Czy znacie może kosmetyki Tołpy? Zastanawiam się nad zakupem kremu z serii "strefa T", ale nie wiem czy warto.. A może polecicie jakieś inne naturalne kosmetyki dla cery mieszanej?
Ja nie lubię Tołpy. Znacznie bardziej odpowiada mi Clarena albo krem Avene Cicalfate- jest rewelacyjny. Korzystam również z kosmetyków bio- ceny konkurencyjne a znacznie lepsza jakość niż drogeriach. Mogę przesłać na priv nazwy produktów i sklepu, żeby nie było za dużo reklamy.
jak dla mnie szału nie robią, znam lepsze. Matujące bardzo lubię apteczną serię uriage i polecam tonik z kwasem- zimą jak znalazł - z biochemii urody do samodzielnego wykonania. Jestem wielką fanką samodzielnie robionych kosmetyków z krótkim terminem ważności.
Przykro mi nie znam tych kosmetyków ale polecam firmę MARIZA fajne, nasze i tanie produkty. Kremy naturalne ekstrakty np oliwka z oliwek,ekstrakt z bawełny, proteiny soi i dużo by jeszcze wymieniac. Zapraszamhttp://www.renatawlodawa.klubmariza.pl
Trzeba poczytac i kliknąc w odpowiednie miejsce( po prawej stronie kliknąc na kosnetyk a własciwie nazwe kosmetyku) i wszystkie kosmetyki sie wyswietlą, jak do tej pory nikt nie miał z tym problemu. i jeszcze jedno nikt nikogo nie zmusza do uzywania tych kosmetyków po prostu ja uzywam i polecam innym bo sa ok.
Kochana jest skład jak masz liste kosmetyków wchodzisz na który chcesz i wyskakuje ci z czego to jest
np krem proteiny soi z serii naturalne ekstrakty
Składniki aktywne:
Proteiny soi - bogate w lecytynę, witamin A, E i K oraz sole mineralne, mają silne działanie przeciwzmarszczkowe. Przeciwdziałają wiotczeniu skóry oraz powstawaniu zmarszczek stymulując procesy regeneracyjne i odbudowując strukturę skóry.
Olejek z kiełków pszenicy - jest jednym z najbogatszych źródeł witaminy E oraz niezbędnych nienasyconych kwasów tłuszczowych (NNKT). Intensywnie odżywia skórę i wzmacnia jej naturalną barierę ochronną.
Kolagen - to podstawowe białko budulcowe skóry odpowiadające za jej napięcie, jędrność i elastyczność. Posiada silne właściwości nawilżające - zwiększa zdolność wiązania i zatrzymywania wilgoci w głębszych warstwach skóry.
Witamina E - zwana "witaminą młodości" jest naturalnym antyutleniaczem i czynnikiem przeciwrodnikowym, hamuje procesy starzenia się skóry.
Masło Shea - jest naturalnym filtrem przeciwsłonecznym zabezpieczającym skórę przed szkodliwym działaniem promieni UV. Delikatnie natłuszcza skórę, zmiękcza ją i wygładza.
Oj... widać, że nie znasz tematu. Używam tylko kosmetyków naturalnych więc wolałabym przed kupnem sprawdzić dokładny skład INCI a tego nie widać na stronie, szkoda bo w takich cenach trudno o zdrowy krem, balsam itp.
nie zawsze jest tak ze jak sie wyda kupe kasy to krem zrobi z ciebie cudo. wiEkszosc ludzi liczy każdy wydany grosz, a te kosmetyki są tanie i naprawde fajne i zawsze można skorzystac z próbki a nie kupowac w ciemno. Nikt nikogo nie zmusza żeby kupował krem lub coś innego nie to nie kupujcie swoje ja nie mam nic do tego.
i jeszcze jedno szukałam składów produktów na półce w skklepie i wybacz tam sie doczytac a jeszcze cos zrozumiec, to po co udawac że sie niby ktos na tym zna ja naprzykład farmaceutą nie jestem.
Polecam to co znam. Kremy są super dla każdego, sole, peelingi, masła do ciała szczególnie waniliowe łał jak budyń chce sie zjeśc. żele pod prysznic i pomadki ochronne to ulubieńcy moich córek. Jest tego dużo, po prostu trzeba spróbowac.
