Jako że blisko rok temu chwaliłam się Wam, że zostałam mamą. To chwalę się i teraz - moja córa dziś obchodzi swoje pierwsze urodziny:) Czas zapierdziela..;)
Kolejna śliczna dziewczynka pojawiła się nam w rodzinie '' wuzetowej '' . Małpiatko może z czasem jakiś przystojny chłopiec dołączy do naszej internetowej rodzinki . Serdecznie Was pozdrawiam .. )))
To w czym problem? Współżyj w dzień owulacji i syn gwarantowany. Tylko ten dzień musisz wykryć. Mąż chciał syna. Wybrałam dzień i ..... wyszło 2 synów bliźniaki.
Jako że blisko rok temu chwaliłam się Wam, że zostałam mamą. To chwalę się i teraz - moja córa dziś obchodzi swoje pierwsze urodziny:) Czas zapierdziela..;)
Dla mnie na przykład to problem - nie mogę mieć już więcej dzieci a marzy mi się drugie, właśnie dziewuszka. Gratuluję pięknej córy!! Przydałoby się teraz rodzeństwo...
Śliczna dziewuszka:)Wszystkiego najlepszego, niech się zdrowo chowa.
Mój Młody opowiedział mi taki kawał:
Babcia pyta wnuczka:
-Wnusiu jak się chowasz mamie"?
- Staram się babciu dobrze chować, ale mama i tak mnie zawsze znajdzie i wykąpie.
Dzidzia śliczna, a te zdrowe zaczerwienione policzki wprost cudne.
No tak się mówi:))
Śliczne,słodziutkie,dzieciątko Niech się zdrowo chowa i rośnie na pociechę rodzicim.
Kolejna śliczna dziewczynka pojawiła się nam w rodzinie '' wuzetowej '' . Małpiatko może z czasem jakiś przystojny chłopiec dołączy do naszej internetowej rodzinki . Serdecznie Was pozdrawiam .. )))
Prosze bardzo....oto przystojny chłopiec :) mój synek Kacper:)
Faktycznie przystojniak:) Marzy mi się synuś..
To w czym problem? Współżyj w dzień owulacji i syn gwarantowany. Tylko ten dzień musisz wykryć. Mąż chciał syna. Wybrałam dzień i ..... wyszło 2 synów bliźniaki.
Pewnie w tym, że nie mam męża:) Sama wychowuję córę... Ale ileż można tak we dwie..;)
oj. Nie wiedziałam. Przepraszam. Ale córeczka świetna.
Nie ma za co - mój wybór, moje życie. Choć czasem mam wyrzyut sumienia.. A synuś będzie kiedyś napewno..:) Pozdrawiam ciepło:)
Słodziaczek wszystkiego dobrego niech się zdrowo chowa
Jako że blisko rok temu chwaliłam się Wam, że zostałam mamą. To chwalę
Ślicznota :)się i teraz - moja córa dziś obchodzi swoje pierwsze urodziny:) Czas
zapierdziela..;)
Slicznotka:):):) Wszystkiego naj dla córci:):):)
A mojemu synkowi pojutrze stukną już trzy latka... Za szybko biegnie ten czas:(
Śliczna panienka, niech się zdrowo chowa.!
sliczna:) i masz racje czas szybko płynie,po dzieciach najbardziej to widac:)
Fajna!!!! tez taką chce!!!
ależ to żaden problem:) partner z miłości,chwila przyjemności,9 mcy noszenia i masz cudnego dzieciaczka :) plus kilka innych gratisów ;o)
Dla mnie na przykład to problem - nie mogę mieć już więcej dzieci a marzy mi się drugie, właśnie dziewuszka. Gratuluję pięknej córy!! Przydałoby się teraz rodzeństwo...
przepraszam:( nie wiedziałam
Urocza :) Zdrówka i beztroskiego dzieciństwa
Śliczna córunia, gratuluję;) Dużo zdrówka maleńka;)
Cudne słoneczko :)) Buziaczki dla mamy i córci :))
niedługo bedziesz 18- tkę organizować, wiem co mówię! sliczna , zdrowia i usmiechu!!! pozdrawiam
Dziękujemy wszystkim za życzenia:)
Słodziutka! Dużo zdrówka życze!