Dziekuję pięknie wszystkim tym ,którzy przyczynili się do zjęcia tej czerwieni z WŻ
pozdrawiam ciepło i przedwiosennie:)
Dziekuję pięknie wszystkim tym ,którzy przyczynili się do zjęciatej czerwieni z WŻ pozdrawiam ciepło i przedwiosennie:)
A mi się czerwone baaaardzo podobało Ale zielone też przyjemne. Właściciele dbają żeby nam się miło "mieszkało".
A mi się czerwone baaaardzo podobało Ale zielone też przyjemne.Właściciele dbają żeby nam się miło "mieszkało".
Też ten czerwony przypadł mi do gustu:)))
Teraz się zrobiło wiosennie, ślicznie;)
Jak dla mnie to kolory mogły by być bledsze.
jeśli chodzi o tło, to możesz je sobie zmienic w swoich ustawieniach
ja mam białe ,ten róż to masz chyba na własne życzenie ?:)))
Różowy dałam zanim pojawił się czerwony i zielony na stronie. Wiem, że sama moge zmienić. Jak mnie wnerwi to zmienię.
Dopisano 13-02-26 19:25:30:
Dopisano 13-02-26 19:29:02:
Dopisano 13-02-26 19:29:37:
Dopisano 13-02-26 19:30:50:
Spoko, przecież my się z Tobą tak tylko przekomarzamy :D
Widzę, że ten zielony na środku strony jest jaśniejszy. Dziękuję. Na przyszłość boki też mogły by być jaśniejsze.
No nie Kochana, życzeniu kogoś, kto ustawia takie róże w prywatnych ustawieniach nie możemy ulec - męcz się z naszymi zieleniami do Wielkanocy :D
Wiosna pora radosna :) Zielony to mój ulubiony kolor
Oj...nie przepadam za zielenią,ale jakby te kwiatki były żółte to by rozweselało bardziej...No ale to nie koncert życzeń Dostosuję się...
Dziekuję pięknie wszystkim tym ,którzy przyczynili się do zjęcia tej czerwieni z WŻ
pozdrawiam ciepło i przedwiosennie:)
Dziekuję pięknie wszystkim tym ,którzy przyczynili się do zjęcia
:) Ja też wolę te wiosenne kolorki :Dtej czerwieni z WŻ pozdrawiam ciepło i przedwiosennie:)
A mi się czerwone baaaardzo podobało Ale zielone też przyjemne. Właściciele dbają żeby nam się miło "mieszkało".
A mi się czerwone baaaardzo podobało Ale zielone też przyjemne.
Właściciele dbają żeby nam się miło "mieszkało".
Też ten czerwony przypadł mi do gustu:)))
Teraz się zrobiło wiosennie, ślicznie;)
Jak dla mnie to kolory mogły by być bledsze.
jeśli chodzi o tło, to możesz je sobie zmienic w swoich ustawieniach
ja mam białe ,ten róż to masz chyba na własne życzenie ?:)))
Różowy dałam zanim pojawił się czerwony i zielony na stronie. Wiem, że sama moge zmienić. Jak mnie wnerwi to zmienię.
Dopisano 13-02-26 19:25:30:
Tylko mam problem. Od miesiąca albo więcej nie mogę zmienić kolorów przez google chrome. Brak palety z kolorami. Muszę przez inną przeglądarkę.Dopisano 13-02-26 19:29:02:
W najnowszym IE też nie mogę. Też nie mam palety.Dopisano 13-02-26 19:29:37:
W maxthonie też nie mogę. Też nie ma palety.Dopisano 13-02-26 19:30:50:
W Operze wszystko dobrze i działa bez problemu. Więcej przeglądarek nie mam:DSpoko, przecież my się z Tobą tak tylko przekomarzamy :D
Widzę, że ten zielony na środku strony jest jaśniejszy. Dziękuję. Na przyszłość boki też mogły by być jaśniejsze.
No nie Kochana, życzeniu kogoś, kto ustawia takie róże w prywatnych ustawieniach nie możemy ulec - męcz się z naszymi zieleniami do Wielkanocy :D
Wiosna pora radosna :) Zielony to mój ulubiony kolor
Oj...nie przepadam za zielenią,ale jakby te kwiatki były żółte to by rozweselało bardziej...No ale to nie koncert życzeń Dostosuję się...