Palma z murzynkiem i bez
U mnie też bez Palmy z murzynkiem ani rusz! No chyba, ze kruszanka, ciastko czy ...krem to dokładam masło.
dawniej Kasia, ale zdrozala pierunica. Wiec teraz palma z murzynkiem
kasia i palma to to samo tylko inny producent. Kasia, faktycznie droższa.
palma z murzynkiem, albo masło:)
Maryna , albo masło
Tortowa z "Biedronki" lub masło 82% z "Aldi"
Kiedyś była tylko Kasia, teraz tylko tortowa z biedronki.
Też kupuję Tortową ale jestem w szoku. Nie ma na niej napisane, że to margaryna. Jak czytałam przepis podany na cukrze to pisało by dać kostkę do pieczenia tortową. Nie margarynę tylko kostkę do pieczenia.
Do wszystkich ciast bez wyjątku margaryna bielska dla mnie niezawodna do mas budyniowych też nawet zdarzyło mi się użyć do kanapek gdy zabrakło masełka i nikt się nie domyślił że to margaryna dla mnie najlepsza czasem z braku "laku" kasia ale zawsze wracam do bielskiej
Kasia albo palma z murzynkiem
Bielska zdecydowanie
odkąd wyczaiłam Tortową w Biedronce, to innej już nie kupuję...Palma nie jest zła, Kasia i owszem, a Bielska najlepsza do kremów