Czy znacie może kosmetyki Tołpy? Zastanawiam się nad zakupem kremu z serii "strefa T", ale nie wiem czy warto.. A może polecicie jakieś inne naturalne kosmetyki dla cery mieszanej?
Ja nie lubię Tołpy. Znacznie bardziej odpowiada mi Clarena albo krem Avene Cicalfate- jest rewelacyjny. Korzystam również z kosmetyków bio- ceny konkurencyjne a znacznie lepsza jakość niż drogeriach. Mogę przesłać na priv nazwy produktów i sklepu, żeby nie było za dużo reklamy.
To ja poproszę o wiadomość na priv :-)
nie pomagają nie szkodzą taka moja opinia. Jak za tą jakośc to cena zbyt wygórowana
jak dla mnie szału nie robią, znam lepsze. Matujące bardzo lubię apteczną serię uriage i polecam tonik z kwasem- zimą jak znalazł - z biochemii urody do samodzielnego wykonania. Jestem wielką fanką samodzielnie robionych kosmetyków z krótkim terminem ważności.
Przykro mi nie znam tych kosmetyków ale polecam firmę MARIZA fajne, nasze i tanie produkty. Kremy naturalne ekstrakty np oliwka z oliwek,ekstrakt z bawełny, proteiny soi i dużo by jeszcze wymieniac. Zapraszam http://www.renatawlodawa.klubmariza.pl
Mogłaby być ciekawa strona, co z tego, kiedy ani połowy składu nie widać...
Trzeba poczytac i kliknąc w odpowiednie miejsce( po prawej stronie kliknąc na kosnetyk a własciwie nazwe kosmetyku) i wszystkie kosmetyki sie wyswietlą, jak do tej pory nikt nie miał z tym problemu. i jeszcze jedno nikt nikogo nie zmusza do uzywania tych kosmetyków po prostu ja uzywam i polecam innym bo sa ok.
Chyba się nie zrozumiałyśmy - chodziło mi o skład kosmetyku, którego tu nigdzie nie widzę, a nie o samo wylistowanie kosmetyków.
Kochana jest skład jak masz liste kosmetyków wchodzisz na który chcesz i wyskakuje ci z czego to jest
np krem proteiny soi z serii naturalne ekstrakty
Składniki aktywne:
czy to nie jest skład ?
To tylko część składu, same składniki aktywne, a reszta?
Oj... widać, że nie znasz tematu. Używam tylko kosmetyków naturalnych więc wolałabym przed kupnem sprawdzić dokładny skład INCI a tego nie widać na stronie, szkoda bo w takich cenach trudno o zdrowy krem, balsam itp.
nie zawsze jest tak ze jak sie wyda kupe kasy to krem zrobi z ciebie cudo. wiEkszosc ludzi liczy każdy wydany grosz, a te kosmetyki są tanie i naprawde fajne i zawsze można skorzystac z próbki a nie kupowac w ciemno. Nikt nikogo nie zmusza żeby kupował krem lub coś innego nie to nie kupujcie swoje ja nie mam nic do tego.
i jeszcze jedno szukałam składów produktów na półce w skklepie i wybacz tam sie doczytac a jeszcze cos zrozumiec, to po co udawac że sie niby ktos na tym zna ja naprzykład farmaceutą nie jestem.
Ostatnio zaczęłam używać polskich kosmetyków: bielenda, Evelline, Hean, Vipera i Ziaja
Też używałam Eveline a teraz tylko Ziaje i Marize fajne kosmetyki i juz
Ja jeszcze Marizy nie stosowałam. Co polecasz?
W polskich kosmetykach (tych, które wymieniłam wcześniej) oprócz tego, że nasze dobre jest to że są niedrogie ;-)
Polecam to co znam. Kremy są super dla każdego, sole, peelingi, masła do ciała szczególnie waniliowe łał jak budyń chce sie zjeśc. żele pod prysznic i pomadki ochronne to ulubieńcy moich córek. Jest tego dużo, po prostu trzeba spróbowac.
Zaczęłam dzisiaj od pomadki ochronnej ;-)
Znam , nie lubię , nie polecam .. ) Opinia czysto subiektywna ..