Forum

Kuchenne porady

margaryna-jaka?

  • Autor: anulkaD Data: 2013-01-25 20:58:45

    DZiewczyny jakiej używacie margaryny do pieczenia ciast?ja od lat stosowałam kasię,byłam zadowolona,ale ostatnio kilka razy zdarzyło sie ze po roztopieniu tłuszczu w rondelku,na dnie sama woda była.więc czas chyba poszukac czegoś lepszego..

  • Autor: hela36 Data: 2013-01-25 21:06:38

    ja pieke na maśle tym tańszym co ma np. 62% tłuszczu 

  • Autor: rybcia125 Data: 2013-01-25 21:09:29

    U mnie najlepiej sprawdza się Palma z murzynkiem z bielmaru

  • Autor: iza 6 Data: 2013-01-25 21:13:20

    ja kupuję mleczną

    Dopisano 13-01-25 21:36:25:

    i tortową z biedronki

  • Autor: megi65 Data: 2013-01-25 21:14:19

    A ja praktykuję z Tortową z Biedronkowa .. ))) .. Skarg nie zanotowałam ..

    Dopisano 13-01-25 21:30:44:

    A kruszonka .. bezapelacyjnie masełko ... 82 % .. !

  • Autor: mggi63 Data: 2013-01-25 21:16:06

    Palma z murzynkiem i bez

  • Autor: domia Data: 2013-01-25 21:23:15

    U mnie też bez Palmy z murzynkiem ani rusz! No chyba, ze kruszanka, ciastko czy ...krem to dokładam masło.

  • Autor: cerekm Data: 2013-01-25 21:29:46

    dawniej Kasia, ale zdrozala pierunica. Wiec teraz palma z murzynkiem

  • Autor: domia Data: 2013-01-25 21:34:58

    kasia i palma to to samo tylko inny producent. Kasia, faktycznie droższa.

  • Autor: kasnik Data: 2013-01-25 21:45:03

    palma z murzynkiem, albo masło:)

  • Autor: w jesiennym stroju Data: 2013-01-25 21:56:07

    Maryna , albo masło

  • Autor: ja-żaba Data: 2013-01-25 22:52:04

    Tortowa z "Biedronki" lub masło 82% z "Aldi"

  • Autor: Mama - Różyczki Data: 2013-01-25 23:42:33

    Kiedyś była tylko Kasia, teraz tylko tortowa z biedronki.

  • Autor: as Data: 2013-01-26 19:43:52

    Też kupuję Tortową ale jestem w szoku. Nie ma na niej napisane, że to margaryna. Jak czytałam przepis podany na cukrze to pisało by dać kostkę do pieczenia tortową. Nie margarynę tylko kostkę do pieczenia.

  • Autor: marzena89gb Data: 2013-01-26 13:34:53

    Do wszystkich ciast bez wyjątku margaryna bielska dla mnie niezawodna do mas budyniowych też nawet zdarzyło mi się użyć do kanapek gdy zabrakło masełka i nikt się nie domyślił że to margaryna dla mnie najlepsza czasem z braku "laku" kasia ale zawsze wracam do bielskiej

  • Autor: Dorota115 Data: 2013-01-26 15:26:54

    Kasia albo palma z murzynkiem

  • Autor: jagus Data: 2013-01-26 22:13:56

    Bielska zdecydowanie

  • Autor: czarnykot Data: 2013-01-26 23:08:18

    odkąd wyczaiłam Tortową w Biedronce, to innej już nie kupuję...Palma nie jest zła, Kasia i owszem, a Bielska najlepsza do kremów

Przejdź do pełnej wersji serwisu