u was też tak jest?
Och, a u nas to właściwie prawie wiosna. Śniegu ino ino, słońce przygrzewa co chwilę, ptaszki świergolą, koty marcują. Gdzie ta zima...
U mnie tak samo i cały czas sypie ...!...a zapowiadją jeszcze więcej !
taka zima w województwie lubelskim
U mnie wczoraj tak było. Dziś troszkę się topi bo + 2*C, ale zaczęło znowu sypać.
U nas też sie biało zrobiło przez godzinę:)Jeszcze żeby trochę w nocy mrozu złapało, w końcu to dopiero początek lutego.
a umnie wiosna się robi
U mnie jest tak jakby listopad, pochmurny, z lekkim przymrozkiem, ale bez opadów:):):)
I bardzo dobrze, bowiem przejezdne drogi cenię w tym momencie wyżej niż piękne krajobrazy:):):)
Małopolska południowa też zasypana i nadal sypie.
Giżycko niezasypane ,jeszcze ani jeden płatek nie spadł,ale na noc zapowiadają,więc idę łopatę naszykować
wczoraj było tak
a dziś jest tak
a jutro to się już chyba nie odkopiemy, bo cały czas pada :)
Bajkowy krajobraz:) U nas słoneczko przyświeca, ale jest dość chłodno.
Wczoraj tak było, ze 3 godziny . Dziś już normalnie zimno ale bez śniegu
U mnie śnieg jest ale mało.
u mnie śniegu po" fajki" jutro znowu ma padać..)) rano -6stC..małopolska))
U mnie w dzień temperatura na minimalnym plusie. W nocy też nie ma mrozu.
u was też tak jest?
Och, a u nas to właściwie prawie wiosna. Śniegu ino ino, słońce przygrzewa co chwilę, ptaszki świergolą, koty marcują. Gdzie ta zima...
U mnie tak samo i cały czas sypie ...!...a zapowiadją jeszcze więcej !
taka zima w województwie lubelskim
U mnie wczoraj tak było. Dziś troszkę się topi bo + 2*C, ale zaczęło znowu sypać.
U nas też sie biało zrobiło przez godzinę:)Jeszcze żeby trochę w nocy mrozu złapało, w końcu to dopiero początek lutego.
a umnie wiosna się robi
U mnie jest tak jakby listopad, pochmurny, z lekkim przymrozkiem, ale bez opadów:):):)
I bardzo dobrze, bowiem przejezdne drogi cenię w tym momencie wyżej niż piękne krajobrazy:):):)
Małopolska południowa też zasypana i nadal sypie.
Giżycko niezasypane ,jeszcze ani jeden płatek nie spadł,ale na noc zapowiadają,więc idę łopatę naszykować
wczoraj było tak
a dziś jest tak
a jutro to się już chyba nie odkopiemy, bo cały czas pada :)
Bajkowy krajobraz:) U nas słoneczko przyświeca, ale jest dość chłodno.
Wczoraj tak było, ze 3 godziny . Dziś już normalnie zimno ale bez śniegu
U mnie śnieg jest ale mało.
u mnie śniegu po" fajki" jutro znowu ma padać..)) rano -6stC..małopolska))
U mnie w dzień temperatura na minimalnym plusie. W nocy też nie ma mrozu.