Widzę ,że na Was zawsze można liczyć czytając Wasze pomysły i propozycje dlatego zapytam ....szukam nazwy firmy związanej z rybami ....mi w ucho wpadło "Fish House" lub "Fish Picnic"....ale napiszę szczerze ,że jednak wolałabym polską nazwę :)...nie mam na razie żadnego pomysłu :(....dlatego liczę na Waszą pomoc i propozycje :)....z góry dziękuję :) ...
Taka niewielka firma zajmująca się handlem każdego rodzaju rybami ...oczywiście takimi do spożywania :):)...firma w zasadzie już działa tylko nie ma nazwy ....a fajnie było by ją mieć :)...
a co powiesz na "Smak ryby" ? ,jestem przekorna i gdybym taką nazwę widziała przechodząc obok , wstapiłabym napewno, by poznać jaki to smak i jakie ryby podają w tym lokalu.
Wielkie dzięki za pomysły ....:) ...bardzo proszę ,gdyby Wam coś jeszcze wpadło ...to piszcie !...nie jesteśmy jeszcze zdecydowani co do nazwy ....chciałabym aby była taka wpadająca w ucho :) ...liczę na Was jeszcze ....
Widzę ,że na Was zawsze można liczyć czytając Wasze pomysły i propozycje dlatego zapytam ....szukam nazwy firmy związanej z rybami ....mi w ucho wpadło "Fish House" lub "Fish Picnic"....ale napiszę szczerze ,że jednak wolałabym polską nazwę :)...nie mam na razie żadnego pomysłu :(....dlatego liczę na Waszą pomoc i propozycje :)....z góry dziękuję :) ...
Zarybiści ;)
złota rybka:)
ja równiez jestem za tym aby w Polsce były polskie nazwy,wszak Polacy nie gęsi..Robię się podejrzliwa,widząc obco brzmiącą nazwę.
moze "rybi targ" lub "rybkowo" to ma byc sklep rybny?
Taka niewielka firma zajmująca się handlem każdego rodzaju rybami ...oczywiście takimi do spożywania :):)...firma w zasadzie już działa tylko nie ma nazwy ....a fajnie było by ją mieć :)...
rybak i rybka
rybkowo mi się podoba albo częściowo po Polsku czyli Rybex
Hmmm ...Rybex odpada ..:(...firma współpracująca ....to Krybex...:(
Jako nazwa jakaś nazwa ryby np MAKRELA czy MIRUNA
albo"Pirania" hihihihi ( żart)
Zdublowałam Cię w nazwie...sorrki...
dopiero teraz się wczytałam...też mi ta nazwa na myśl przyszła...
Rybi Targ
Mnie do głowy przychodzi nazwa" interes rybny" albo "rybol"
a może "Gruba ryba"
To może od razu REKIN brzmi tak...szumnie (żart)
PŁOTKA raczej nie, bo brzmi... ubogo
Gruba Ryba
a co powiesz na "Smak ryby" ? ,jestem przekorna i gdybym taką nazwę widziała przechodząc obok , wstapiłabym napewno, by poznać jaki to smak i jakie ryby podają w tym lokalu.
Smak Ryby też
rybcia :)))))
Złota Rybka może. Dobrze sie kojarzy
Moja wnuczka by powiedziała jyba to może kup jybę :-)) a na chlebuś mówi jebuś :-))
Dobra ryba,. świeża ryba
To raczej przymiotniki do ryby, to powinno być oczywiste, na nazwę się nie nadaje
A może "RYBIA ŁUSKA"
Rybex może....
Wielkie dzięki za pomysły ....:) ...bardzo proszę ,gdyby Wam coś jeszcze wpadło ...to piszcie !...nie jesteśmy jeszcze zdecydowani co do nazwy ....chciałabym aby była taka wpadająca w ucho :) ...liczę na Was jeszcze
....
Może "sieć rybacka" lub "kuter ....."w kropki można wstawić imię twoje lub męża,delfinek,belona,niebieska latarnia.