Witam wszystkich gotujących i konsumujących.. W końcu się odważyłam opublikować conieco.. jestem fanką wielkiego żarcia i maniaczką kuchennych ekscesów a teraz i użytkownikiem wielkiego żarcia.. Dość anonimowego podglądania cudzych wyczynów;) Pora się ujawnić. pozdrawiam wszystkich i życzę smacznej lektury moich wpisów;)
ale na słodko czy na procentowo?? Hm.. a może to i to? co powiecie na pijane misie?? Przepis wstawię jak będę miała możliwość zrobić zdjęcia by od razu przepis wstawić ze zdjęciem ale już dziś zdradzę, że żelki wrzucone na 10 dni do wódki są bardzo smaczne;););) Nie ma emotikona z szampanem i kieliszkiem??? Skandal!
Ano na bogato :) Czyli i słodko i procentowo i zakąskowo, a co będziemy sobie żałować ;-) Wirtualnie nic nie szkodzi i kaca nie powoduje, nawet pijane misie .
Jeśli chodzi o mój nick: truebowitch to poniekąd zangielszczone moje nazwisko hehe.. znaczy jak się fonetycznie przeczyta :"truebowitch" to moje nazwisko wychodzi.
A co do "Here I am: quiet thoughts, unspoken dreams" ----> O to ja: ciche myśli, niewypowiedziane marzenia..
Witam wszystkich gotujących i konsumujących.. W końcu się odważyłam opublikować conieco.. jestem fanką wielkiego żarcia i maniaczką kuchennych ekscesów a teraz i użytkownikiem wielkiego żarcia.. Dość anonimowego podglądania cudzych wyczynów;) Pora się ujawnić. pozdrawiam wszystkich i życzę smacznej lektury moich wpisów;)
witaj witaj
witaj serdecznie
Witaj - tu jest fajnie:)
co za miłe przyjęcie, dziekuję;)
Witam serdecznie, a na miłe przyjęcie ( takie wkupne ;-) ) to my liczymy
hihi, oj się będzie działo :)))
ale na słodko czy na procentowo?? Hm.. a może to i to? co powiecie na pijane misie?? Przepis wstawię jak będę miała możliwość zrobić zdjęcia by od razu przepis wstawić ze zdjęciem ale już dziś zdradzę, że żelki wrzucone na 10 dni do wódki są bardzo smaczne;););)
Nie ma emotikona z szampanem i kieliszkiem??? Skandal!
Ano na bogato :) Czyli i słodko i procentowo i zakąskowo, a co będziemy sobie żałować ;-) Wirtualnie nic nie szkodzi i kaca nie powoduje, nawet pijane misie
.
i dowodzików nikt nie sprawdza
Witaj:)
Witamy:)
Dobry wieczór;)
Witaj napewno świetnie będziesz się bawiła
Witaj serdecznie-nie pożałujesz,żeś tu trafiła.....
Witam
Nick nieco skomplikowany, ale damy radę 
Z angielskiego potrafię przetłumaczyć pojedyncze słowa, może pomożesz?
"Here I am: quiet thoughts, unspoken dreams"...
Wtam również :) Bardzo zaciekawił mnie Twój nick....skąd się wziął jesli to nie tajemnica ?
Witaj;))
Jeśli chodzi o mój nick: truebowitch to poniekąd zangielszczone moje nazwisko hehe.. znaczy jak się fonetycznie przeczyta :"truebowitch" to moje nazwisko wychodzi.
A co do "Here I am: quiet thoughts, unspoken dreams" ----> O to ja: ciche myśli, niewypowiedziane marzenia..
Witam niedzielnie;)
Możecie pisać do mnie Magda albo Magda T. - będę wiedzieć że to o mnie chodzi.. w sumie nie pomyślałam że nick może być trochę mało chwytliwy..
Witaj Magdo
Również witam bardzo serdecznie!