Forum

Rozmowy wolne i frywolne

wynajem auta

• Autor: franitas Data: 2013-02-11 16:14:20

Mam do Was wielką prośbę. Pilnie poszukuję jakiejś sprawdzonej , dobrej i w miarę taniej firmy która wynajmuje auta. Konkretnie chodzi mi o wynajęcie auta z lotniska w Katowicach na okres 1 tygodnia. Może ktoś z Was już korzystał z usług takich wypożyczalni i może mi pomóc. Bedę ogromnie wdzięczna. Dziękuje i pozdrawiam

• Autor: inka21 Data: 2013-02-11 18:45:06

Polecam ci szczerze ,solidna firma krzysztof Krupa nr tel 509 737 767, rzetelne i uczciwe postawienie   warunków, podpisanie umowy bez haczyków, jestem z usług tego Pana bardzo zadowolna.

• Autor: mary50 Data: 2013-02-11 23:30:43

Przyjazdzajac do polski korzystam z firmy:Le Car International jest oddzial w Katowicach.e-mail:info@rentacarpoland.com

www.rentacarpoland.com

Ceny przyzwoite samochody dobre podstawione na lotnisko.

Maria

• Autor: ExclusiveWheels Data: 2013-02-12 10:32:27

Jeśli chodzi o wynajemn auta, to może sprawdź w internecie, albo na przykład na jakimś portalu czy jest taka możliwość?

• Autor: panda25 Data: 2013-02-14 00:43:17

Jeżeli jeszcze działa taka firma jak CAR POLONIA to nie polecam!

Pamiętaj dokładnie oglądaj samochód przed wypożyczenie-notuj i zaznaczaj na formularzu każdy defekt.

Pracowałem w tej firmie w jej oddziale w Warszawie przy Ul. Marynarskiej.Pan Jurczyk WŁAŚCICIEL oszukiwał i okradałswoich klientów (w szczególności zagranicznych) nie pokazując wad samochodu przy oględzinach. Miałem nie pokazywać uszkodzenia np. przy szybie (szyba miała pęknięcie pod wycieraczką) a gdy klient będzie oddawał samochód pokazać szkodę jako zrobiona przez klienta i pobrać w gotówce pieniądze za szkodę.Jeśli byli to zagraniczni klienci kwota w liczona np 500zł za szkode w euro wynosiła 500 euro.I tak z każdym kolejnym klientem który przy wypożyczaniu tego nie zauważył..Pan Jurczyk nawet stałym klientom, potrafił nie zwrócić kaucji w wysokości 3000 zł. Za co oczywiście też ja musiałem odpowiadać. Musiałemświecić oczami przed właścicielami budynku w którym było wynajmowane biuro ponieważ Pan Jurczyk nie płacił za wynajem, nie jednokrotnie nie mogłem dostaćsię do biura aby pobraćdokumenty i kluczyki do samochodu który miał byćwynajmowany ponieważwłaściciele nie chcieli dać mi kluczy.To samo było z parkingiem brak zapłaty za korzystanie z parkingu, i samochody stojące za blokadą dopóki Pan Jurczyk nie zapłaci.
    22:45, poczetypiotr
    Link Dodaj komentarz »
    .......Samochody o ofercie na stronie których fizycznie Pan Jurczyk nawet nie mial mowa tu o Nissanie qashqai.Z wypłatąpensji też miał spore problemy. Oczywiscie mogę powiedzieć że pensji nie otrzymałem conajmniej za ostatnie 2 miesiące co było powodem mojego odejścia.Mogę tylko powiedzieć że nie jestem jedynąosobą którą oszukał i okradł Pan Jurczyk (który twierdzi że nie jest, nie był właścicielem firmy CAR POLONIA).Nie byłem zatrudniony na czarno- A podpisy i wszelkie informacje na dokumentach widniały JERZY JURCZYK. PRZESTRZEGAM DOBRZE OGLĄDAJCIE AUTA! NIE DAJCIE SIĘNACIĄGNĄĆ !!!
    22:42, poczetypiotr

• Autor: franitas Data: 2013-02-14 19:54:14

bardzo dziękuję za pomoc i przestrogę.

Przejdź do pełnej wersji serwisu